Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 בעית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי סיטרואן C5 2002 מנוע 2000 בנזין

לאחרונה נדלקת מנורה צהובה SERVICE פעם בחודשיים בערך ורשום gear atumatic fault ולאחר מכן הגיר מושך את ההילוכים לסלד גבוה עד להחלפת ההילוך

אני עוצר בצד מכבה את המנוע ומחכה דקה ומניע שוב והבעיה נעלמת

אני מציין שזה קרה לי בין 2-3 פעמים

הלכתי למוסך שמתמחה בגירים(הוא חיבר את הרכב למחשב,עשה סיבוב די ארוך) והמוסכניק אמר לי שיש איזושהיא בעיה חשמלית בגיר ומשהו עם הלחץ שמן לא תקין ושצריך להשאיר את הרכב ליום שלם.

מישהו מכיר את הבעיה?

כיום הרכב מתנהג רגיל ולפעמים מושך הילוך עד שאני מוריד רגל מהגז וההילוך מתחלף

האם זה הכרחי לטפל בבעיה?

המידה ואני לא מטפל האם זה יחריף את הבעיה עד כדי נזק לגיר?

יש לציין שהאוטו ברשותי 3 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו

תודה רבה

פורסם

יש בעיה ידועה בגיר שהיצרן פרסם עוד כשהרכב היה שנתיים-שלוש על הכביש. הבעיה היא שבגיר של הc5 ישנן שני בוכנות האחראיות על לחץ השמן בגיר. עדיף שתיגש למוסך מורשה שיחליפו לך את שתי הבוכנות האלה ורוב הסיכויים שהבעיה תסתדר. במידה ולא, זה רק שיפוץ גיר.

פורסם
יש בעיה ידועה בגיר שהיצרן פרסם עוד כשהרכב היה שנתיים-שלוש על הכביש. הבעיה היא שבגיר של הc5 ישנן שני בוכנות האחראיות על לחץ השמן בגיר. עדיף שתיגש למוסך מורשה שיחליפו לך את שתי הבוכנות האלה ורוב הסיכויים שהבעיה תסתדר. במידה ולא, זה רק שיפוץ גיר.

אלה לא לא בוכנות אלא שסתומים חשמליים שמקבלים פקודות ממחשב הגיר ומספקים לחץ שמן משתנה לפי דרישה.

במקרים רבים החלפת השסתומים פותרת את הבעיה.

אם הגיר בלוי מכנית, השמן בורח במקומות הבלויים ואז לא ניתן לווסת את הלחץ.

לא תמיד יש לעשות שיפוץ כללי במצב הזה, לעיתים ניתן לתקן נקודתית וכך להאריך את חיי הגיר.

• ספונסר פורום
פורסם

תחזוקת שבר היא לא דרך המשתלמת כלכלית, לא חכם לנהוג עם תקלה של לחץ שמן גיר נמוך,זה יגרור בלאי מכני גדול.

אורן

• תוכן חדש...