Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משוכנע שלא רואים את השריטה כלל ממרחק של מטר מהרכב, הייתי מיישם על האיזור ועל הרכב כולו אוטם צבע שיתן עוד הגנה קלה, תתחדש

פורסם
אני משוכנע שלא רואים את השריטה כלל ממרחק של מטר מהרכב, הייתי מיישם על האיזור ועל הרכב כולו אוטם צבע שיתן עוד הגנה קלה, תתחדש

אוטם אין לי אבל יש לי קולוניט 476S,אולי איישם שוב פעם רק על החלק הזה של השריטה

תודה!

m7kj.jpg
פורסם

התוצאה נראית משביעת רצון ועם כל הכבוד לאלטר ויש המון המון המון כבוד, גם הוא לא יכול להעלים לך כזאת שריטה, לא יודע אם יש מישהו בארץ בכלל שיכול להעלים לך את השריטה ב 100 אחוז, לפני כ3 שנים היה פה שרשור של בחור עם audi s3 ששרטו לו את כל הרכב, את התיקון הוא עשה במקום כלשהו בעוספיא, הרכב שלו היה צבוע בלבן, ואכן לאחר הטיפול שעבר לא ראו זכר לשום שריטה, אבל וזה אבל גדול הרכב היה לבן, בעקבות השרשור גם אני נסעתי לעוספיא על מנת לתקן כמה שריטות, אני גר בראשון,

בוא נגיד שהתוצאה על הרכב שלי הייתה גרוע ברמות קשות, הוא הסתבך עם השריטות והחליט על דעת עצמו לצבוע את כל הדלת, ויש הבדלי גוון מטורפים עכשיו, את השריטה הוא לא הצליח לתקן כי הרכב לא בצבע לבן, לכן תיהיה שבע ממה שזה נראה, כי שוב אני אדגיש אין בעל מקצוע שידע להעלים שריטה ב 100 אחוז ללא צביעה של כל הדלת, ואם תתקנו אותי ואכן קיים מישהו כזה אני אהיה מוכן לשלם ממיטב כספי בשביל כך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
התוצאה נראית משביעת רצון ועם כל הכבוד לאלטר ויש המון המון המון כבוד, גם הוא לא יכול להעלים לך כזאת שריטה, לא יודע אם יש מישהו בארץ בכלל שיכול להעלים לך את השריטה ב 100 אחוז, לפני כ3 שנים היה פה שרשור של בחור עם audi s3 ששרטו לו את כל הרכב, את התיקון הוא עשה במקום כלשהו בעוספיא, הרכב שלו היה צבוע בלבן, ואכן לאחר הטיפול שעבר לא ראו זכר לשום שריטה, אבל וזה אבל גדול הרכב היה לבן, בעקבות השרשור גם אני נסעתי לעוספיא על מנת לתקן כמה שריטות, אני גר בראשון,

בוא נגיד שהתוצאה על הרכב שלי הייתה גרוע ברמות קשות, הוא הסתבך עם השריטות והחליט על דעת עצמו לצבוע את כל הדלת, ויש הבדלי גוון מטורפים עכשיו, את השריטה הוא לא הצליח לתקן כי הרכב לא בצבע לבן, לכן תיהיה שבע ממה שזה נראה, כי שוב אני אדגיש אין בעל מקצוע שידע להעלים שריטה ב 100 אחוז ללא צביעה של כל הדלת, ואם תתקנו אותי ואכן קיים מישהו כזה אני אהיה מוכן לשלם ממיטב כספי בשביל כך.

לפני שאני נותן לבעל מקצוע לגעת לי ברכב בכלל אני מסכם איתו הכל מראש,מה קורה אם וכאשר.....,במקרה שלי לא סיכמתי עם אותו בעל המקצוע מה קורה במידה והוא לא מצליח להסיר את השריטה,את האמת,הוא אמר לי תן לי כמה שהלב שלך מרגיש לתת,ואני לא מסוגל לעשות דברים כאלה,כמה הוא חושב שמגיע לו הוא מקבל על גבול הטעם הטוב,אני חושב ש200 שקל זה מכובד לתיקון כזה מבעל מקצוע ששנים מתעסק בתחום

m7kj.jpg
פורסם

למרות שאני מתקן לבד את רוב השריטות שנים באופן מקצועי (אימונים של שנים על מספר רב של רכבים)

יש שריטות/מצבים שאני מעדיף לצבוע את כל החלק-וזה אחד מהם. לא שלא ניתן לתקן את זה בצורה כמעט מושלמת

פשוט הזמן שיוקדש לזה לא שווה את המאמץ.

