Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשבוע האחרון קראתי רבות על רכבים שונים מתוך מטרה למצוא את הרכב המתאים ביותר למשפחתי, לצערי גיליתי שאני לא מוצא את ידי ורגלי.

לפני מספר ימים מכרנו את הרכב שלנו (טויוטה קורולה 2003 GLI), אותו החזקנו כחמש שנים, כעת אנחנו מחפשים אחר רכב שימלא את מקומו. התקציב שעומד לרשותנו, לשם רכישת הרכב הוא הוא עד 80k. אנחנו לא מחפשים להשתמש בהכרח בכולו (וגם לא מעוניינים לקחת הלוואה בכדי לקנות רכב יקר יותר).

דרישות שהרכב צריך למלא:

*מתאים לחמשה נוסעים - זוג+שלושה ילדים החגורים בכסאות בטיחות.

*בטיחותי!

*אמין ורצוי שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק.

*תא מטען גדול - חשוב :)

שימוש הרכב הוא בסדר גודל של כ16k ק"מ בשנה. נסיעה לעבודה של כ60 ק"מ כל יום, ונסיעה חודשית של עוד כ300 ק"מ (לכיון). זאת מלבד טיולים וכיוצ"ב. בנוסף, אשתי מאוד אוהבת לקחת איתנו כל מה שאפשר ברכב.

טיוטה לא הוכיחה את עצמה כבעלת אמינות טובה כל כך (אם כי הייתה סה"כ סבירה). בנוסף, על פי מה שקראתי, רמת הבטיחות של הטויוטה ירודה מאוד ביחס לרכבים מקבילים. יחד עם זאת, האם כדאי לשקול את הטויוטה אוונסיס?

אשמח לשמוע דעתכם על רכבים שעשויים להתאים לנו.

תודה רבה,

ירון

פורסם

תגיד תודה לאל שמכרת את הרכב הזה בכלל.

רוב הרכבים מהשנתון הזה עשו רע למוניטין של טויוטה: היו הרבה מאוד בעיות בוצה במנוע שגררו החלפת מנועים וכנ"ל לגבי ממיר קטליטי ומחשב ניהול.

בשנת 2005,שבה חזרו להרכיב את המכונית ביפן,האמינות חזרה להיות יפנית טיפוסית.

רכב שמתאים לכם יכול להיות יונדאי CW,גרסת סטיישן:מרווח היטב מאחור +בג'אז ענק.

בתקציב שציינת אפשר לרכוש אחת מליסינג שנתון 2009 או 2010 ולהישאר עם עודף נאה בכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סקודה אוקטביה יכול להיות מתאים

מנוע חזק, תא נטען ענק, ואפילו תשאיר עודף בארנק:lol:

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לא מתיימר להיות מבין גדול, אבל יש לנו במשפחה רנו פלואנס ומאוד מרוצים ממנה..

מה גם שרואים לא מעט כאלה על הכביש.

אני מאמין שב-80 אלף אפשר לקנות דגם מ-2010.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על היונדאי I30CW ומציע לבדוק גם את קיה פורטה.

נמכרת במחירים אטרקטיביים יותר, בתקציב שלכם יכולה להיכנס אחת יוצאת ליסינג (רובן כאלה) מ-2011, בשנה הזאת הדגם קיבל גיר אוטומטי חדש עם 6 הילוכים שתורם לצריכת דלק נמוכה יותר ונסיעה שקטה בשיוט.

פורסם
שלושה מושבי בטיחות? אני ממליץ לך לעיין באשכול הזה:

הוא רלוונטי לינואר 2011.

ככה תהיה לך שיטה מדודה לדעת אם הרכב מתאים לצרכיך.

אני מודה לך מאוד על הקישור, יעזור מאוד בבחירה ראשונית של הרכב. נראה שיהיה עלי למצוא דרך בה אוכל לקחת איתי את כסאות הבטיחות.

קראתי על הרכבים שהוצעו פה (תודה לכולם), לכל אחד שיש את החלק בו הרכב 'בעייתי' - כלומר, רכבים מסויימים יש להם בעיות גיר, לאחרים צריכת דלק גבוה וכיוצ"ב. האם יש רכב שעונה להגדרה הרכב האולטימטיבי (נניח לצורך העניין את המראה החיצוני וחווית הנהיגה בצד)?

• תוכן חדש...