Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חיברתי אתמול מנורת לד למנורת סלון ברכב ... (התאורה שנדלקת כאשר הדלת נפתחת)

ונגעתי בטעות עם המברג והמנורה בבורג שמחובר לשלדה של הרכב והיה קצר קטן ואין שם חשמל עכשיו

הפיוז הוא זה שנשרף ? או הבית מנורה ?

למי שיש דייהטסו סיריון ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד אם הוא יצלם לי איך להחליף אם זה פיוז .

תודה רבה !

פורסם

אולי זה רק אני, אבל (לדעתי) אדם שלא יודע להחליף פיוז אין לו שום מקום להתעסק עם מערכת החשמל ברכב.

ולעניין, מתחת להגה יש את תא הפיוזים, ברר איזה פיוז אחראי על התאורה הרלוונטית, ודא שהוא שרוף והחלף אותו.

פורסם

לפי התאור שלך, נשמע שזה פיוז. בנוסף, לא ידוע לי על אפשרות שבית המנורה ישרף. אך שים לב שהמגעים נקיים או שכל חיבור שעשית תקין. אם הכל בסדר, לא עולה בדעתי משהו אחר מפיוז. בכל אופן, קשה לי להאמין שיש פיוז רק למנורת סלון, כך שתוכל לאמת שריפת פיוז אם מנורות הסלון האחרות לא פועלות (מעל הנהג/בתא הכפפות). את רשימת הפיוזים אולי תוכל למצוא באינטרנט.

פורסם

לפני שאתה הולך לחשמלאי, תנתק ותפרק את כל מה שהרכבת, תחזיר הכל למצב מקורי.

תחליף פיוז לאחד בעל ערך זהה.

רוב הסיכויים שהכל יתסדר ולא יהיה צורך בחשמלאי.

• תוכן חדש...