Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכב הקודם הלך בתאונה מחפשים רכב חדש, התקציב הוא בערך 138K ש"ח.

אנחנו משפחה שאוהבת לטייל, הרכב צריך להיות גדול יחסית, ועם מקום לכלבים (בעיקר נסיעות קצרות אבל שיכולו לשבת בבגאז' בנוחות).

אני חושב על סובארו אאוטבק 2011 (שנכנס בתקציב), אמא שלי גם העלתה את היונדאי ix35 (גם חדש נכנס בתקציב ?)

איך הרכבים (קראתי את הסקירה הזאת ונראה שהרכב מתאים), יש מועמדים נוספים ?

נ.ב. הרכב צריך להסתדר בעיר הררית (חיפה) אבל גם לצאת לכביש 6 ולהיות מסוגל לשייט במהירות תלת ספרתית נורמאלית, יכולות שטח לא חובה אבל כן יהיה בונוס.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא ברור לי איך יכנסו ב ix35 או בכל SUV אחר בבגאז? נשמע שכדאי ללכת על סטיישן. הסובארו אאוטבק פתרון טוב וגם סטיישנים "רגילים" כמו פוקוס, קיה סיד, i30CW יכולים לספק.

פורסם

סקודה רומסטר ותשאר עם עודף.

מתאים בול. מושבים אחוריים מתכווננים ונשלפים (במקרה שלך תוציא את המושב המרכזי). מרווח גדול ונגיש מאחור לכלבים, יחסית קל לנקוי. חסכוני ונעים לנהיגה.

כל זה בערבון מוגבל של שירות שנוי במחלוקת של היבואן אבל יחסית ליתרונות של הרכב זה מתגמד לדעתי.

פורסם

landy, נכנסים אל תדאג.

amiger, בדיוק רציתי להגיד שהאאוטבק נפסל בגלל הצורה, המנהלת רוצה את אותו הדבר, צריך משהו דומה מאוד (IX35).

עוד לא הספקתי להגיד את כל השם וכל קיבלתי לא ומבט מאיים.

Liran3331, א. האוטו זה cx-5, ב. הוא הספיק להיות 9 חודשים על הכביש ולעבור כבר את ה15KKM

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יונדאי ix35 חדש לא יכנס לכם לתקציב. החדש הכי זול שיש עולה 150 אלף ש"ח, וגם זה לגרסה ערומה לחלוטין.

אולי אולי אולי תצליח למצוא סובארו XV משומש בן שנה בתקציב הזה. אם כן, זאת אופציה נהדרת בסגנון של ה-ix35. מבין הג'יפונים, לו יש את יכולת השטח הטובה ביותר. אני לא יודע אם שני כלבים יכנסו לתא המטען שלו, צריך לבדוק את זה.

אם לא, גם מיצובישי אאוטלנדר מהדור הקודם יכול להיות אופציה מעניינת. אחד ממודל 2010 נכנס לכם יופי בתקציב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...