Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אתמול עשית בדיקה לרכב במכון מ.מ.מ בבני ברק מצ"ב התוצאות אשמח לעזרה מכיוון שאיני מבין גדול

וקשה להבין מה כסת"ח או שבאמת צריך לתקן

הרכב סוף 2007 יד 2 עם 85000 אלף קילומטר

המחירון 58000 והבחור דורש 55000 אחרי הבדיקה

צריך עזרה תודה .

IMG_1203[1].JPG

פורסם

1. היתה לרכב תאונת חזית די רצינית. כיפוף בקורת רוחב זה מה שנקרא בפי העם "קצה שלדה". לא משהו בטיחותי בכלל, אבל בעל משמעות מסחרית קלה.

2. ככל הנראה יש בעיה במע' 4X4 (או שהבוחן סתם לא יודע שבטריוס נועלים דיפרציאל מרכזי רק בניוטרל ובעמידה עם מנוע דולק). בכל מקרה תברר זאת במוסך שאמון עליך.

שום דבר מעבר לזה.

הרכב שווה רכישה, אבל עניין קצה השלדה צריך להתבטא טוב יותר במחיר.

אם תציץ בחתימה שלי ובהיסטוריית ההודעות, תגלה שאני מודע לקושי העצום למצוא טריוס שווה לרכישה ולא מפורקת לגורמים.

למרות זאת, אישית לא בטוח שהייתי רוכש, אלא רק תמורת הנחה משמעותית נוספת, ובתנאי שהרכב נרכש לתקופה ארוכה.

עריכה: עכשיו אני רואה שהבוחן כתב קורת רוחב/פגוש קדמי.

אם הוא התכוון שהתומך מפלדה של הפגוש מעוקם,ואין נזק לקורה, אז הוא ממש אידיוט , ואתה -תחטוף את האוטו.

לך למוסך שאתה סומך עליו שיגיד לך בדיוק במה מדובר.

דא"ג- אתה עומד לרכוש כיף של אוטו, בעל יכולות שטח די מכובדות. (לא שטח טכני, אבל דיונות ושבילים הוא אוכל בלי מלח!)

תנוחת הישיבה הגבוהה ,המרכב הצר, 5 דלתות אמיתיות והמנוע הקטן והערני הופכים אותו לרכב עירוני נוח מאד.

למרות מה שאומרים כל ה"מומחים" והכתבות ברשת.

מנסיון:wink:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה על העזרה .

הרכב נרכש מאשה מבוגרת והיא לא שמה לב ששנת ייצור של האוטו ברשיון מופיע 2008 ולא 07 כמו שהיא חושבת זה גם מופיעה בטופס בדיקה ,בנוסף לרכב יש חלון בגג , בנוסף הבוחן אמר לי שהנעילה הוא לא הצליח להפעיל אותה רק אחריי כמה נסיונות ואז הוא הצליח

בנוסף הוא כתב טיימינג למרות שלאוטו אין רצועה .

לגביי המכה לאוטו הוחלף כנף ימין והכיפוף הוא בקורת רוחב שיושבת יחד עם הטמבון מקדימה ולא החליפו את הטמבון הכוונה לכיפוף

של התומך פלדה שיושב יחד עם הטמבון .

האוטו במחירון קצת יותר + תוספת חלון בגג וק"מ נמוך .

מה לגביי הערות הנוספות ??

ומה המחיר ששוה לסגור כי הבחור לא מוכן לרדת מ55000 אלף

פורסם

ההערות הנוספות זה כסת"ח רגיל שלא צריך להתייחס אליו.

(ע"ע רצועת הטיימניג, גם במאזדה היתה לי ההערה הזו, למרות שגם שם יש שרשרת... מראה לך מה שווה הטופס הזה).

לא יודע מה להגיד לך לגבי הקורה.

מעשית, זה שטויות במיץ גזר.

אבל עם הקונים הישראלים תהיה לך בעיה כשתרצה למכור.

אני יודע שקשה למצוא טריוסים שמורים, ואלה שכן לא יורדים שקל.

למשל, לטריוס שקניתי בסוף היתה בדיקה יותר נקייה מזו שאתה בדקת, חוץ מנזילות שמן (רבות:roll:, שעלו לי, בתיקון DIY ,יותר מאלף ש'). הבנאדם הוריד מהמחירון את מחיר תיקון הנזילות (לפי חו"ד של המכונאי שלי), ואפילו לא שקל מעבר לזה.

על רכב שמור משלמים. וחוץ מהמכה, הרכב שמצאת שמור מאד.

פורסם

כך את הרכב למוסך מורשה או משו בעל מוניטין בבקשה. ה ודק שבדק תרכב הוא אידיוט. רק אחרי זה תהיה חוות דעת נורמלית רלוונטית ואמיתית.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
בנוסף הבוחן אמר לי שהנעילה הוא לא הצליח להפעיל אותה רק אחריי כמה נסיונות ואז הוא הצליח

תשמע לי, הוא לא יודע איך לשלב דיפרנציאל בטריוס.

"ניסה כמה פעמים"?!? תקווה שהוא לא גרם שם נזק לגלגש"ים.

המערכת הזו אמינה כמו מקרר אמקור.

גם אם יש תקלה, זה בד"כ משהו חשמלי לא רציני.

אבל תבדוק כמובן במוסך.

דא"ג- "לתקן מערכת 4*4" - הרכב הזה הוא FULL TIME AWD. ז"א שאתה נוסע כל הזמן ב"4*4", רק שהנעילה החשמלית מחלקת לך את הכח ל50/50 בדיוק בין הקדימה לאחורה, מה שעוזר לך לצאת מבוץ, חול רך או רגל של דיונה

• תוכן חדש...