Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306rally

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פתגם "אל תכניס ראש בריא למיטה חולה".

אין למה לחשוב אפילו על המדינה הזאת בצורה רצינית (וסליחה לכל האנשים הטובים שעוד מנסים לשנות פה משהו). האם אתה רוצה בסוף ימיך לחשוב מה שינית בעולם, ולהגיד....כן, אני לקחתי עם טיפש ודפוק...ובמשך כל חיי ניסיתי לשנות ולתקן ? ובשביל מה ? העם הזה גם בעוד 1000 שנים לא ישתנה. אז למה לבזבז את החיים שלך בלהגן על שטויות? (אם GTI עם 167 כ"ס זה מספיק או לא). :?::?::idea:

תחשוב יותר בכיוון, של איפה אני משפר את המכונית שלי? ב GMC בסקוטלנד, או ב Ecosse ? הולך לאכול ארוחת ערב, במונקו או בסאן טרופה? לאיזה F1 (כן, פורמולה 1 ואווווו... אמרתי את המילה) אתה נוסע באוטו שלך ? (כן שלך, לא במטוס/אונייה/רכבת).:roll::roll:

אין מה לעשות, כמה שהישראלים מנסים להציג את זה ככה, ישראל היא לא מרכז העולם. נקודה.

אז או שלוקחים את המדבר הזה בצחוק, ואומרים...יאללה אפשר לעשות פה הכל, או שחיים ברצינות במקום אחר. :!::!::!:

ועוד דבר....לא ייתכן שבגלגל"ץ (תחנה של אשכנזים) נשמע שירים מזרחיים כמו : "אתה חייב למות עליי" - לא אני לא חייב.... יא מגעולות.

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

להזכירך, זהו פורום רכב. לא פורום "כאן זורקים את הדעות הפוליטיות הדפוקות שלנו".

לא טוב לך במדינה שלנו - אתה מוזמן לעזוב.

איך לעזאזל אתה יכול לטעון שאתה 100 אחוז בעד המדינה ואח"כ להגיד דברים כאלו?

קודם כל - אם אתה מאלו שחושבים שללא תמיכה אמריקנית המדינה תקרוס, תחשוב שוב.

אני מציע שתפסיק לחכות ותבחן את עצמך קודם. גם בנושאי נהיגה וגם בשאר הנושאים.

אתה מגיע לכאן ומפציץ בשטויות בנוגע למצב בישראל, כאילו שפורום מכוניות אמור לפתור אותו. מצהיר שדווקא מאנשים כאן ציפית לראייה עצמאית - סמוך עלינו שאת הדעות שלנו אנחנו שומרים לעצמנו, בניגוד אליך אנחנו לא מפיצים אותן על גבי הפורום.

אנחנו אומרים לך "אז תלך" פשוט כי אנחנו לא אמורים ולא מתכוונים להתייחס לכאלו דברים -שאינם קשורים כלל לנושא הפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש פתגם "אל תכניס ראש בריא למיטה חולה".

אין למה לחשוב אפילו על המדינה הזאת בצורה רצינית (וסליחה לכל האנשים הטובים שעוד מנסים לשנות פה משהו). האם אתה רוצה בסוף ימיך לחשוב מה שינית בעולם, ולהגיד....כן, אני לקחתי עם טיפש ודפוק...ובמשך כל חיי ניסיתי לשנות ולתקן ? ובשביל מה ? העם הזה גם בעוד 1000 שנים לא ישתנה. אז למה לבזבז את החיים שלך בלהגן על שטויות? (אם GTI עם 167 כ"ס זה מספיק או לא). :?::?::idea:

תחשוב יותר בכיוון, של איפה אני משפר את המכונית שלי? ב GMC בסקוטלנד, או ב Ecosse ? הולך לאכול ארוחת ערב, במונקו או בסאן טרופה? לאיזה F1 (כן, פורמולה 1 ואווווו... אמרתי את המילה) אתה נוסע באוטו שלך ? (כן שלך, לא במטוס/אונייה/רכבת).:roll::roll:

אין מה לעשות, כמה שהישראלים מנסים להציג את זה ככה, ישראל היא לא מרכז העולם. נקודה.

אז או שלוקחים את המדבר הזה בצחוק, ואומרים...יאללה אפשר לעשות פה הכל, או שחיים ברצינות במקום אחר. :!::!::!:

ועוד דבר....לא ייתכן שבגלגל"ץ (תחנה של אשכנזים) נשמע שירים מזרחיים כמו : "אתה חייב למות עליי" - לא אני לא חייב.... יא מגעולות.

צודק. אין טעם לבזבז את החיים על דברים כאלו. יאללה, תעזוב לשוודיה או מונקו. יש שם כוסיות.

