Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. יש תמונות מהאירוע?

2. למי שבעניינים - מחירי ההשתתפות בג'ימקאנות הבאות ירדו לעם מתישהו?

מחיר ההשתתפות היה 500 שקל , בעיניי מחיר שווה לכל נפש

לעניין האירוע , היה אירוע מדהים בעיניי יתקתק בצורה מרשימה כמעט ולא היו המתנות לא לקהל ולא לנהגים ... בקיצור מדהים !

הדבר האחרון שנותר הוא להתקדם לכיוון המרכז כדי שגם קהל ומתחרים מאזור הדרום יצטרפו

כל הכבוד לtopcars

פורסם

צריך רק לזכור שזה 500 שקל + דלק (שני מיכלים במצטבר או יותר) + לינה באזור דלתון.

בסופו של דבר גם אם זה הכי עממי שיש, זה עדיין יוצא מאוד יקר, אם מנסים להשתתף בכל אירוע כזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מחיר ההשתתפות היה 500 שקל , בעיניי מחיר שווה לכל נפש

בעיני לא. בטח אם רוצים להקים ליגה של 12-15 אירועים בשנה.

פורסם

גם אני חושב ש-500 ש"ח הוא מחיר גבוה מידי בשביל 4 דקות מסלול במצטבר.

250-300 ש"ח, כפי ששילמנו בפתח תקווה, הוא מחיר הרבה יותר הגיוני ונכון שיהפוך את הספורט הזה ליותר עממי כפי שהוא אמור להיות ולא ספורט לבעלי אמצעים בלבד.

פורסם

זה מרוץ לכל דבר, יש הוצאות אדירות על רשיון אירוע

אבטחה

משטרה

כבאות והצלה

ועוד אי אלו סירבולים שהחוק הזה מסרבל את האירועים.

אני בטוח שמהארגנים יצאו בשן והעין כמו כל אירוע שהיה בנתיים בארץ

אם לא נשתתף נפרגן וננסה לתמוך בענפים השונים, לא יתפתח כאן כלום.

ואי אפשר להשוות בין מרוץ לבין יום אימון.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, אין טענות למארגנים. ההפך - כל הכבוד להם.

עדיין, מי שהשתתף לא הוציא 500 שקל, אלא לדעתי יותר קרוב ל2000 (כולל הלינה באזור, הדלק ואולי עוד דברים שאני לא מודע להם).

גם זה בסדר, רק שזה אומר שרק עשירים מאוד או כאלו שיש להם ספונסרים יכולים להשתתף, וזה קצת מבאס.

מלכתחילה כמובן זה ספורט לאנשים עשירים, אבל עדיין מאכזב קצת לגלות שגם כדי להשתתף בליגה "עממית" כזו צריך 15-20,000 בשנה ואולי אף יותר

פורסם

מלכתחילה כמובן זה ספורט לאנשים עשירים

מה? ממש לא.

"Autocross is one of the most affordeable forms of motorsports. Basically all you need is your car and a helmet"

פורסם

Avia, אתה מוזמן להסתכל על החישוב שלי למטה. השתתפות בעונה כזו ללא ספונסר תעלה לך כ-20,000 בשנה.

זה אחרי שכבר קנית רכב "ספורטיבי" כלשהו, שיפצת אותו (אם הוא לא חדש) ואתה מתחזק אותו, משלם ביטוח, דלק וכו'.

כמובן שמקביל לזה חלק ניכר מהנהגים לוקחים שיעורים או משתתפים בימי מסלול שונים, שעולים מאות שקלים כל אחד (לא כולל הדלק).

כמה אנשים אתה מכיר שהם לא מבוססים ומעלה, ויכולים להרשות לעצמם להוציא 20,000 (2 וחצי משכורות ברוטו ממוצעות במשק) בשנה על תחביב?

יש סיבה לזה שגם אתמול חלק ניכר מהרכבים קושטו במדבקות של ספונסרים שונים...

פורסם

אין ויכוח, בעניין הזה אנחנו תמימי דעים - כרגע העלויות מופרכות.

אני פשוט לא מסכים עם המשפט שלך שציטטתי. הספורט הזה הוא העממי ביותר שקיים וככזה, הוא ממש לא צריך להיות "מלכתחילה לאנשים עשירים".

בליגות ה-MDC/WMDC של מסלולים, כשהשתתפות באירוע בודד עלתה 150-250 ש"ח, ראית המון רכבים עממיים.

משפחתומטיות ושאר מכוניות לא ספורטיביות, 106ים, 306ים, יאריס TS, אלפות, קליאו ספורט, מיאטות משלל הדורות, רכבי אספנות וכו'.

לצידן, התחרו רכבים קצת פחות עממיים כמו אימפרזות, איוו'ס ו-S2000 וגם רכבים בכלל לא עממיים כמו פורשה למיניהן, ב.מ.וו M וכו'.

באירוע האחרון, כמות הרכבים העממיים היא קטנה מאוד ביחס לשאר (ואני בספק אם הם ימשיכו להופיע בעלות הנוכחית). זה צריך להיות הפוך!

אמנם זה נהדר לצפיה, אבל כשהרכב הנפוץ ביותר הוא ניסאן GTR - זה גורם לך לחשוב לאיזה כיוון הולך הענף...

פורסם

הג'ימקאנה אמור להיות הספורט מוטורי העממי ביותר, בארץ בגלל החוק המטופש אירגון אירוע מאלץ את המארגנים להוציא סכומים גדולים על מכבי אש, אמבולנס, אבטחה ומשטרה. מעבר לזה צריך גם אישור למיניהם שדורשים חתימות של מהנדסים, בוחן טכני ועוד.. כל זה עולה מסורבל ועולה המון כסף לצערי. מכאן העלויות הגבוהות.

באירוע הנוכחי היה הרבה קהל יחסית מה שבתקווה ימשוך ספונסרים נוספים שיוכלו לממן חלק מעלויות ההפקה ולהוזיל את עלות ההשתתפות.

• תוכן חדש...