Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מזמן רחוקת משפחה שלנו נפטרה, כחלק מהירושה פנינו דרך הבנק גם לקופת הגמל במנורה.

מנורה לא משחררים את הכסף בטענה שיש מוטב שרשום על הקופה מתאריך 1971 - ושהכסף שייך לו.

האבסורד הוא שהיא עלתה לארץ ב 1974 ולא הגיוני שרשום מוטב מ 1971.

הבנתי שאני צריך להגיש צו מניעה לקיום ירושה על הקופה הספציפית כדי שלא יוכלו בינתיים למשוך את הכספים.

אני חיפשתי באינטרנט, ללא הצלחה, טופס כזה, אשמח לעזרתכם

לכול עניין ירושה יש גוף משפטי המטפל בדבר הוא "רשם הירושה"

המקרה שלך קצת יותר סבוך ,במקרה של קופת גמל אין המוטב צריך צו ירושה

הוא יכול לגשת לגוף המטפל בקופה {מנורה} עם תעודת פטירה שהוציא במשרד הפנים {של המנוחה}

ולקבל את הכספים הרשומים על שמו כמוטב ,הטעות היא של חברת מנורה וככול הניראה אין מוטב

המנוחה היא המוטב ,ולכן בהתאם להחלטת המחלקה המשפטית יש להגיש צו ירושה אצל רשם הירושה קודם לכן

על מנת לברר מי הם היורשים החוקיים של קופת הגמל ,ולאחר מכן לבוא בדרישה לגוף המטפל בקופה {מנורה}.

אתה יכול לברר מצב נתון בנוגע לטיפול בתיק המנוחה כאן ע"י ת.ז של המנוחה :

http://147.237.72.63/RashamYerusha/BakashaRasham/wfrmBakashaRasham_List.aspx

בנוגע לצו ירושה:

העלות היא 600 שח אגרות ,טיפול והגשת הבקשה וחתימת עורך דין הנידרשת על הבקשה של "צו ירושה"

יעלה לך עוד 1000 שח ,זה המחיר המקובל פחות או יותר.

אם יש מספר יורשים או אם אתה לא בטוח אם יש צוואה של המנוחה

לא הייתי ממליץ לך לרוץ ולהגיש בקשה ,תן למישהו אחר לעשות זאת על חשבונו

זה לא גורע מאומה מזכאותך לחלק בירושה ,עד אז מידיי פעם כנס וברר מצב טיפול בתיק בקישור המצורף.

פורסם
קודם כל תודה לכולם :) לא טריוויאלי שבפורום רכב יעזרו לי בסוגיה כזו.

בכל אופן זה העדכון: טרם קיבלתי תשובה רשמית, אבל משיחות עם נציגי השירות (שעות של שיחות ועניינים)

1. כל זמן שהתיק בטיפול אין באפשרות אף אחד מהגורמים למשוך את הכספים

2. גם הם חושבים שזה תמוהה שהיא עלתה ב 1984 ויש מוטב מ 1971

3. תגובת המחלקה המשפטית כפי שהקריא אותה הנציג היא: בעקבות טעות במינוי המוטבים יש לחלק את הכספים לפי צו הירושה

מקווה שאכן כך זה גם יסתיים רשמית

אני מקווה בשבילך שאתה מקליט את כל השיחות איתם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...