Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לרכוש אוטם איכותי , יש לי רכב שחור מטאלי , אם אפשר המלצות על אוטם איכותי .

עוד שאלה מה ההבדל ביו האוטם לבין הסילנט ? והאם חייב למרוח ווקס אחרי האוטם , בקיצור השיטה הכי מוצלחת לתת הגנה מקסימלית לרכב

תודה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
שלום ברצוני לרכוש אוטם איכותי , יש לי רכב שחור מטאלי , אם אפשר המלצות על אוטם איכותי .

עוד שאלה מה ההבדל ביו האוטם לבין הסילנט ? והאם חייב למרוח ווקס אחרי האוטם , בקיצור השיטה הכי מוצלחת לתת הגנה מקסימלית לרכב

תודה

אין הבדל. אוטם בעברית. sealant באנגלית.

מה התקציב?

בעקרון אין צורך למרוח ווקס אחרי האוטם. אבל יש מי שמורח. מה שתבחר.

פורסם

האם איי פעם מרחת ווקס או אוטם צבע? אתה יודע לעבוד עם החומרים האלו?

עשית טיפול כלשהוא לרכב?

מה העדיפות שלך, נוחות, איכות, הגנה ?

בעצם אוטם נותן ברק מאוד קטן לעומת ווקס, הוא מגן על הצבע מפני קרינת השמש ומפני מזהמים שיש באוויר ועוזר לעקב נזק של צועת ציפורים, קטמי חרקים ומקל על הורדתם,

ווקס גם עושה את העבודה הזאת אבל הוא מוסיף גם ברק יותר עמוק לצבע הרכב,

אפשר לבחור אחד מהם, אפשר גם ליישם את שניהם.

פורסם
אין הבדל. אוטם בעברית. sealant באנגלית.

מה התקציב?

בעקרון אין צורך למרוח ווקס אחרי האוטם. אבל יש מי שמורח. מה שתבחר.

התקציב לא מוגבל .

פורסם
האם איי פעם מרחת ווקס או אוטם צבע? אתה יודע לעבוד עם החומרים האלו?

עשית טיפול כלשהוא לרכב?

מה העדיפות שלך, נוחות, איכות, הגנה ?

בעצם אוטם נותן ברק מאוד קטן לעומת ווקס, הוא מגן על הצבע מפני קרינת השמש ומפני מזהמים שיש באוויר ועוזר לעקב נזק של צועת ציפורים, קטמי חרקים ומקל על הורדתם,

ווקס גם עושה את העבודה הזאת אבל הוא מוסיף גם ברק יותר עמוק לצבע הרכב,

אפשר לבחור אחד מהם, אפשר גם ליישם את שניהם.

כן מרחתי פעם ווקס של מגווירס המשחה , ולפני חודשיים עשיתי דיטיילנג והדיטיילר מרח ווקס מובחר של DUDO JUICE לא זוכר את השם של הווקס , ולפני כמה שבועות מרחתי BLACK LIGHT , והרכב בן שנה וחצי עד היום עבר שני טיפולי דיטיילנג .

והעדיפות את כולם אם אפשר , נוחות, איכות, הגנה

תודה

פורסם

אני ממליץ מאוד עם האופטי סיל, אם לא הוא אז finish kare 1000p. הפיניש קשה יחסית ליישום,אבל הוא מעולה גם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני ממליץ מאוד עם האופטי סיל, אם לא הוא אז finish kare 1000p. הפיניש קשה יחסית ליישום,אבל הוא מעולה גם.

ואיך האופטי סיל מבחינת נוחות עבודה

פורסם
הכי קל שיש. לרסס ולנגב.

אה סליחה התלבטתי בינו לבין ה JETSEAL ,אתה מתכוון לאופטי סיל של אופטימום אם אני לא טועה ?

פורסם

קלי קלות ביצעתי את האוטם צבע לרכב של המשפחה (פאביה) ב15 דקות.

עריכה: אופטי סיל של אופטימום.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
קלי קלות ביצעתי את האוטם צבע לרכב של המשפחה (פאביה) ב15 דקות.

עריכה: אופטי סיל של אופטימום.

ואפשר להשתמש בזה אחרי כל שטיפה ?

פורסם
ואפשר להשתמש בזה אחרי כל שטיפה ?

למה? אין צורך בכלל!

אוטם צבע כדי שיתאחה טוב עם הצבע,ונפיק ממנו את המיטב כדי לבצע לפני שטיפה טובה-פלסטלינה יסודית-ורק אז את האוטם.

אין צורך בכלל להשתמש לאחר כל שטיפה.

פורסם

את האמת אני נדבקתי בחיידק הדיטיילנג בצורה חמורה מאוד אני משקיע הרבה הרבה כסף בחומרים במטליות , וזמן כמובן , באופן קבוע כל שבוע יש יום שלם שמוקדש לאוטו , האוטו בן שנה וחצי ועבר שני טיפולי דיטיילנג רציניים .וכל זה עדיין לא נכנסתי לפוליש לתחום הזה אני מפחד להיכנס , כי בסוף אני אושפז בגלל החיידק הזה .

פורסם
את האמת אני נדבקתי בחיידק הדיטיילנג בצורה חמורה מאוד אני משקיע הרבה הרבה כסף בחומרים במטליות , וזמן כמובן , באופן קבוע כל שבוע יש יום שלם שמוקדש לאוטו , האוטו בן שנה וחצי ועבר שני טיפולי דיטיילנג רציניים .וכל זה עדיין לא נכנסתי לפוליש לתחום הזה אני מפחד להיכנס , כי בסוף אני אושפז בגלל החיידק הזה .

כמו שאתה אומר שהאוטו כבר עבר שני טיפולי דיטיילנג רציניים ובלי לראות תמונות אני לא חושב שצריך לעשות פוליש לרכב בן שנה וחצי

פורסם
למה? אין צורך בכלל!

אוטם צבע כדי שיתאחה טוב עם הצבע,ונפיק ממנו את המיטב כדי לבצע לפני שטיפה טובה-פלסטלינה יסודית-ורק אז את האוטם.

אין צורך בכלל להשתמש לאחר כל שטיפה.

את האמת אני חושב שפלסטלינה אצל משוגע כמוני לא צריך כי בפעם האחרונה שהרכב עבר פוליש זה לקח (שלב הפוליש ) שלוש שעות עם פוליש עדין וכל הזמן אני מייסם חומרים למניהם .

• תוכן חדש...