Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב

אתה מדבר על מי נכנס לפסים אישיים ראשון? כנראה הגמל לא רואה את הדבשת תעצמו, אבל תחזור להמלצה שלך, תמכור, קרנבל בדש, תישאר עם עודף.

על הקרנבל בדש אמרתי רק דברים טובים, זה נשמע טוב, העלתי את זה כדוגמה ללמה אם אתה כ"כ נגד שילובים יש אוסף רכיבים, ולמה אקטיבי שאתה מחפש פאסיבי?

אין לי שום שגעון גדלות אחרי 2 וחצי מערכות, ולא באתי ללמד אף אחד, ואתה יודע טוב מאד כמה התייעצתי ועם מי לא בקשר לכל שטות.

הסאב לא בשבילי, למען האמת גם הסט הקדמי לא, וזה לא בציניות, אחרי שיצאה הרוח מהמפרשים אני יכול לומר בכנות, שכבר יומיים המגברים בבית, וכבר אין לי כוח/רצון להתעסק עם זה, אני בהחלט חושב לסיים את מלאכת הפירוק ולהמשיך הלאה.

השרשור הזה סתם התדרדר לויכוח לא נעים, אם פגעתי, ולא מור לא אכפת לי מהאגו שלך, אם פגעתי בך אישית אז אני מתנצל!

ולא לא יצא שום מרצע משום שק, אין לי ולא חצי דבר אישי נגדך.

רק שים לב שבאופן שיטתי אתה מחליט להכנס בי, הבט בתמונה ותגיד לי שאם אני הייתי ממליץ על פיוניר באופן גורף היית עונה כמו שענית שם, פשוט שם זה לא בני שאמר "המלצה ספציפית על מותג- לך על פיוניר", אם אני הייתי אומר את זה התגובה שלך הייתה שונה לגמריי, תחשוב על זה, ועל מי יעד הניגוח המרכזי שלך.

וזהו, מספיק לי מהשרשור הזה.

.

Screenshot_2013-05-30-13-43-10.jpg

SCANSPEAK

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לשאול את אוהד negative שבקשר יום יומי איתי וכבר כמו חבר לכל דבר כמה אני אומר לו גם להפסיק עם כל מיני עקיצות וכתיבת דברים לפני שבא יודע בפורום, באותה מתכונת.

ואני כותב בנושא בלי סוף ללא שיוך ספציפי לאדם, שלפני שכותבים פה משהו שיהיו בטוחים בזה (יש אין סוף שרשורים שמצא בהם את ה״מנטרה״ הזו).

וזה בדיוק הדגיש את הנושא שלא צריך לקפוץ ישר ולזמר, יש דברים נסתרים, ולפעמים לא חייבים להגיב.

לא מחפש לנגח אותך תמיד, אני תמיד נכנס בכל משתמש ״חדש״ שמחליט פתאום שהוא יודע הכל ושבוע אחרי שביקש המלצה למערכת ב3k בא להרביץ תורה באחרים.(לפני שתיפגע אני ממש לא אומר שזה המצב איתך).

לדוגמא קטנה מהזמן האחרון בשרשור של המעבר מ6.5 ל4.

אין לי שום כוונה לנגח אותך באופן אישי ותאמין לי שאני לא צריך את דפי הפורום בשביל זה, וכשיש לי מה ללמוד ממך אני עושה זאת בשמחה (העזרה ב3 הגדולים למשל).

דירדרת שרשור של דיון ענייני לוויכוח אישי עם דברים מונפצים/מומצאים בגלל פגיע באגו שהגיע לך למען האמת (כן אני אומר בפה מלא אני אעדיף תמיד סט מושלם של אותה חברה והגברה אחידה מאותה חברה ואם זה סט ברמה גבוהה אז גם את הקרוס שלו אעדיף על חיתוך דיגיטלי מhu בתנאי שיש לי מגבר חזק וטוב, וכן אם לא הייתי שורף כסף עד עכשיו זה מה שהייתי עושה אבל מה לעשות זה תהליך מתמשך ואנחנו לא שוחים בכסף אז אנחנו קונים רכיב רכיב כשיש מציאה וזאת המציאות שלנו.

איפה בתגובה הזאת והקודמים הבנת שאני נגד שילוב רכיבים? אין לי מושג..

עובדה זה מה שאני עושה, אם אני חושב האפשרות השנייה טובה יותר, זה לא אומר שאמרתי שזה רע קח הכל בפרופורציה.

וכן יצא המרצע מן השק, אתה בעצמך אמרת:״פיקולו טוב, לא טוב זה לא עניין״ ואז ציינת את הסיבה למה כל הוויכוח הזה מבחינתך, אתה סותר את עצמך בלי סוף כמו גם הסטאפ הכי טוב שהיה לי ואז זה לא בשבילי ובלי ציניות.

לבוא ולהגיד לי אתה משקר אצלך יש ככה וככה כשאתה מאוד קרוב אליי ופוגש אותי כמעט כל שבוע ומודע טוב מאוד לאילוצים שלפיהם אני פועל זה פשוט להיות צבוע כשאתה אומר תמכור הכל ותישאר עם עודף.

והכל למה? לשחק ראש קטן כדי ״להחזיר״ לי על מה שאמרתי.

אני את הדברים אמרתי לך ממזמן ובכמה הזדמנויות פנים מול פנים ולא מחפש הצדקה בפורום.

באמת שממך ציפיתי להתנהגות ברמה קצת יותר גבוהה.

מצטער אם פגעתי גם, כאמור ידעת מה אני חושב תמיד.

עכשיו בוא נפסיק כבר גם ככה הרסנו את השרשור.

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום

אני נמנעתי מלהיכנס בויכוח בניכם אבל היות והעליתם פוסט שלי אז אשמח להסביר

לי אישית אין ולא היה שום אינטרס במכירות פיוניר בארץ או בכל מקום אחר

וחבל מאוד :)

אני המלצתי וממליץ על פיוניר רק בגלל הנדסת האנוש וקלות ההפעלה והמחיר הטוב ובעיקר בעיקר בגלל השירות המעולה של היבואן הרשמי בארץ

תודה ושוב שבת שלום

דרור

פורסם

דרור, הויכוח היה ונשאר דבילי (:roll:).

הציטוט שלך בא בכדי להראות פואנטה מסויימת, חלילה לא משהו נגדך, או נגד ההמלצה.

גם לדעתי פיוניר מתעלים על השאר בהנדסת אנוש.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...