Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ע"י ספונסרים לאירועים או ע"י כל דרך אחרת (אי אפשר להציף את הבעיות לרשות ולנסות לקבל הקלות?),

אני מקווה שהעלות למשתתף אכן תרד משמעותית.

יאללה, אין סרטונים?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מהעצירה המלאה בסיום (שאני לא מבין למה מתעקשים על זה בכל אירוע), התוואי נראה מעניין.

איך מדדו זמנים?

פורסם
גם אני חושב ש-500 ש"ח הוא מחיר גבוה מידי בשביל 4 דקות מסלול במצטבר.

250-300 ש"ח, כפי ששילמנו בפתח תקווה, הוא מחיר הרבה יותר הגיוני ונכון שיהפוך את הספורט הזה ליותר עממי כפי שהוא אמור להיות ולא ספורט לבעלי אמצעים בלבד.

מוזר, אני וחבריי שילמנו 400 שקל בפתח תקווה. טוב לדעת שיש מחיר שונה לכל אחד...

פורסם

עכשיו שאתה אומר את זה יכול להיות שזה היה באמת 400, אני לא זוכר. אני אבדוק היום עם עוד חבר שהשתתף.

פורסם
גם אני חושב ש-500 ש"ח הוא מחיר גבוה מידי בשביל 4 דקות מסלול במצטבר.

250-300 ש"ח, כפי ששילמנו בפתח תקווה, הוא מחיר הרבה יותר הגיוני ונכון שיהפוך את הספורט הזה ליותר עממי כפי שהוא אמור להיות ולא ספורט לבעלי אמצעים בלבד.

פיליפ, קודם כל אני שמח שהמחיר בפ"ת היה לך נוח , לי זה היה הרבה יותר יקר (ולא נהגתי)

ובהמשך, בפ"ת עלה 400 שקלים השתתפות

אי אפשר להשוות את הMDC של אז , שהיה בתכ'לס יום אימון עם תפאורה של תחרות (ובתכ'לס היה לא חוקי)

לבין המרוצים היום שהם הרבה יותר מסורבלים, סבוכים לוגיסטית ומלאים ברגולמיות טיפשיות שגורמות למארגן להוציא

עשרות אלפים מיותרים

בקיצור, תכינו את עצמכם לעובדה שהמחיר הולך להיות סביב ה400-500 שקל למרוץ עם כ6-7 מרוצים בשנה לאליפות ישראל

ועוד אי אילו שיקומו כגון ליגת TOP CARS

אין ויכוח, בעניין הזה אנחנו תמימי דעים - כרגע העלויות מופרכות.

אני פשוט לא מסכים עם המשפט שלך שציטטתי. הספורט הזה הוא העממי ביותר שקיים וככזה, הוא ממש לא צריך להיות "מלכתחילה לאנשים עשירים".

בליגות ה-MDC/WMDC של מסלולים, כשהשתתפות באירוע בודד עלתה 150-250 ש"ח, ראית המון רכבים עממיים.

משפחתומטיות ושאר מכוניות לא ספורטיביות, 106ים, 306ים, יאריס TS, אלפות, קליאו ספורט, מיאטות משלל הדורות, רכבי אספנות וכו'.

לצידן, התחרו רכבים קצת פחות עממיים כמו אימפרזות, איוו'ס ו-S2000 וגם רכבים בכלל לא עממיים כמו פורשה למיניהן, ב.מ.וו M וכו'.

באירוע האחרון, כמות הרכבים העממיים היא קטנה מאוד ביחס לשאר (ואני בספק אם הם ימשיכו להופיע בעלות הנוכחית). זה צריך להיות הפוך!

אמנם זה נהדר לצפיה, אבל כשהרכב הנפוץ ביותר הוא ניסאן GTR - זה גורם לך לחשוב לאיזה כיוון הולך הענף...

טעות בידך , ואפילו טעות קריטית

עם 55 מתחרים בכל הקטגוריות מתוכם 28 כלי רכב בקטגורייה ההנעה הקדמית אתה לא יכול להגיד שהרכב הנפוץ ביותר הוא GTR

היו שם לא פחות פיג'ואיים ו/או רנואים או ואיביזות

ובדיוק כמו בMDC גם כן ראית רכבים משלל הסגמנטים (אפילו כאלה לא ספורטיבים "פורד מונדאו )

אשכרה מישהו פה חשב שהוא הולך לממן עונה שלמה של ג'ימיקנות ב3000 שקל ? :lol:

פורסם

מה שחבל באירועים האלו (שעם הכל, עדיין נחשבים לאירועים הראשונים בארץ) זה שאין צל.