אתה עם השיפורים שלך - מה מזה אמת ומה מזה קשקוש? אתה יודע בעצמך. אני חי בארץ ומשתמש במה שיש. תאמין לי שאני מרוצה. ואם אני ארצה להגיע למירוץ F1 אני אעשה את זה גם כן, אפילו אם הוא לא מתרחש בארץ.

ישראלים לא מנסים להציג כלום - רק אתה מנסה להציג, שטויות.

מה אתה לא קולט? אין קשר בין מה שאתה כותב למטרת הפורום!! הסיבה היחידה שלדעתי צריך להשאיר את הת'רד הזה היא בשביל שכולם יראו איזה שטויות אתה כותב.

בנוגע להערה התמוהה על גלגל"צ - רק על זה צריך לחסום אותך. גזען.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שלמדתם לשמור את הדעות שלכם לעצמכם.... מדינה בולשיביקית.... אין חינוך לחופש הדיבור והביטוי. חייבים לשמור את הדעות.... שהערבים לא יחטפו אותנו ויידעו מה אנחנו חושבים על המדינה......אתה יודע למה במדינות ערב אין הרבה עיתונים ? --> לא יידעו לא יישנו. :!:

אתה לא מבין.... ישראל יורקת על האזרחים שלה ואתם (לא אני) חושבים שזה גשם. :evil:

תגיד לי, כיף לך לגור במדינה הזאת ? תנסה לחיות קצת בשוויץ, ארה"ב שבדיה, אנגליה וכו'....אולי תראה את הדברים אחרת.

ואתה יכול להיות בטוח שמבלי שארה"ב הייתה בעד הקמת מדינת ישראל באו"ם, לא הייתה קמה המדינה. ואם אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי סיוע אמריקאי....אז בבקשה....תחזיר את 12 מיליארד דולר ערבויות....בשביל מה צריכים את זה ?8)8)

רק בשביל הדוגמא..... אם יש כלכך הרבה מכוניות/משפרים/מסלולים בחו"ל, ובארץ יוק..... איפה זה מציב אותנו ?

תענה על השאלות הפשוטות, ותבין לבד שישראל זה לא מה שמכרו לך. :!:

ומי שלא חושב כמוני, אנא...תקנו כרטיס טיסה לאירפה/ארה"ב תראו מה הולך שם ורק אז תדברו.

הכל מרצון טוב להעיר פה אנשים ולשנות דיסקט. :!:

פורסם

תגיד לי, כוסא מחשי, מה אתה מזיין בשכל !?

מה לכל השדים והתפלצים אתה רוצה ? שקל ? סטירה ? אבטיח ? נענע ?

סע ללפלנד כבר, סע.

פורסם
ברור שלמדתם לשמור את הדעות שלכם לעצמכם.... מדינה בולשיביקית.... אין חינוך לחופש הדיבור והביטוי. חייבים לשמור את הדעות.... שהערבים לא יחטפו אותנו ויידעו מה אנחנו חושבים על המדינה......אתה יודע למה במדינות ערב אין הרבה עיתונים ? --> לא יידעו לא יישנו. :!:

אתה לא מבין.... ישראל יורקת על האזרחים שלה ואתם (לא אני) חושבים שזה גשם. :evil:

תגיד לי, כיף לך לגור במדינה הזאת ? תנסה לחיות קצת בשוויץ, ארה"ב שבדיה, אנגליה וכו'....אולי תראה את הדברים אחרת.

ואתה יכול להיות בטוח שמבלי שארה"ב הייתה בעד הקמת מדינת ישראל באו"ם, לא הייתה קמה המדינה. ואם אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי סיוע אמריקאי....אז בבקשה....תחזיר את 12 מיליארד דולר ערבויות....בשביל מה צריכים את זה ?8)8)

רק בשביל הדוגמא..... אם יש כלכך הרבה מכוניות/משפרים/מסלולים בחו"ל, ובארץ יוק..... איפה זה מציב אותנו ?

תענה על השאלות הפשוטות, ותבין לבד שישראל זה לא מה שמכרו לך. :!:

ומי שלא חושב כמוני, אנא...תקנו כרטיס טיסה לאירפה/ארה"ב תראו מה הולך שם ורק אז תדברו.

הכל מרצון טוב להעיר פה אנשים ולשנות דיסקט. :!:

צודק!

מה זה כבר חשוב כן-מדינה-לא-מדינה. הרי כל משחשוב זה שאני אוכל לנסוע באוטו שלי לפורמולה 1 (וואוו!!! אמרתי את זה, יווווווווווווווווווו!!!! פורמולה 1!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!פורמולה!!!!!!! 1!!!!!! וואוו!!!!!)

מה זה כבר משנה לאום, דת, סמל, דגל... שיפורים! זה העיקר!

כן-שטחים-לא-שטחים... מה אתם מדברים?? מהירות וכוסיות, זה כל מה שצריך!

אז למה לבזבז את החיים שלך בלהגן על שטויות?

