Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי קורולה 2008 ופירקתי את הריפודים של המושבים הקדמיים על מנת לנקות. (ריפודים שאנחנו שמנו) ,

עכשיו אני לא מצליח לסדר את הריפודים של המושב עצמו , אני מצליח לשים אותו אך הוא תמיד יוצא.

יש למישהו דרך טובה לסדר את זה ?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה לי אלייך, אתה מתכוון לריפודים המקוריים או ריפודים תחליפים ששמת בנוסף על הריפודים המקוריים?

רק כדרך אגב, ששמים ריפודים על כיסאות יש לוודא שהם לא מפריעים או יפריעו חלילה לכריות האויר בשעת חירום.

כמו כן, הריפודים המקוריים של הרכב עשויים מחומר דוחה אש וכאשר שמים ריפודים תחליפיים בנוסף זה הופך את הריפודים לדליקים.

אולי לא כל כך קשור אלייך כי כפי שידוע לי לקורולה אין כריות אויר מובנות בתוך המושבים אבל רשמתי את הדברים לידע כללי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ריפודים ששמתי בנוסף על הריפודים הקיימים , והריפודים מותאמים לכריות אוויר , היכן שרשום שיש כרית אוויר ישנו פתח בריפוד ..

ניסיתי כל דרך אפשרית אבל כל הזמן הריפוד יוצא ואני לא מצליח למתוח אותו ..

פורסם

מניסיון שלי, הדרך הכי טובה להבטיח שריפוד שאתה שם יישב בצורה הכי טובה על הכסא זה לפרק את הכסא מהרכב ולמתוח את הכיסוי. אם אתה מתכוון לעשות את זה אתה צריך לנקוט במשנה זהירות. ברכב שלך יש כל מיני חיישנים שקשורים לכסא מתחתיו. אתה צריך לנתק אותם בעדינות על מנת שלא לקרוע שם חוטים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...