Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה היו הלחצים בצמיגים אצלך?

את ה- T1R שנעלתי ניפחתי הרבה מעבר להמלצת היצרן על מנת לעזור להם לא לקרוס בפניות, מה שה-T1R מצטיין בו.

הלחץ המקורי של הרכב:

מלפנים - 32

מאחור - 30

התוצאה בבדיקה שעשיתי הייתה נטייה לתת היגוי

ניסוי מספר 2

מלפנים - 38

מאחור - 36

תחושת מריחה בשינוי כיוון מהיר - דוגמת הפנייה האחרונה בג'ימקאנה השיקיין לפני קו הסיום.

ניסוי מספר 3 (וגם הלחץ שלבסוף נבחר בגלל בטמפרטורה הגבוהה שהייתה צפוייה ואופי הצמיגים

מלפנים - 36

מאחור - 36

האוטו הרגיש הכי מאוזן (הלחץ התייחס לצמיגים קרים בכל בדיקה - לקחתי בחשבון שבין מקצים הצמיגים יתקררו ולאדוון לוקח זמן להתחמם וזו הייתה הפשרה הטובה ביותר).

מישל כתב

"חברים, נושא הנהיגה הוא הכי חשוב בג'ימקאנה, בראש ובראשונה ,נושא הריכוז!!

יש להיות מרוכז ולא להתעסק בכל מיני דברים לפני העלייה למסלול.

עלי לציין שזו הפעם הראשונה שהמסלול כה ארוך (830 מ') ומהיר יחסית"

לפחות מנקודת המבט שלי זה היה הדבר המשמעותי ביותר.

המקצה הראשון שלי היה 8 שניות יותר איטי מהמקום האחרון בקטגוריה 1:12 משהו,

הזמן הזה נוצל ללימוד המסלול, כאשר בין המקצים הקדשתי את הזמן לשחזר את המסלול שוב ושוב, שלושת המקצים הבאים היו באופן עיקבי בכל פעם קצת יותר מהירים כאשר בכל מקצה התמקדתי בשיפור אזור אחד מתוך המסלול.

חגי

פורסם

שאלה סליחה על הבורות,

התחרות המדוברת כאן ה"גימקאנה" היא בעצם תחימה של מסלול קצר וטכני ומי עובר אותו בהכי מהר?

אין דריפטים או משהו כזה נכון?

פשוט היה זכור לי שגימקאנה זה יותר לעשות שטויות קצת עם הרכב דריפטים,פרסות קיצוניות ועל פי זה מקבלים ניקוד...

תודה..

פורסם

מה שאתה מתאר זו ג'ימקאנה לאנשים שרק רוצים ליהנות.

זה גם מה שאני מעדיף באופן אישי, כי אם אני יודע שאין לי את האפשרות לנצח, אז לפחות ליהנות קצת.

זה אומר דריפטים, פניות פרסה מגוכחות וShow ויותר טוב.

פה מדובר על ג'ימקאנה של מדידת זמנים ויכולת נהיגה מהירה בתוך המסלול הזה.

האירוע הוא יותר בשביל הנהגים והיכולת הטכנית ופחות בשביל כיף ולהלהיב את הקהל.

פורסם
הלחץ המקורי של הרכב:

מלפנים - 32

מאחור - 30

התוצאה בבדיקה שעשיתי הייתה נטייה לתת היגוי

ניסוי מספר 2

מלפנים - 38

מאחור - 36

תחושת מריחה בשינוי כיוון מהיר - דוגמת הפנייה האחרונה בג'ימקאנה השיקיין לפני קו הסיום.

ניסוי מספר 3 (וגם הלחץ שלבסוף נבחר בגלל בטמפרטורה הגבוהה שהייתה צפוייה ואופי הצמיגים

מלפנים - 36

מאחור - 36

האוטו הרגיש הכי מאוזן (הלחץ התייחס לצמיגים קרים בכל בדיקה - לקחתי בחשבון שבין מקצים הצמיגים יתקררו ולאדוון לוקח זמן להתחמם וזו הייתה הפשרה הטובה ביותר).

