Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי לתל אביב נתקלתי בשני רכבים שונים,

הראשון ריינג רובר עם לוחית לבנה (דיפלומט) אבל עם קידומת מוזרה למספר, 'Eu' (המספר המלא EU9913022) מישהו יודע משהו (בהתחלה חשבתי אולי מדובר על דיפלומט ממדינות האיחוד האירופאי אבל עד כמה שיודע לי המספר לא תלוי במדינה (אולי אני לא יודע טוב).

השני, שעליתי על איילון ראיתי במראה שברולט סילברדו שחור עם צ'קלקה, לא הצלחתי לראות עוד פרטים כי הוא נסע לאט מאוד (ניסיתי לגרום לעקוף אותי כדי לראות עם כתוב משהו), ממתי רכבים משטרתיים הם בשחור, לא היה לUMI במלאי לבן, רכב מיוחד, רכב שאמור להיות סמוי (למה יש לו צ'קלקה) ?

דרך אגב הצ'קלקה לא פעלה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני חושב שאלו הם תיירים. לדיפולמט יש CD במספר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper תיירים עם רישיון זמני לא נשארים עם הלוחית המקורית (כבר ראיתי כמה כאלה).

Moonlight Theory צ'קלקה משטרתית תקנית (ממה שהצלחתי לראות) זה היה בדיוק כמו שיש על הניידות, בדר"כ הרכבים האלה הם עם כתום (אני יודע שזה כדי להזהיר מרכב גדול\ איטי וכו').

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סיומת CD וCC זה לרכבים של שגרירות מסוימת. לא משנה מה המספר. מדובר ברכב של שגרירות של מדינה ספציפית.

סתי כדי לסבר את האוזן (או העין במקרה הזה):

CD - Core Diplomat

CC - Core Console

ברכב עם סיומת CC לאו דווקא ישב דיפלומט, ברכב CD תמיד יהיה דיפלומט.

EU זה אכן של האיחוד האירופי. לא תמיד מי שיושב בפנים הוא דיפלומט. במחסומים אני זוכר שכשרכבים כאלה היו מגיעים הם היו נדרשים לפתוח דלת או חלון ולהציג לפחות תעודה אחת של דיפלומט, אם לא היה אז היינו רשאים לבצע בידוק כרגיל.

לגבי הרכב עם הצ'קלקה, מאוד יכול להיות שזה רכב פרטי של מישהו שהוא רכז ביטחון באיזה ישוב או משהו כזה והוא שם לעצמו צ'קלקה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יכול להיות שהסילברדו הוא מתנדב משטרתי.

לא חסרים כאלו. גם עם לנד קרוזר ועוד הרבה ג'יפים טובים ואיכותיים.

פורסם

לדעתי זה לא מתנדב כי הצ'קלקה הייתה קבועה, כזאת

1242049388.jpg

(כחול לגמרי)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...