Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מירוץ ג'ימקאנה כחול לבן נוסף בסוף החודש

9 ביוני 2013 מאת פיליפ רוזין, מערכת מגזין אוטוספורט

עוד צעד לספורט המוטורי בישראל, אחרי אירוע פיילוט מוצלח יוצא לדרך מירוץ ג'ימקאנה נוסף לקראת סוף החודש וכולנו מוזמנים.

http://www.autosport.co.il/magazin/45545/%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A5-%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%A7%D7%90%D7%A0%D7%94-%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9/

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Alon Halewa

בישיבה האחרונה של התאחדות IRDA הוחלט לתמוך באירוע הקרוב של הג'ימקאנה. ההתאחדות תעמיד לרשות הספורט העממי את הביטוח שלה. ככל שיהיה צורך, ההתאחדות תפעל להעמיד ביטוח גם לענף הדריפט במסגרת האפשרית - נבחנות מספר חלופות. בהצלחה לענפי הספורט העממי.

במקביל נקבע אירוע ראלי ספרינט שיפורסם בימים הקרובים.

מופעים זה טוב, יפה וחשוב.

אנחנו רוצים גם ספורט אמיתי.

IRDA

- ההתאחדות של הספורטאים!

לילה טוב לכולנו,

אלון

פורסם

פורסם

Gregory TopCars-Club

שלום רב, עמותת ליגת טופ-קארס מארגנת מרוץ ג׳ימקאנה ב28/06, במנחת דלתון, באירוע הצפי ל1000 איש קהל ובנוסף האירוע ייסוקר ע״י ערוץ 5 (ערוץ הספורט 1/2) וע״י מרבית המגזינים והפורמים מתחום הרכב. העמותה מחפשת נותני חסויות למספר שטחי פרסום אחרונים שנותרו באירוע, עלויות החסויות יחסית נמוכות לתמורה שנותן החסות יקבל, נשמח לפרט יותר אודות האפשרויות.

בברכה.

מועדון TOP-CARS.

• אחראי פורום
פורסם

הייתי שם בשעתיים הראשונות. היה נראה מאורגן ומסודר, הרבה משתתפים עם רכבים מרשימים,

המון חניה ולא מעט סדרנים ואנשי ביטחון. כבוד למארגנים, כן יירבו אירועים כאלה! במיוחד בצפון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני גם הייתי שם מ10 עד בערך 13:00.

סך הכל היה אירוע מאוד מרשים ומתוקתק, חוץ מכמה בעיות קטנות. רוב הנהגים שם עשו עבודה ממש טובה ונהגו בצורה טובה (כל אחד בהתאם לרמה או לרכב שלו). מקווה שנזכה לראות אירועים דומים בעתיד הקרוב ולא רק במרחק של שעתיים נסיעה מהמרכז..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגניפ אל תשכח שלצפונים זה חצי שעה נסיעה בערך

וכשזה במרכז זה חצי שעה נסיעה לכם.

בקיצור הבנת מה אני בא להגיד?

חוץ מזה הכבישים בדרך לדלתון בעיקר מכיוון כרמיאל והעליה של מירון טובים בתור אימון לפני הג'ימקאנה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...