Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחר שראיתי פה ושם שריטות קטנות אתמול הגיע ה-שריטה,מהדלת מאחורי הנהג עד קצת אחרי הווינקר,שריטה שרואים כבר את הצבע הלבן,לפני שמתחילים בהסברים וכו' וכו',אני רוצה לדעת אם זה סיפור של 100-200 שקל לתת לבעל מקצוע לסדר את זה אני מעדיף מאשר לעשות לבד ולסכן את הצבע של הרכב,השריטה הרצינית יותר מפריעה לי,חוץ ממנה יש כמה קטנות ממש ולא רציניות,בתל אביב יש בעל מקצוע מקצועי וזול שתוכלו להמליץ עליו כדי שאלך להצעת מחיר?

cue9.jpg

Uploaded with ImageShack.us

m7kj.jpg
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור שלום.

אתה צריך לבדוק קודם משהו קודם אתה צריך לבדוק האם אתה מרגיש את הסריטה עם ציפורן,

במידה וכן סימן שהסריטה עמוקה ולא ניתן להוריד אותה אלה אם כן תעשה תיקון פחחות.

לצורך בדיקה תיכח מטלית מיקרו פייבר אם אלכוהול ותנה להוריד את זה.

בהצלחה.

פורסם

החברה בפתח תקווה נקראת אוטופיקס למיטב זכרוני

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
החברה בפתח תקווה נקראת אוטופיקס למיטב זכרוני

אכן,אבקש משניהם הצעת מחיר,הזול ביותר מהם יקח את העבודה

עריכה-נדמה לי שקוראים להם אוטופיקס

m7kj.jpg
פורסם
אכן,אבקש משניהם הצעת מחיר,הזול ביותר מהם יקח את העבודה

עריכה-נדמה לי שקוראים להם אוטופיקס

תעדכן אותנו בתהליך וגם במחירים שקבלת.

ואל תתבאס יותר מדי. כולנו חווינו שריטות כאלו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בהחלט אעדכן,לגבי התוצאה,אין לי ספק שיעקב עושה עבודה מדהימה,לפי מה שראיתי בדף הפייסבוק שלו,גימור מדהים כמו חדש הפח ניראה,לגבי מחיר אם זה יהיה גבוהה מידי אעדיף "להתפשר" על מקום אחר,אעשה יום שישי סיבוב בפ"ת בין בתי העסק ואקבל הצעות מחיר,אני לא מתבאס בכלל ואני גם בידיעה שיש מצב שזה יקרה שוב,אבל בפעם הבאה הבן אדם ישלם על פעמיים של התיקון ופיצוי של עוגמת נפש,בזה אני בטוח.

m7kj.jpg
פורסם

עדכון-אתמול הגיע אליי אדם שמתעסק בנושא מעל 20 שנה,אדם ישר והגון מאוד,אדם דתי,הוא טוען שהשריטה נעשתה בכוח רב ובכוונה עם מפתח,בהתחלה הוא דיבר על 90 אחוז הצלחה והסרה של השריטה אבל אחר כך הוא דיבר על הסרה מוחלטת ללא הבדלי צבע ומרקם אחיד וחלק,ביקש 400 שקל על הסרה מוחלטת,לאחר שסיים לעבוד ולא הסיר ב100 אחוזים את השריטה כי הוא טוען שאת השריטה ניתן להסיר רק במקרה שצובעים את הדלתות לחלוטין המחיר הסופי הוא 200 ש"ח,בוצע שלייף סבון עם מים נייר 800,לאחר מכן חומר פילר סילר שמילר לא זוכר מה זה היה זה לא היה פוליש או משהו כזה הוא אמר שזה חומר שממלא את הצבע ואז הוא עבד עם המכונה על השריטה,לאחר מכן שליייף סבון עם מים מספר 1000,ואז שוב אותו החומר עם המכונה של FLEX,ואז שוב החומר הזה עם המכונה עם פד ספוג עבה ,והתוצאה לפניכם

4393.jpg

m7kj.jpg
פורסם

זה צילום של אותו חלק מההודעה הפותחת?