מזכיר לי משהו... זה לא משהו שאמר טרומפלדור? אולי מאיר הר ציון? אורי אילן? סימנטוב גאנה? יהודה קן-דרור? מיקי סטון?

וואלה, הזיכרון שלי כבר לא משהו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

א. מה זה כוסא מחשי ?

ב. מה אני רוצה ?

1. שישראלים שאפילו לא מגרדים את הבוץ ממכוניות ראלי, יתחילו להסביר לי שאני לא יכול להשתלט על מכונית עם 300 400 או 500 כ"ס.

2. שלא ימציאו תירוצים למה 167 כ"ס זה מספיק.

3. שלא יתחילו לדקלם לי פה סיסמאות פרופוגדנדה של "ישראל מס'1 בעולם. (אני בספק אם מישהו מתחום הרכב יודע איפה זה ישראל).

4. והכי חשוב...זה שאנשים ידברו בגובה העיניים, זה שהם לקחו את הפורום מphpBB (גרסת קוד פתוח) עוד לא הופך אותם למבינים ברכב. אני לא מתיימר להיות מייקל שומאכר...אבל שגם ישראלים שאין להם נגיעה לספורט מוטורי (חוץ מסטייג'ים ב 180 קמ"ש :cry: ) שלא יחשבו שהם ב TEAM במרוצי ראלי.

5. אם הדובר היה נהג מרוצים אמיתי (יש 3 כאלה בארץ) או משפר רכב (שוב, יש 3 כאלה בארץ) אז אולי הייתי מבין. אבל זבי חוטם שמקשקשים לי בשכל....

אתם כלכך פתטים...אתם יודעים שיש אנשים שקונים פרארי עם 500 כ"ס, מניעים את האוטו ונוסעים להם לאיזה בית קפה ? תכף תגידו לי שהם לא משתלטים על האוטו..... :wink::wink:

אוי אוי....

פורסם

מספיק שיש פה אחד שחושב ככה (BOXER) כבר עושה לי טוב :!::!::!:

לא יודע, אבל תמיד שאני מגיע לחיפה, יש לי הרגשה שאני לא בארץ.

זה אולי הסיבובים, זה אולי הנמל, זה כנראה האנשים !

כל מה שאני יכול להגיד זה שהמדינה הזאת קטנה ולא מעניינת. אבל אם מישהו חושב שאני טועה, אני אשמח שיישאר כאן.

פורסם

B.M.F אני ממש לא אחד מהשלושה. רק אחד שמעוצבן שיש רק שלושה !

פורסם

כל מה שאני יכול להגיד זה שהמדינה הזאת קטנה ולא מעניינת. אבל אם מישהו חושב שאני טועה, אני אשמח שיישאר כאן.

אשמח להשאר כאן

כרטיס טיסה יש לך כבר?? :evil:

די באמת הגזמת עם השירשור הזה

לא טוב לך בפורום אז אתה לא חייב להכנס

לא טוב לך במפגשים אז אל תבוא

לא טוב לך בארץ אז תזמין טיסה וטוס מפה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

באנה אתה בן אחד עם פה כמו של עשרה. אתה זורק פה שטויות אחת אחרי השנייה בקצב הסטרי.

אני לא נכנס לדיון פוליטי/ מדיני/ כלכלי / טופוגרפי/....... איתך.

אבל אתה מדבר על תרבות נהיגה ועל אנשים שלא יודעים לנהוג??

קודם כל שאתה מעביר הילוכים באותו שלך תלחץ הקלאץ'.

כן קלאץ'!!! מצמד!!!

לא הרבה גז ואז להכניס הילוך..

קלאץ'!!!

אחרי זה תנסה לעשות עלינו רושם של חכמלוג.

:mad:

פורסם
באנה אתה בן אחד עם פה כמו של עשרה. אתה זורק פה שטויות אחת אחרי השנייה בקצב הסטרי.

אני לא נכנס לדיון פוליטי/ מדיני/ כלכלי / טופוגרפי/....... איתך.

אבל אתה מדבר על תרבות נהיגה ועל אנשים שלא יודעים לנהוג??

קודם כל שאתה מעביר הילוכים באותו שלך תלחץ הקלאץ'.

כן קלאץ'!!! מצמד!!!

לא הרבה גז ואל להכניס הילןך..

קלאץ'!!!

אחרי זה תנסה לעשות עלינו רושם של חכמלוג.

:mad:

:lol: כן קלאץ' זה שימושי....

יובל.

פורסם

יובל.... אני מוכן!

תמצאו לי מנחת זמין באזור המרכז, אני מוכן (אם יהיו 20-30 איש) לסגור עם בעל המנחת על ג'ימיאקנה כל שבת בבוקר. כולל חוות דעת משפטית (על חשבוני) שהדבר הוא חוקי.

בואו נפגש כל יום שבת בבוקר, ונתחיל לעשות במקום לקשקש. :!::!:

• תוכן חדש...