Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ אקסטרימי (שלא לצורכי משחקים) מארה"ב

בגדול התקציב הוא עד 1200$ למחשב חזק!

לא הצלחתי למצוא חברה שמאפשרת לי גמישות גבוהה ברכיבים :roll:

בגדול אלה הדרישות:

-עדיפות למחשב 14", מוכן להתפשר עד 17"

-מעבד פחות מחשק משחק פה, גם מעבד i5 מספק אותי

-זכרון ראם של 16GB לפחות

-דיסק קשיח היברידי 750G ו-16G SSD לפחות

-כרטיס מסך של לפחות 1G ושל חברה נורמלית (שלא יצוצו לי פה אינטל אקסטרים חח)

אשמח אם לא תיכנסו איתי לדיוני "מה אתה צריך מחשב כזה חזק אם אתה לא משחק..." זה מיותר :>

היה לי מאד קשה למצוא חברה גמישה במפרטים כך שאוכל להרכיב מה שבא לי... בינתיים מצאתי רק אייליאן-וור בכיוון אבל המחיר חורג חח:

alien.jpg

יש לי אפשרות להוזיל את המפרט ב-50$ אם אני מצמצם את הקש SSD ל-32 ג'יגה

השאלה אם אי אפשר לבנות מרכב דומה בלי המותג בזול יותר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

בא לך לשפוך כסף על שטויות? אני האחרון שיפריע לך.

כל היתרון של המעבדים מהדור האחרון הוא צריכת חשמל נמוכה

שגורמת לא הפעלת מאוורר בעבודה רגילה.

לקחת משהו טוב ולחבר לו ס-ת-ם כרטיס מסך מפלצתי

שזולל חשמל ומתחמם ומרעיש זה אידיוטי.

רוצה מחשב מהיר? זרוק את השטויות האלה,

קנה נייד רגיל לגמרי עם i5 חדש ותחבר לו כונן ssd גדול, יחיד.

כונן קשיח מסורתי הוא צוואר הבקבוק ת-מ-י-ד.

על הדרך גם תחזיק לך הסוללה קצת יותר מחצי שעה...

אגב, אתה מוזמן לבדוק או להתערב:

מחשב עם ssd בלבד יהיה מהיר יותר ממחשב בעל כונן קשיח

אפילו עם מעבד מדור קודם. כל כך פשוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבר'ה, תנסו לעזור לי ולא לשנות את דעתי. אני עוסק מקצועית בתחום המחשוב אמנם רק 9 שנים, אבל אני די יודע מה אני צריך ולמה...

אני לא רוצה קשיח SSD אלא או כונן היברידי או כונן קש SSD.

כרטיס המסך אינטל אקסטרים HD4000 שיש לי בנייד הנוכחי מגביל אותי וזו הסיבה שאני מחפש לעלות רמה

אתה לא צריך לשכנע אותי שהכונן הוא צוואר הבקבוק, הנייח שרכשתי להורים שלי (שרק גולשים באינטרנט) יושב על חומרה בינונית וכונן SSD והוא טייס.

כן אשמח לאתרים עם גמישות חומרתית גבוהה למשל לנובו מציעים את IdeaPad Y510p אבל גרסאת ה - 16GB שלהם מגיעה רק עם 2 כרטיסי מסך ב SLI וזה בא ע"ח הכונן האופטי שאני צריך

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני לא בא לשנות את דעתך, אבל אני חושב שבכל דבר בחיים (רכישת רכב, קניות בסופר ועוד)

צריך לעשות רשימת קניות של "מה אני צריך".

השאלה היא למה המחשב ישמש, יעזור פה לחבר'ה גם לכוון אותך :wink:

פורסם

הכיוון הכללי שלך צריך להיות סוני VAIO או סדרות "עיסקיות" כמו הELITEBOOK של HP .

מהניסיון שלי ל ALIENWARE יש מחשבים מעולים, אבל הם מאד גדולים , מגושמים והכי הכי פלסטיים.

האיכות בניה שלהם היא ככה ככה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השורה התחתונה שאני מחפש היא די פשוטה, האם לדעתכם אני יכול להרכיב את אותו מחשב (בלי הכ.מסך המפלץ) במחיר זול משמעותית במקום אחר?

אשמח אם תהיה ממוקד יותר עם ההמלצה על הסוני ואפילו ה-HP. (למרות שנטיית ליבי היא יותר ל DELL ו SONY)

באתרים של SONY ו HP אני לא מצאתי מחשב שעונה לכל הדרישות.

בגדול מדובר במחשב נייד שמשמש כשולחן עבודה נייד שמחובר תמידית לחשמל, נדיר שאני פותח אותו באיזה בית קפה ע"ח הסוללה.

זה צריך להיות מחשב כל יכול כמו שאני אוהב לקרוא לו: לרוב הוא משמש להורדה, פתיחת וצפיית סרטים ברזולוציה גבוהה, עיצוב גרפי והנדסי (מפוטושופ דרך סוליד ועד פרו אינג'ניר) ואת זה אני רוצה במהירות שיא וכן, אם בא לי להפעיל את הג'י טי איי הבא שיצא אני מעדיף שהוא לא יקפיץ לי הודעה שהוא לא יכול :)

כרגע אני מזהה 3 בעיות במחשב הנוכחי (אסוס עם איכות הרכבה פח i5, 4GB, 640GB 7200) הדיסק הקשיח, כרטיס המסך והזכרון הפנימי.

זה בא לידי ביטוי באיטיות שנגרמת בעיקר בגלל ה HD אבל גם בגלל הRAM במיוחד בחילוץ קבוצות RAR גדולות, חימום יתר של כ.המסך בחיבור למסך נוסף ב HDMI.

היות ואני "מרוויח" מקניית מחשב מארה"ב החלטתי להשקיע את אותו הסכום שהייתי משקיע בארץ (עד 5,000 ש"ח) בקניית מחשב ברמה גבוהה יותר מארה"ב.

ושוב אם אני לוקח את ה m14x עם ה 750GB+32SSD זה ממש על גבול התקציב

אשמח גם לשמוע את דעתכם על ה AlienWare והמחיר. המחיר הזה הוא ב"במבצע" אחרי הנחה של 350$ מהמחיר המקורי והיא תקפה לתקופה מוגבלת (עד ה- 11/6)

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...