Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת:

אני נמצא בישראל, ואני רוצה למכור דברים לאנשים בין אם בארץ או בחו"ל.

איך אני קובע בהגדרות שהפריט נמצא בישראל, ואת מחירי המשלוח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל, קח בחשבון שברגע שאתה פותח (או משנה חשבון רגיל ל) חשבון סוחר, אתה משלם משהו כמו 1-2$ בחודש לאיביי.

בנוסף, על כל מכירה אתה משלם עמלה לפי המחיר. את מחיר המשלוח אתה יכול לקבוע לפי התעריף שיש להם שם לכל מיני שירותי דואר. כל זה רלוונטי ללפני שנתיים בערך, כשניסיתי למכור דברים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אבל איך אני מגדיר שהמוצר נמצא בישראל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא מגדיר שהמוצר נמצא בישראל, אתה נמצא בישראל וכך זה נרשם בדף המכירה ב Item location.

לגבי המשלוח, אני מצאתי שהכי פשוט לרשום מחיר אחיד - FLAT RATE למשלוח לכל העולם (בנפרד) ומשלוח לארה"ב (גם בנפרד).

מחשב את העלות לפי מחירון הדואר, או במקרה שלי, אני פשוט נותן קפיצה לסניף ליד הבית לבדוק מחירים לפי משקל וגודל חבילה.

(רק התחלתי עם זה לפני כמה ימים, אז קח את עצותי בערבון מוגבל)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אתה לא מגדיר שהמוצר נמצא בישראל, אתה נמצא בישראל וכך זה נרשם בדף המכירה ב Item location.

לא נכון.

אתה יכול גם להגדיר שהמוצר נמצא במקום שונה מהארץ בה אתה נמצא.

אתה יכול לעשות דרופ שיפינג למוצרים מסין, בעמוד המכירה יראו שהפריט נמצא בסין, וכשיכנסו לפרופיל מוכר שלך יראו שאתה גר בישראל.

אני לא זוכר בדיוק מהיכן מגדירים זאת, עברו כמה חודשים מהפעם האחרונה שמכרתי פריט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

צודק,

בדקתי עכשיו וניסיתי כל מיני דברים עד שמצאתי.

ישנה אפשרות: PACKAGE DETAILS,

האפשרות התחתונה בה היא: ITEM LOCATION.

שם אתה משנה את מיקום המוצר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש חבר פורום נחמד מאוד בשם THE-ONE שפעיל באיביי (מוכר לגו אם אני לא טועה).

ממליץ לך לפנות אליו בהודעה פרטית

פורסם

אני מוכר כעשרה פריטים בחודש בתקופה האחרונה ואין שום תשלום קבוע לאיביי. 50 פריטים בחודש זה ליסטינג בחינם. סה״כ כולל פייפאל הם אוכלים לך 10% מסכום המכירה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עוד שאלה.

אני רוצה למכור משהו, ואני רוצה להציע בשלב הזה משלוחים בתוך ישראל (ואולי אירופה) בלבד.

איך עושים דבר כזה? אני רואה שהאופציה הדיפולטיבית אצלי זה רק ארה"ב.

פורסם
אני מוכר כעשרה פריטים בחודש בתקופה האחרונה ואין שום תשלום קבוע לאיביי. 50 פריטים בחודש זה ליסטינג בחינם. סה״כ כולל פייפאל הם אוכלים לך 10% מסכום המכירה.

כנראה משהו השתנה, כי זכור לי בבירור שהם דרשו משהו כל חודש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אולי הצבת מכירה של BIN (Buy It Now), ועל זה הם דרשו ממך תשלום?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אין תשלום חודשי קבוע לחשבון סוחר,יש רק עמלה שאתה משלם על כל מכירה.

לעומת זאת אם אתה פותח חנות (store) אז יש עמלה ,נראה לי משו כמו 18$.

ההבדל בעצם בין חשבון סוחר לחשבון חנות זה הכמות מוצרים וסכום המכירות שאתה יכול לעשות בחודש ועוד כל מיני דברים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אולי הצבת מכירה של BIN (Buy It Now), ועל זה הם דרשו ממך תשלום?

לא דרשו ממני תשלום על קביעת מחיר buy it now.

אגב, בסוף הסתדרתי, תודה

• תוכן חדש...