Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת טיפול החלפת שמנים (טיפול 10K) ונתקלתי במוצר הזה :

http://www.xado.co.il/62758/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

אני יודע של XADO מוצרים מעולים, אבל האם משהו ניסה את המוצר הנ"ל?

ועל הדרך יש לי עוד שתי שאלות :

1. איזה פלאגים ושמן (אני יודע ששאלתי בעבר, אבל מאז קיבלתי תשובות שונות חלקן אפילו אמרו לי 15W40:shock:, חשבתי אולי לעבור לסנטטי מלא עקב רעשים מהמרימים ההידראולים) מומלצים לרנו מגאן 2 2004 1.6 ?

2. האם מומלץ להלחליף שמן גיר (אוטומט) ? (לדעתי החליפו לפני כמעט 90K+ ק"מ )

פורסם

אם המנוע עבר הרבה ואתה רוצה קצת להחיות אותו אני מאוד ממליץ על המוצר אנחנו במשפחה משתמשים בו שנים . עכשיו הם עברו לחברה גרמנית אז עשו שידרוג לאריזות . יש עכשיו מוצר שנקרא 1 stage . ממליץ לקנות מאייבי הפרש משמעותי במחיר

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
משהו ?

1. שמן מומלץ 5W40 או 10W40, מחברה מוכרת ואמינה (וולוליין, רהינול, פז וכיוב') בתקנים הנדרשים לפי היצרן. בדוק בספר רכב, אם אינני טועה ACEA A3/B3.

2. רק שמן 5W40 תמצא סינתטי מלא.

3. שמן גיר - מחלוקת האם כדאי או לא. מה מצב הגיר? עקרונית, הוראת יצרן לא להחליף שמן גיר אלא ב: 1- מחשב הרכב מנטר את השמן ומתריע במידה ויש צורך. 2 - בטיפול לגיר יש הוראה להחליף שמן. מאידך, יש חברי פורום שהחליפו שמן גיר ודיווחו על שיפור תפקוד הגיר.

4. פלאגים מקוריים בלבד לפי מק"ט, בדוק בחנות חלפים במוסך מורשה רנו.

פורסם
עקרונית, אני נגד תוספים. חבל על הכסף.

לא מדובר פה על תוספי פלא ...גם אני לא מאמין להם, מדובר פה על ניקיון המנוע והחלפת שמנים

בכדי להביא את המנוע למצב הכי בריא שיש...

פורסם

אני לא מכיר את הגיר של מגאן, אבל יש הרבה חברות שמגדירות את הגיר כSEALED FOR LIFE וזה לדעתי קשקוש. אני מאמין ששמן צריך להחליף ובכל רכב שהיה לי החלפתי שמן גם כאשר אמרו לי שלא צריך להחליף וכד'.

בגיר יש פילטר. פילטר עם הזמן דורש החלפה. כמה זמן? שאלה טובה. יש יצרנים שאמרו שהגיר שלהם SEALED FOR LIFE ולאחר כמה שנים אמרו שצריך כל 60K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם מדובר בגיר הידוע לשימצה AL4 ע"פ הוראות אין צורך להחליף שמן. חברינו שרושם לגבי פילטר בגיר לא ראה כנראה גיר כזה .

בכדי להחליף "פילטר" יש צורך בהסרת הגיר ממקומו ופירוקו לחלוטין.

ברכב קודם התמזל מזלי ולא פתחו את הגיר הנל בשאר הרכבים אני נמצא תדיר במוסכים עקב כל מיני בעיות שונות בגיר הרע הזה.

שמן \נוזל עדיף לדעתי את המקורי של החברה מכיוון שכל הנוזלים החלופיים לא מגיעים רמתו.

לגבי הXADO הכנסתי בעבר ל3 רכבים שהיו ברשותי וחוץ מחשבון גדול לא הרגשתי\נו שינוי כלשהו.

לפחות על בטוח שנזק זה לא עושה. לגבי תועלת????

בהצלחה.

פורסם

השתמשתי בכזה לפני שבועיים.

אף פעם לא עשיתי פלאשינג למנוע אצלי, ולכבוד חגיגות 200 אלף קילומטר על מנוע מקורי, החלטתי לפנק את המנוע במוצר הזה.

אגב, האריזה שלו כבר לא נראת ככה, היא מגיעה בצורה של פחית שתייה ארוכה.

עשיתי שטיפה מעמיקה. הכנסתי כ60 מ"ל לתוך השמן שהיה במנוע, הפעלתי בניוטרל רבע שעה, רוקנתי ומילאתי שמן פשוט של אמריקן איגל ב40 שקל יחד עם שאר התוסף שיש במנוע. הנעתי לעוד 20 דקות ורוקנתי שוב ואז מלאתי שמן חדש. עד עכשיו עברתי מעל אלף קילומטר מאז ואין בעיות במנוע כתוצאה מהשימוש.

כשרוקנתי את השמן עם התוסף, ראיתי שבתחתית המיכל שאליו רוקנתי היו הרבה נקודות שחורות קטנות, כקוטר 3 שיערות. לא יודע אם זה ליכלוך שיצא כתוצאה משימוש בפלאשינג.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
השתמשתי בכזה לפני שבועיים.

אף פעם לא עשיתי פלאשינג למנוע אצלי, ולכבוד חגיגות 200 אלף קילומטר על מנוע מקורי, החלטתי לפנק את המנוע במוצר הזה.

אגב, האריזה שלו כבר לא נראת ככה, היא מגיעה בצורה של פחית שתייה ארוכה.

עשיתי שטיפה מעמיקה. הכנסתי כ60 מ"ל לתוך השמן שהיה במנוע, הפעלתי בניוטרל רבע שעה, רוקנתי ומילאתי שמן פשוט של אמריקן איגל ב40 שקל יחד עם שאר התוסף שיש במנוע. הנעתי לעוד 20 דקות ורוקנתי שוב ואז מלאתי שמן חדש. עד עכשיו עברתי מעל אלף קילומטר מאז ואין בעיות במנוע כתוצאה מהשימוש.

כשרוקנתי את השמן עם התוסף, ראיתי שבתחתית המיכל שאליו רוקנתי היו הרבה נקודות שחורות קטנות, כקוטר 3 שיערות. לא יודע אם זה ליכלוך שיצא כתוצאה משימוש בפלאשינג.

60 מ"ל זה לליטר אחד לא ? כנראה היית צריך 240 מ"ל לפי מה שכתוה באתר XADO ... חוץ מזה זה דיי מלחיץ לראות לכלוך בגודל כזה יוצא , זה עלול לסתום את הרשתית בקרטר , לא ?

פורסם

נכון, אבל רציתי לשים בשמן הישן מעט מהפלאשינג, ובשמן הזול החדש למלא את כל השאר.

לא יודע אם זה סותם, לדעתי לא. המנוע עובד כמו שעבד לפני כן.

הליכלוך השחור לא באורך 3 שיערות, אלא בקוטר של 3 שיערות. ממש שבבים קטנטנים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
נכון, אבל רציתי לשים בשמן הישן מעט מהפלאשינג, ובשמן הזול החדש למלא את כל השאר.

לא יודע אם זה סותם, לדעתי לא. המנוע עובד כמו שעבד לפני כן.

הליכלוך השחור לא באורך 3 שיערות, אלא בקוטר של 3 שיערות. ממש שבבים קטנטנים

אתה עשית את אתזה עם תוסף קסאדו ? או פלאשינג רגיל?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...