אין לי שום בעיה עם הארגון הכללי של האירוע (חוץ מזה שהודיעו בחגיגיות בפייסבוק שיהיו שם רכבים שבסוף לא היו) אבל צריך שיהיה צל.

אפשר אולי לשים איזה בד או משהו בשביל שאנשים לא ייצלו בשמש.

בנוסף, בפעם הבאה כדאי לשים את הרמקולים יותר נמוך ואולי מטר אחד לתוך הגדר.

הרבה אנשים התלוננו על זה שבגלל שהרמקולים קרובים מדי הם לא יכולים לשמוע את המכוניות, וגם היה שם סכנה שהרמקולים יפלו על מישהו. כל מה שהיה צריך זה אידיוט אחד שנשען על הרמקול והייתה שם תאונה.

חוץ מזה, האירוע היה סבבה לגמרי ונהניתי.

היו אנשים שהתלוננו על הנהגים אבל לי לא הייתה בעיה עם כלום חוץ מהצל והרמקולים.

פורסם

היה אירוע מדהים ואירגון מצויין, כל הכבוד Staroselski Boris

תחילה המסלול היה טריקי אבל כבר בהקפה השניה נתן היה לראות כמה הוא מאתגר, כן ירבו אירועים כאלו!

כמו כן שמחנו לשמוע את הצהרת Remi Samuel על ליגת הMDC הצפוייה בעתידנו הקרוב...

אני רוצה להודות למועדון Top Cars CLUB על האירגון , למישל גדז על ניהול המרוץ והתוואי המאתגר, לבודקים הטכנאים , לצלמים Daniel Ozran וAmir Bernard וכמובן לקהל שהגיע כל כך רחוק לצפות מארוע מוטורי!

תודה מיוחדת לארוסתי המדהימה שהקריבה את ההיתניידות היומיומית שלה לטובת המחלה שלי

נפגש במרוץ הבא עם הצרפתייה המקורבנת

כתבה נפלאה של עמיתי לקטגורייה Philip Rozin

http://bit.ly/1cvKtvm

1064976_10200938768024169_2068255133_o.jpg

Power Is Nothing Without Control

פורסם
מה שחבל באירועים האלו (שעם הכל, עדיין נחשבים לאירועים הראשונים בארץ) זה שאין צל.

אין לי שום בעיה עם הארגון הכללי של האירוע (חוץ מזה שהודיעו בחגיגיות בפייסבוק שיהיו שם רכבים שבסוף לא היו) אבל צריך שיהיה צל.

אפשר אולי לשים איזה בד או משהו בשביל שאנשים לא ייצלו בשמש.

בנוסף, בפעם הבאה כדאי לשים את הרמקולים יותר נמוך ואולי מטר אחד לתוך הגדר.

הרבה אנשים התלוננו על זה שבגלל שהרמקולים קרובים מדי הם לא יכולים לשמוע את המכוניות, וגם היה שם סכנה שהרמקולים יפלו על מישהו. כל מה שהיה צריך זה אידיוט אחד שנשען על הרמקול והייתה שם תאונה.

חוץ מזה, האירוע היה סבבה לגמרי ונהניתי.

היו אנשים שהתלוננו על הנהגים אבל לי לא הייתה בעיה עם כלום חוץ מהצל והרמקולים.

הצל (או ה"אין צל " ) זו בעיה מוכרת וידועה שעולה המון המון כסף לפתור אותה ... כנ"ל לגביי טריבונות רק שזה עוד יותר יקר

פורסם

22fast4u, אני מנחש שנהגת בג'וק? נהיגה יפה מאוד! הפתעת מאוד עם הזמנים שם. רק מוכיח את מה שאנשים אוהבים לשכוח: הכי קשה לשפר את הנהג, אבל הכי משתלם, בסופו של דבר. בהצלחה בהמשך!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מרוץ ג'ימקאנה במנחת דלתון

היה מ ד ה י ם ! רצינו להודות לכל המארגנים ולמשתתפים וכמובן לומר שאפו ענק לכל הזוכים בכל הקטגוריות ! היה לנו כיף גדול לראות שחלק גדול מהרכבים המתחרים הם חלק ממשפחת TIG Motorsport.....(מחר נדאג לפנק אתכם בתמונות נוספות) ו..... ניפגש במירוץ הבא

מעל 50 כלי רכב תחרותיים קישטו את החניה בדלתון בבוקר האירוע.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...