Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את הצמיגים אצלי ברכב (סיבה ? הנה - http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46840 )

כרגע יש לי Bridgestone Potenza R14/185/60 , ואני מחפש צמיגים חדשים לרכב, האצ'בק 98, וזקוק להמלצות.

סדר העדיפויות הוא כזה :

1. אחיזת כביש

2. אחיזת כביש (!)

3. אורח חיים לצמיג

4. נוחות/שקט בנסיעה

5. מחיר

כרגע, אחרי חיפוש בפורום, אני די נעול על דגם ספציפי : Bridgestone Potenza RE950 R14/185/60 .

הבנתי שיש כמה צמיגים די מומלצים אבל אני לשמוע דעה מכאלו שיש להם כבר את הצמיג הספציפי הזה.

בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ לי ע למשהו אחר, אני מוכן לשמוע, בחיפוש הבנתי שאלו הכי טובים:

יוקוהמה A539 , AVS

מישלן פיילוט EXALTO

DUNLOP SP9000 , או DUNLOP SP01 ובעצם כמעט כל סדרת ה SP.

GOODYEAR EAGLE F1

ברידג'סטון פוטנזה

פירלי P6000

אחד מהם מתאים יותר ?

הבנתי שצמיגים זו תורה שלמה - יש איזהו אתר, בעדיפות בעברית שמסביר הכל - חתך, גודל, רוחב וכו ' ?

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף את הצמיגים אצלי ברכב (סיבה ? הנה - http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46840 )

כרגע יש לי Bridgestone Potenza R14/185/60 , ואני מחפש צמיגים חדשים לרכב, האצ'בק 98, וזקוק להמלצות.

סדר העדיפויות הוא כזה :

1. אחיזת כביש

2. אחיזת כביש (!)

3. אורח חיים לצמיג

4. נוחות/שקט בנסיעה

5. מחיר

כרגע, אחרי חיפוש בפורום, אני די נעול על דגם ספציפי : Bridgestone Potenza RE950 R14/185/60 .

הבנתי שיש כמה צמיגים די מומלצים אבל אני לשמוע דעה מכאלו שיש להם כבר את הצמיג הספציפי הזה.

בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ לי ע למשהו אחר, אני מוכן לשמוע, בחיפוש הבנתי שאלו הכי טובים:

יוקוהמה A539 , AVS

מישלן פיילוט EXALTO

DUNLOP SP9000 , או DUNLOP SP01 ובעצם כמעט כל סדרת ה SP.

GOODYEAR EAGLE F1

ברידג'סטון פוטנזה

פירלי P6000

אחד מהם מתאים יותר ?

הבנתי שצמיגים זו תורה שלמה - יש איזהו אתר, בעדיפות בעברית שמסביר הכל - חתך, גודל, רוחב וכו ' ?

אני לאחר הרבה התלבטויות החלטתי הרכוש אחד מהשתיים

toyo proxes tpt

yokohama v 500

הבחירה תעשה במקום לפי ההתרשמות

פורסם
אני לאחר הרבה התלבטויות החלטתי הרכוש אחד מהשתיים

toyo proxes tpt

yokohama v 500

הבחירה תעשה במקום לפי ההתרשמות

יש משהו ספציפי שאני צריך לשים אליו לב בצמיג ? (לא בצחוק, אני ממש לא מבין בזה, זה כמו סינית ....

:grin:)

איזשהו נתון ספציפי ?

פורסם

חשוב מאוד מאוד לשים לב שהצמיג עשוי מגומי !!

סתאאאאאם , כל עוד הצמיגים הם מחברה טובה וידועה כמו החברות שהצגת ברשימה אין מה לדאוג .

ים long time no

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...