Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איפה עדיף להתקין את המידבאסים של הסופרימו. בתוך תיבות או על הדלת עם זווית כלפי הנהג ?

כנ"ל לגבי הטויטרים. יש כאלה כאלה שאומרים בגובה האוזן ויש שאומרים בזווית בין הדשבורד לקורה, מה עדיף?

אני יודע שצריך לשחק ולמקם לפי האוזן, אבל צריך לקבל קוו מנחה ולהתחיל מאיפשהו.

בברכה וכבוד רב,

פורסם

לגבי המידבאסים: תיבות זה עסק יקר, אבל עדיף.

ואם כבר תיבות אז מומלץ עם זווית לכיוון הנהג.

לגבי הטוויטרים זה ענין של טעם יש כמה אופציות ואתה צריך לקבוע מה הכי מתאים לך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לפי מה שהבנתי דווקא הוואפרים של הסופרימו מיועדים לעבוד בנפח הדלת לעומת האילייט וההייבריד, אך אני לא מדבר מניסיון..

לפי דעתי איטום טוב וזווית כלפי הנהג יספיקו לך.

לגבי הטווטרים אוף אקסיס

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

אוף אקסיס? טוויטרים של מוראל? בפרט הסופרימו?

קודם כל במה מדובר? הסופרימו הגדולים או הפיקולו?

מנסיון של שנה וחצי עם הפיקולו, רק און אקסיס מלא, הטוויטר רחוק מלהיות צורם ככה שלא תהיה לך בעיה עם זה, והוא מאוד מתקשה בטווח העליון ככה שאוף אקסיס רק יעזור יותר למגרעת הזו.

את הגדולים לא יצא לי לשמוע אז אין לי מושג, בכל מקרה כמובן ששמיעה שלך ומבחן התוצאה יתנו את התוצאה הטובה והמתאימה ביותר לך אישית.

פורסם

לא תמיד זווית גדולה נותן תוצאה טובה.עדיף לשמוע ולהחליט על המקום.סופרימו עובדים בדלת ואין צורך בתיבה

פורסם

הטויטרים הם פיקולו.

המידבאסים כרגע מותקנים בדלתות על טבעות.

העניין הוא האם להשאיר אותם במצב הזה או לעשות בניה עם זווית. ואם עסקינו בבניות אני מעדיף שיותקנו על פח הדלת ולא על הדיפון, איך אני יכול לעשות אתה זה ?

פורסם
לא תמיד זווית גדולה נותן תוצאה טובה.עדיף לשמוע ולהחליט על המקום.סופרימו עובדים בדלת ואין צורך בתיבה

ברוב המקרים היענות של און אקסיס היא יותר "טובה", בין הגרף למציאות תמיד יש הבדל, לרוב של שמיים וארץ.

אישית אני מעדיף את הפיקולו און אקסיס.

לגבי תיבות, הסופרימו הוא הסט ה-י-ח-י-ד של מורל שמגיע עם המלצה מהחברה לתיבה, זה שהם עובדים בדלת זה אחלה, הם גם יעבדו מחוץ לדלת בחיבור ישיר לטלפון נייד.

ובאופן כללי הסטים הגבוהים של מורל דורשים התייחסות מיוחדת, ושמעתי לא פעם אחת המלצה לתיבות מיודעי דבר עבור ההיבריד, האילייט ובטח שעבור הסופרימו אשר באים עם המלצת היוצר לתיבה, ואני בטוח שההמלצות החמות עבור תיבות הם לא סתם בשביל לסבך את העיניינים, קנית סט יקר, תן לו את הבסיס שהוא צריך, אחרת מוטב היה לו הייתה קונה סט זול יותר ונותן לו את התנאים שלו.

SCANSPEAK

פורסם

+1 לבני רק תיבות, הפשרה הכי טובה לדלת זה הרבה איטום וזווית לידיד ההילוכים.

לגבי הטוויטרים ההתקנה הכי טובה זה במשולשים של המראות בזויות: טוויטר שמאל למצח טוויטר ימין לאוזן ימין, או להתקין אותם בגובה האוזן באותו דרך ששמאל למצח ימין לאוזן ימין.

התקנה על דשבור אתה מקבל טונה של החזרים וגם בגלל שטוויטר הזה יחסית עדין הוופרים קצת משתלטים עד הטוויטרים שהם מותקנים די רחוק על הדש ואין איזון טוב בין הטוויטר לוופר.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

איפה תכניס בניה של 10 ליטר מינימום שם?

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

להתקין וופרים בקיק? אני חושב שהם צרכים חפחות 8 ליטר? איפה תמצא מקום להתקין אותם בקיק?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מדובר במאזדה 323.

ישבתי אצלך בהונדה במפגש צפון הקודם.

ההמלצות של מורל לתיבות ל-SW6 הן:

תיבה אטומה בנפח 5 ליטר או 13.5 ליטר.

תיבה פתוחה בנפח 12 ליטר או 15 ליטר.

פורסם

אני אולי היחידי שמדבר מנסיון עם הסופרימו.

למידבאס מומלץ מאוד וכמעט חייב לתת זווית כלפי ראש הנהג.

אם אפשר אפילו לנסות לשנות את המיקום שלהם ולהרים אותם כלפי מעלה זה בכלל מצויין.

שמעתי אותם מנגנים בתיבות והתוצאה בכמה רמות מעל.

אם מחוסר תקציב החלטת להתקין אותם בדלת אתה צריך לפחות 4 שכבות איטום.

2 על הפח החיצוני, 1 על הפח הפנימי שהדיפון יושב עליו (ובנוסף לסגור את כל הפתחים עם משהוא קשיח ואיטום.

ושכבה על הדיפון.

לגבי ההתקנה: בגדול אין שום בעיה להתקין את המידבאס על הדיפון עצמו כל עוד עושים עבודה טובה

ואסור לשכוח שצריך להשאיר פתח שהרמקול ינגן לתוך הדלת.

הבעיה היותר רצינית שלך היא בעצם לחזק את הדיפון שישב בצורה טובה וחזקה.

ישראל ג'וניור עזר לי עם המון עצות לגבי ההתקנה של הסופרימו.

לא יזיק אם תיתיעץ איתו.

לגבי הטוויטרים הכי טוב לפי דעתי לכוון אותן כלפי החלון לחלק האחורי שקרוב לקורה בין הדלתות.

קצת קשה להסביר אבל אם תגיע למפגש אני יוכל להראות לך ולהשמיע לך את היתרונות של זה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש תקציב לבנות תיבות.

בקשר לתיבות ששמעת. איפה היו מותקנות, על הדלת או בקיק פאנל?

ואולי אתה יודע איזה נפח בערך ?

• תוכן חדש...