Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרנוה רכשתי רכב מסוג מאזדה 6 שנת 2005.

אשמח לקבל את המלצתכם בשני הנושאים הבאים:

1. האם כדאי לטפל במוסך מורשה ? (אני יודע כי מוסך מורשה יקר מעט (לפעמים הרבה) ממוסך לא מורשה, וכי הרכב יחסית ישן, אבל במוסך מורשה החלקים אמורים להיות טובים יותר (אורגינאלים) ואולי להחזיק יותר זמן מחלפים "מותאמים" אז השאלה אם בסופו של דבר לאורך זמן לא משתלם יותר לטפל במוסך מורשה אפילו ברכב ישן ובשל הפער במחירים) ?

2. המלצות למוסך טוב ואמין באיזור אשדוד (מורשה או לא מורשה בהתאם לסעיף הקודם :-)).

פורסם
פנה אל מוסך כפיר באשדוד, מוסך מורשה מטעם דלק מוטורס.

אני דווקא לא ממליץ על המוסך הזה בכלל! עדיף כבר סרוסי באשקלון אותה עבודה וחלקים בדיוק רק קצת יותר זול. יש גם ברחובות שהוא גם יותר זול מכפיר ומדובר על אותה רמה בדיוק,

בעיקרון אין על חלפים מקוריים אבל לא כל חלק באוטו צריך לשים מקורי! ואפשר גם להרכיב חלקים מקוריים במוסך מורשה רגיל ומחיר העבודה יהיה זול בהרבה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לא מתקרב למוסך כפיר באשדוד, חבר טוב שלי תפס אותם על שקר ב"הנחיית" בעל המוסך.

הוא ניגש לעשות טיפול (לא זוכר איזה), על פי ספר יצרן היה צריך להחליף נוזל בלמים, הוא ראה שלא החליפו (או יותר נכון עשו כאילו מחליפים) וחייבו בחשבונית כאילו והחליפו. הוא עשה רעש במוסך והגיע מנהל המוסך "להתנצל" ו"לנזוף" במכונאי שכיביכול עשה מעשה שלא יעשה. המכונאי מצידו טען בכל תוקף שאין צורך להחליף את השמן (למרות הנחיות היצרן) ושהוא קיבל הנחייה לחייב על השמן בכל מקרה.

פורסם

מוסך "אוטו פיקס" ברחוב הנגר

מורשה משרד התחבורה - קטן אווירה אישית

מחירים סבירים והכי חשוב מקצועי ביותר

פנה אל אבנר הבעלים של המקום- ניתן גם להיות ליד הרכב לראות את העבודה ולקבל הסברים.

פורסם

כאחד שטיפל שם שנים.

מאוד לא ממליץ על המוסך הזה.

מה שכן אני לא טיפלתי, אבל שמעתי המלצות על מוסך מאזדה יד מרדכי,

אם תרצה מוסך לא מורשה יבואן מאזדה באשדוד,

יש לי המלצה על מוסך גל.

פורסם

תודה. על ההמלצות.

בסוף הלכתי למוסך אורן בחולון (קראתי המלצות טובות עליו פה בפורום) והיה נהדר.

אני עדיין לא בטוח מה עדיף, מוסך מורשה או מוסך רגיל (אף אחד לא הגיב בנושא) ... אני מקווה שיש לי עכשיו עוד שנה שלמה להתלבט (עד לטיפול הבא ;-) ).

• תוכן חדש...