השאלה העיקרית היא - האם אתה מרוצה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה צילום של אותו חלק מההודעה הפותחת?

השאלה העיקרית היא - האם אתה מרוצה?

צודק. בהודעה הפותחת יש דלת ופה ניתן לראות שזאת כנף.

דור- השריטה שבתמונה הראשונה לא נראית כל כך עמוקה קיבלת גם שם תוצאה זהה?

פורסם

כמה שאלות

1. מדוע בחרת לציין שמדובר באדם דתי?

2. משך טיפול?

3. אם אפשר עוד תמונה או שניים מזוויות שונות/מרחקים שונים. קשה לראות תוצאות.

4. מי רכש את הצבע על פי קוד? היה בכלל שימוש בצבע.

5. האם היו הצעות נוספות שבדקת? ואם אתה יכול לפרט אודות המחירים.

6. תתחדש וסע בדרכים טובות!

7. עריכה ^ תענה ל E-A, הוא צודק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

shayy- אני לא מרוצה ב100 אחוז,אבל זאת תוצאה בהתאם למחיר,אני מאמין ומשוכנע לפי עבודות שראיתי שיעקב אלטר היה פותר את הבעיה בצורה יותר טובה אבל המחיר היה יותר גבוהה ובהתאם

אותו החלק מהתמונה הראשונה

hrt8.jpg

E-A-פחות או יותר תוצאה זהה,אני מחכה לראות אם יהיו עוד שריטות בסגנון ואז אדע אם זה מישהו מהאיזור שלי,אם לא ימשיכו השריטות אולי אתקן אותה במאה אחוז

Kenworth-

1.בוא לא ניכנס לזה

2.שעה בערך

3.ראה תמונה למעלה

4.לא היה שימוש בצבע כלל

5.הייתי אמור ללכת לפתח תקווה ביום שישי אבל משהו גרם לי לרצות לעשות את זה מיידית ככשמעתי שאותו אדם מתעסק בנושא מעל 20 שנה ולא היה לו זמן בכלל לדבר איתי במשך כל היום הוא התפנה רק בשעה 7 בערב

6.רק בטובות!

m7kj.jpg
פורסם

בבקשה , אל תלך לאף אחד , אם יש לך אחוז מסויים של שביעות רצון תאמין לי ותסתפק בזה , כי זה לא יוביל אותך לשום מקום אם יש שיפור כל שהוא אז תהיה בטוח שזה המקסימום עם הזמן אתה תשכח את זה ואפילו תפסיק לשים לב שהשריטה קיימת , חבל לזרוק כסף ככה באויר , אני אישית היה לי הרבה ניסיון עם רוב החברה שמוזכרים כאן בפורום שמתעסקים בעבודות כאלה ולא הרווחתי שום דבר , יש מישהו שאמר לי שאף פעם בחיים נתקלתי בשריטה ולא הצלחתי להעלים אותה ( אתה יודע איך משחקים אותה סופרמן ) האוטו נשאר אצלו יומיים ושום דבר , אם הייתי נותן לבן שלי בן השנתיים מברשת קטנה וצבע הוא היה עושה את זה יותר טוב , תאמין לי רק מורחים אותך בכל מיני סיפורים ומשחקים אותה בראש גדול , השיפור שאתה רואה זה שיפור מבחינה נפשית שעצם את רואה את הבנאדם עובד על האוטו אתה נרגע לזמן מסויים ואחר כך עם הזמן אתה רואה שהוא לא עשה כלום , ושאתה בעצמך היית יכול להגיע לאותה תוצאה בלי להפסיד שקל אחד , תאמין לי אחינו וכל מי שקורא את הפוסט הזה אני מדבר מניסיון רב ורחב בנושא הזה , לכן תשמור על הכסף שלך וסע בדרכים טובות זה יעבור רק תן לזמן לעבור .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...