Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי מעלה את האוטו על ליפט ושוטף את התחתית היטב בקיטור מים סבון וסודה לשתייה.

אחרת...רן

היא עברה הרבה יותר מזה :-) , ככה היא נראית אחרי :

20130601_195133.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תודה לכולם, אם היה כאן "LIKE" כמו בפייסבוק הייתי עושה לכולם :-).

המשך הסיפור:

עברתי את הגבול בין אוסטריה לאיטליה כשבלב שמחה גדולה מכמה סיבות, הדרך מדהימה, ה-GTV6 מתקרבת בצעדיי ענק לארץ הקודש ואני באיטליה, המדינה שאני כה אוהב לטייל בה. כביש הדולומיטים בצפון איטליה שובה לב, האדרנלין בשמיים וכך גם התחושה, במהלך העליות הרגשתי לעתים השתנקויות קלות שקצת הדאיגו אותי, לא לחצתי אותה, נסעתי בעדינות ובפחד מסויים, בכל זאת היא עמדה 17 שנים לפני שהערנו אותה...

הגעתי לעיירה היפיפייה בולזנו שבצפון איטליה, מזג אויר מעולה, השמש זורחת, 10 מעלות, חביב ביותר, עצרתי במסעדה איטלקית שבה יכולתי להתבונן באלפא בזמן חיסול הפיצה, האלפא מלאה מלח מהכבישים, אני כבר חולם על הניקוי שלה, אהבתי את התגובות של העוברים והשבים באיטלקית מדוברת :-) .

המשכתי באוטוסטרדה A22, המטרה הייתה להגיע בערב (שבת) למילנו, להשתתף ביום ראשון בארוע 50 שנים לאוטודלתה ובערב להגיע לונציה על מנת שביום שני על הבוקר להעמיס את האלפא בקונטיינר בנמל.

ההשתנקויות שהרגשתי קודם הפכו למדאיגות יותר, נהגתי במהירות 130 קמ"ש לאורך כל הדרך, חשתי שהמהירות המקסימלית הפכה להיות 120 ויורדת, אני לוחץ על הדוושה והיא בשלה, הדלק לא ממש מגיעה בכמות הדרושה, איזה לחץ, מהירות הנסיעה יורדת ל-80 באוטוסטרדה, עצרתי בתחנת דלק באזור בלונו ולא ראיתי שום דבר מיוחד בתא המנוע, החלטתי להמשיך, הנסיעה הפכה להיות מרגע לרגע קשה יותר, הגעתי לעלייה והמהירות ירדה ל-50 קמ"ש, כולם צופרים, מקללים, זו אוטוסטרדה מהירה.

המהירות ירדה ל-30 קמ"ש, אני מתפלל לתחנת דלק קרובה וזאת למזלי מגיעה, נכנסתי וביקשתי כלים, חשבתי שאולי פילטר הדלק סתום, פירקתי אותו והוא היה חופשי לחלוטין, זה אומר אולי משאבה. השעה הייתה 18:00 האזור היה צפונית לאגם גרדה, ניסיתי לברר אם יש מוסך אלפא באזור, כולם היו סגורים, ההצעה היחידה שבאה בחשבון היא להזמין את ACI (ממסי איטלקי שכזה) והם יפנו את הרכב למוסך הקרוב או לאחסנת לילה.

המשך בקרוב...

20130316_184745.jpg

20130316_184612.jpg

20130316_184551.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

איזה מתח...

כיף לקרוא בהמשכים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ראובן, שמח בשבילך על הגשמת עוד חלום, מה גם שנוספה ל"מועדון ה6 הארופאי" עוד חברה.

השפלה ממתינה לתצלום משותף של האלפא/MGC/TR6.

ועלי להוסיף את מה שדורון שכח - עוד אחת ממועדון ה- 6 האירופאי ואפילו מעט ישנה- BMW 3.0 CS

אז התמונה תהיה מושלמת

מצא משה

פורסם

ראובן -

ראשית מזל טוב על הרכישה והגשמת החלום.

שנית סיפור מרתק שכמותו ליווה אותי בהביאי את הבימר הכתומה לנמל היציאה מאירופה ארצה מנמל אנטוורפן.

כמומך כמוני נסעתי את כל ה 700 ק"מ מאגם קונטנצסה (בדרום גרמניה על גבול שוויץ), ללא ידיעת השפה הגרמנית, בלי כל ידע על אופן הזעקת חברת גרירה (ADEC), כשעין אחת על הכביש והשניה על המד חום וככל שהקילומטרים רצים והלילה יורד, העול על הלב כבד יותר.

מכיר ויודע ההרגשה.

בכל אופן ממתין לסוף הסיפור.

ובמקביל מודה לך על חיבור לאיש יקר - עופר מימון (מאיידים) ,הכל טופל לשביעות רצוני ורצונה של המכונית.

מצא משה

פורסם

האוטו נראה מצויין, והסיפור מעניין. נחמד שיש עוד מציאות כאלה!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

תשמע ראובן, אתה ממש לא בסדר..

איך אחרי שישה עמודים לא נגמר הסיפור?! אפשר להשתגע מצפייה !

ואני אמנם לא הייתי בכיתה ב' בתחילת שנות ה70, יותר בכיוון עולל בשנות ה80, אבל גם אותי מלווה סצינת המרדף מאוקטופוסי מגיל צעיר - ואיתה החלומות על GTV6.

נהנה מהסיפורים, מאחל לך כל טוב וכמה שיותר חלומות מוטוריים שיוגשמו בעתיד (למרות מה שהאישה חושבת.. :-D )

אור.

• תוכן חדש...