Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש בנושא ומרכיב מערכת ראשונה לרכב.

ברשותי הרמקולים הבאים - morel dotech ovation ,ו הקיט -KnuKonceptz KCA 4 gauge

צריך המלצה על מגבר,יש לי התלבטות בין שניים הבאים:

JBL GTO 75.4

JBL GTO 1004

המלצות נוספות למגברים יתקבלו בברכה :)

כמו כן צריך גם המלצה לסאב,וגם פה יש התלבטות בין השלושה הבאים :

JBL GT512

JBL GTO 1202D

JBL GTO 1214

גם פה המלצות שונות יתקבלו בברכה.

אני לא מבין גדול בעניין,ורכיבים אלו נבחרו בהמלצת חבר כך שפתוח להמלצות טובות יותר.

האם אחד מ המגברים שציינתי יספיקו בישביל להגביר את הרמקולים והסאב בצורה טובה ויעילה ?

תודה על העזרה חברים :-)

פורסם
מה התקציב?

מה אתה מחפש? להרעיד את האוטו או יותר דיוק?

פתוח לציוד יד 2?

תקציב 2000 שח , מחפש יותר דיוק , ופתוח בכיף לציוד יד 2 :)

וגם ברשותי HU-clarion dxz785usb , וכל זה הולך למאזדה לאנטיס 2004

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי למכירה cerwin vega hed 12 בתיבה אטומה .

דבר איתי בפרטי.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
אם אתה מעוניין יש לי למכירה cerwin vega hed 12 בתיבה אטומה .

דבר איתי בפרטי.

אני לא יכול לדבר בפרטי , אני צעיר בפורום ואין לי 24 הודעות חחח:lol:

פורסם

תודה רבה אל הקישורים , יש מצב לקבל פירוט איזה נתונים לחפש במגבר ובסאב /חברות טובות כדי שיהיה לי אפשרות לחפש לבד ולא להתריד פה אף אחד :lol: , כמו כן מה לבדוק לפני קניה של המוצר מיד 2 , פשוט חלק מהקישורים הם של חברה מהמרכז ואני גר בצפון . תודה רבה

פורסם

דבר ראשון אתה יותר ממוזמן למפגש צפון שם נוכל לעזור לך יותר ביעילות מאשר ההודעות פה.

דבר שני, אי אפשר לתת לך המלצה לשם של חברה או נתונים לחפש כי לכל חברה יש דגמים, טובים יותר פחות וגם אם מדובר על חברה בעלת שם מפוצץ יכול להיות דגם שהוא לא להיט, ונתונים לא תמיד משקפים את המציאות.

פורסם

1+ על הציוד שמור המליץ עליו.

המגברים של jbl אמנם בעלי נתונים טובים, בפועל אפשר במחיר שלהם כידשים להביא ציוד יד שנייה הרבה יותר טוב, לא הייתי הולך על jbl.

SCANSPEAK

פורסם

אני אשמח להגיע למפגש בצפון,אבל עד אז אני כבר מקווה שאני יהיה עם המערכת החדשה :)

מהרכב הראשון שזה כבר שנה וקצת אני חולם על הגברה יותר טובה ממה שמגיע עם הרכב,אך לא יצא לי לפנק את הרכב הקודם בגלל בעיה כלכלית.לפני חודש החלפתי רכב, וגם סוף סוף יש לי תקציב להגברה,ו גם ה "חיידק" (כמו שנאמר פה בפורום ) עכשיו אצלי בשיא.בעקבות ההמלצה שלך אני ניפגש עם הבחור שמוכר את המגבר sundown sax 100.4 אני אבדוק שכל הערוצים עובדים טוב ונקי ואין רעשים(יש עוד משהו שצריך לבדוק ?)עם המגבר תקין אני ארכוש אותו.

בנוסף אני אמשיך להיתעניין ולקרא פה ועם תהיה לי התלבטות אני אתייעץ אתכם פה בפורום.

תודה רבה לכם על האמלצות עזרתם לי מאוד ,שמח להיות חבר חדש בקהילה המצוינת שלכם!! :-D

פורסם

ברוך הבא:-P

בכל מקרה הייתי ממליץ לך דווקא לא למהר, במיוחד בגלל שאתה מציין שיש לך את החיידק עכשיו.

תגיע תשמע כמה חברות שונות, תראה למה אתה מתחבר.

חבל כי אחרי זה תמיד (וזה קורה לכולם) מחפשים להחליף רכיבים וזה מרדף ארוך ויקר.

• תוכן חדש...