מישל כתב

"חברים, נושא הנהיגה הוא הכי חשוב בג'ימקאנה, בראש ובראשונה ,נושא הריכוז!!

יש להיות מרוכז ולא להתעסק בכל מיני דברים לפני העלייה למסלול.

עלי לציין שזו הפעם הראשונה שהמסלול כה ארוך (830 מ') ומהיר יחסית"

לפחות מנקודת המבט שלי זה היה הדבר המשמעותי ביותר.

המקצה הראשון שלי היה 8 שניות יותר איטי מהמקום האחרון בקטגוריה 1:12 משהו,

הזמן הזה נוצל ללימוד המסלול, כאשר בין המקצים הקדשתי את הזמן לשחזר את המסלול שוב ושוב, שלושת המקצים הבאים היו באופן עיקבי בכל פעם קצת יותר מהירים כאשר בכל מקצה התמקדתי בשיפור אזור אחד מתוך המסלול.

חגי

כל הכבוד, מורידים את הכובע!

גם אני ניסיתי לעשות ניסויים דומים, והגעתי ללחצים גבוהים משמעותית.

עם קליאו וצמיגי R1R, בסוף הלכתי על 40PSI קדימה ואחורה, בטמפ' יחסית קרה. (~50 מעלות)

לגבי הנהיגה אני לא יכול שלא להסכים יותר,

היעד שלי הפעם היה להתברג במקום טוב באמצע ולספוג קצת "אווירה תחרותית",

אין ספק שבדיעבד כשאני רואה סרטונים מה-GOPRO אני רואה אינסוף טעויות שעשיתי כשרק התחלתי לנהוג בימי מסלול.

פעם הבאה, עם קצת יותר ניסיון, ננסה להשתפר עוד קצת :-)

(ואגב, הלקח נלמד - עכשיו צריך סימולטור! זה השקעה טובה יותר מעוד רביעיית צמיגים :) )

פורסם
כל הכבוד, מורידים את הכובע!

גם אני ניסיתי לעשות ניסויים דומים, והגעתי ללחצים גבוהים משמעותית.

עם קליאו וצמיגי R1R, בסוף הלכתי על 40PSI קדימה ואחורה, בטמפ' יחסית קרה. (~50 מעלות)

לגבי הנהיגה אני לא יכול שלא להסכים יותר,

היעד שלי הפעם היה להתברג במקום טוב באמצע ולספוג קצת "אווירה תחרותית",

אין ספק שבדיעבד כשאני רואה סרטונים מה-GOPRO אני רואה אינסוף טעויות שעשיתי כשרק התחלתי לנהוג בימי מסלול.

פעם הבאה, עם קצת יותר ניסיון, ננסה להשתפר עוד קצת :-)

(ואגב, הלקח נלמד - עכשיו צריך סימולטור! זה השקעה טובה יותר מעוד רביעיית צמיגים :) )

תראה אני משוחד מאוד כשזה מגיע לסימולטור, אני חושב שבשנתיים האחרונות במיוחד מאז שזה הפך מתחביב למקצוע שלי אני נחשף יותר ויותר ליכולות של סימולטור באמת לעבוד על הפרטים הקטנים ולאו דווקא לדמות נהיגה במכונית.

חגי

פורסם

מרוץ הג'ימקאנה במנחת דלתון: אלבום התמונות

3 ביולי 2013 מאת משה אהרוני, מערכת מגזין אוטוספורט

ביום שישי האחרון התקיים מרוץ הג'ימקאנה המנחת דלתון, צוות אוטוספורט היה שם במלוא כוחו - הן כמתחרים והן כעיתונאים. אחרי הסיקור הנהדר - מגיעה תורה של גלריית התמונות. צפייה מהנה.

http://www.autosport.co.il/magazin/46131/%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%A5-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%A7%D7%90%D7%A0%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0/

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...