Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה רמקולים מקוריים יש בפורד מונדאו גיאה 2002? הם ממש טובים

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הקפצה

פורסם

רמקולים זבל :lol:.

אבל תאכלס אין להם חברה אני מאמין, פשוט פורד או משהו, אם זה איכותי לך אתה תתפלא שיש עולם ומלואו שאיכותי אף יותר, ואם יש לך רצון לשדרג, אז אתה מוזמן לקרוא קצת ולהבין שרמקולים מקוריים הם פשוט זבל, ומה שהשוק מציע לך היום (ולאו דווקא במחירים מוגזמים) זה עולם ומלואו.

JL Audio

פורסם

אומנם רמקולים מקוריים משנת 2002 יהיו לא משהו, כמו כמעט כל רמקול אחר.

אבל לקפוץ ולומר שרמקול מקורי זה זבל?

הבן אדם אומר לך שהוא נהנה מהם, למה לבאס אותו?

חביבי נסעתי בלא מעט רכבים חדשים יחסית, ברובם אין צורך לגעת בכלל, באס עמוק ופאנצי, ובמידה ותרצה לשפר את המערכת המקורית, מערכת בסיסית כמו 1004 טמפו וסאב חביב לא יהוו שיפור משמעותי שמצדיק את ההשקעה.

למשל בלנד קרוז (2006, לא חדש), יש מערכת מעולה!, בלי סאב ובלי נעליים (נראה לי שיש מגבר סטוק, שמגיע עם הרכב).

SCANSPEAK

פורסם

מעולה, גם בוולוו S80 שנת 99 יש מערכת שלא מביישת מערכת אפטרמרקט כמו שציינת למעלה.

אבל בוא לא נשכח שמדובר ברכבי יוקרה, נסעתי על הפורד המדוברת והרמקולים שם לא טובים לדעתי, ולכן אם יש רצון לשדרג כדאי להשקיע עוד טיפה ולהגיע לתוצאות טובות הרבה יותר.

JL Audio

פורסם

אתמול ממש נהנתי ממערכת מקורית סיטרואן C3, אצל החברה שלי בגולף שומעים מעולה עם קומפננט עלום שם על רדיו דיסק, מעולה.

הבחור רק שאל איזה רמקולים מותקנים שם, לא ביקש עליהם חוות דעת, ובטח שלא חיכה לתגובתך "זבל" (דרך אגב, רוב הרמקולים "זבל" הם מקרטון, שנשמע טוב מפלסטיק אך נהרס לאחר כמה שנים ברכב).

יש בשפה העברית מילים יותר נאותות ופחות מעליבות, ויש פה המון אנשים שיכולים לקרוא לכל הציוד שלך ככה, מה שלא היית רוצה לשמוע.

לפותח השרשור, אני לא יודע מה יש שם, וקשה לי להאמין שתמצא כאלו חדשים.

SCANSPEAK

פורסם

אנשים יותר ממוזמנים לקרוא לציוד שלי זבל אני יודע מה הוא שווה ואם מבחינתם זה זבל שיבושם להם.

אתה צודק, באמת באתי בגישה "תקיפה" מדי, ועל כך אני מצטער :D.

עכשיו תענה לו איזה רמקולים יש שם :lol:.

JL Audio

פורסם

אני חושב שהרמקולים המקוריים שיש לי ברכב טובים מספיק בשביל להוסיף להם סאב ומגבר האם אני טועה?

פורסם

סאב ומגבר עד 1000 ש"ח יש חיה כזאת?

• תוכן חדש...