פורסם
למרות שאני מתקן לבד את רוב השריטות שנים באופן מקצועי (אימונים של שנים על מספר רב של רכבים)

יש שריטות/מצבים שאני מעדיף לצבוע את כל החלק-וזה אחד מהם. לא שלא ניתן לתקן את זה בצורה כמעט מושלמת

פשוט הזמן שיוקדש לזה לא שווה את המאמץ.

הפחד הגדול שלי לצבוע הוא היה הבדלי הצבע שייווצרו בין החלקים,כמו שאמרתי אני פדנט מאוד

m7kj.jpg
פורסם

לא מכיר הרבה חולי ניקיון/פדנטים כמוני.נגיעה של אבן בגודל של יתוש על הצבע גורמת לי לנדודים...עד הצביעה !

סגירת דלתות עם כף יד מלאה על החלון מביאה לי סעיף,גירוד מיקרוני של נעץ מבגד שרואים רק

עם זכוכית מגדלת, לא נותנת לי מנוח. בקיצור,צביעה מקצועית לא תיתן הבדלי צבע,רק אם צבע הרכב מוזנח/דהוי/לא מטופל.

כמובן,תעשה מה שטוב לך.

פורסם
לא מכיר הרבה חולי ניקיון/פדנטים כמוני.נגיעה של אבן בגודל של יתוש על הצבע גורמת לי לנדודים...עד הצביעה !

סגירת דלתות עם כף יד מלאה על החלון מביאה לי סעיף,גירוד מיקרוני של נעץ מבגד שרואים רק

עם זכוכית מגדלת, לא נותנת לי מנוח. בקיצור,צביעה מקצועית לא תיתן הבדלי צבע,רק אם צבע הרכב מוזנח/דהוי/לא מטופל.

כמובן,תעשה מה שטוב לך.

אני חושב שאלך מתישהוא לאיזושהיא סדנה לקבל חוות דעת האם ניתן בכל זאת לטפל בשריטה,כשאמכור את האוטו הקודם ויהיה יותר כסף מיותר אעשה את זה..

אשמח לראות עבודה שלך שעשית עם תמונות של לפני ואחרי...

m7kj.jpg
פורסם

אני לא עוסק בזה למחייתי אלא עבורי בלבד. איך אני אשיג לך תמונות לאורך יותר מ 20 שנה שאני

מתקן שריטות/מפגעים שונים לבד ברכבים שונים? גם לי וגם לחברים.לא שומר דברים כאלו.

בכל אופן ראה כאן מעט תמונות איך אין סימני גירוד מעל הצבע או נקודות של אבנים עפות להם בכיף

כולל בקצוות הדלתות. (ויש הרבה תיקונים שם)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466404

כאמור לצבוע מפגע ( גם שריטה עמוקה וכואבת) ברכב לא מחייב הבדלי צבע.

פורסם

יוגב דווקא בשרשור שלך בתמונה האחרונה של קצה הדלת רואים בבירור תיקוני צבע בולטים. אבל זה רק בגלל שאני פדנט.

לפותח השירשור כל עוד לא מילאו את השריטה בצבע תואם( ולא בפילר )ואז ישרו אותה בקו אחד אם גובה הצבע מסביב. לא מכיר שום פילר שישאר לעד, אני מניח שמדובר בסוג של גלייז עם פילרים שמיועדים לטשטש שריטות. מוצרים כאלו לא מחזיקים לעד ואחרי כמה שטיפות תצטרך יישום מחדש לדעתי.

פורסם
יוגב דווקא בשרשור שלך בתמונה האחרונה של קצה הדלת רואים בבירור תיקוני צבע בולטים. אבל זה רק בגלל שאני פדנט.

לפותח השירשור כל עוד לא מילאו את השריטה בצבע תואם( ולא בפילר )ואז ישרו אותה בקו אחד אם גובה הצבע מסביב. לא מכיר שום פילר שישאר לעד, אני מניח שמדובר בסוג של גלייז עם פילרים שמיועדים לטשטש שריטות. מוצרים כאלו לא מחזיקים לעד ואחרי כמה שטיפות תצטרך יישום מחדש לדעתי.

לפי מה שהצבעי אמר זה לא ירד,אם ירד הוא יעשה חדש על חשבונו

m7kj.jpg
פורסם

אל תשכח את גילו של הרכב.מעבר לזה את מה שאתה רואה לא אני תיקנתי-ככה קניתי אותו

רק ניסיתי לטשטש מעט את התיקון החובבני שעשו שם.

פורסם

האם אותו התהליך שעשו אצלי ברכב להסרת השריטה פוגע בשכבת הלקה של הרכב ויהיה לי בעיה כלשהיא בעתיד כגון כתמים,חלודה וכו'...?

שואל כי פשוט העירו את תשומת ליבי אתמול..

m7kj.jpg

• תוכן חדש...