Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרביעייה הסינית שאיתה נרכש הרכב סיימה את דרכה והגיע הזמן לחפש יורשים.

הדרישה מבחינתי פשוטה: צמיג ממותג מוכר (מותגים סינים- לא בא בחשבון), ובשאיפה למחיר רכישה מינימלי (סטודנט).

ידוע לי שזוהי מידה בעייתית אך איני מעוניין להגדיל ל15 עקב פגיעה בביצועים (שגם ככה לא קיימים) ובצריכת הדלק.

מסיבוב קצר ברשת, נראה שהצמיגים המתאימים יהיו יוקהמה A.drive ,גודייר DURAGRIP ,פירלי P4 וP3000 ,ומישלן ENERGY SAVER GRNX.

הידע שלי בצמיגים שואף לאפס, כך שאשמח לשמוע חוות דעת על הצמיגים המדוברים או על אפשרויות נוספות.

תודה מראש לעוזרים

אורן.

פורסם

תודה רבה על המענה המהיר.

אני רואה שגם אתה מאיזור חיפה. עשיתי בירור קטן ונראה שהמחיר שקיבלת די אטרקטיבי. אפשר לשאול איפה בוצעה הרכישה?

אורן.

פורסם

למען האמת לא אני רכשתי אלא היד הקודמת שקניתי ממנו, מכיוון שיש לי קבלה אני יודע שהוא ביצע את הרכישה בפנצרית עלוש בחיפה, ובלי קשר אני ממליץ עליהם מניסיון.

פורסם

סבב טלפונים קצר הבהיר לי שהמחירים של היום הם לא המחירים של לפני שנה- שנתיים.

הזול ביותר שמצאתי עד כה היה 1280 לרביעיית KLEBER.

יש מישהו שהחליף לאחרונה במחירים מעט שפויים יותר? איזור ה-1000 ש"ח לצורך העניין..

אין לי בעיה לצאת מגבולות הצפון לצורך ההחלפה.

פורסם

בשביל מה לצאת מגבולות הצפון בשביל צמיגים? הדלק יכסה את ההפרש, גש בפועל לפנצ'רייה ותתמקח מעט.

אגב כמה רצו בעלוש על רביעיית duragrip?

ניסית לבדוק בצמיגי פרויד אולי? הם יכולים גם להזמין לך כל סוג צמיגים גם אם אין להם במלאי.

פורסם

יוצא לי מדי פעם להגיע לאיזור המרכז..

הגודייר עדיין בבדיקה, את המישלין הציעו לי באיזור ה 1300.

האמת שאפשר להבין למה אנשים מתפתים להרכיב צמיגים סינים, ההפרש הוא ניכר, רק חבל שלא מסבירים להם מהן ההשלכות..

בכל מקרה, אני ממשיך לברר. כשאקבל הצעות כמובן שאעדכן..

תודה על העזרה חבר.

פורסם
ידוע לי שזוהי מידה בעייתית אך איני מעוניין להגדיל ל15 עקב פגיעה בביצועים (שגם ככה לא קיימים) ובצריכת הדלק.

אורן, למה זו מידה בעייתית? ואיזו מידה זו, בעצם?

גם לי יש רכב דומה עם צמיגים שעומדים לגמור את הקריירה בקרוב.

פורסם

המלצה מתון נסיון ובדיקה מקצועית במגזין גרמני:

הנקוק K715 , יש לי גם על הגרנדה וגם על הספייס 06 של אחותי.

צמיג שקט,אוחז,חסכוני ושווה כל שקל!

אם אני זוכר נכון במידה של הספייס זה עלה לאחותי 1200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אורן, למה זו מידה בעייתית? ואיזו מידה זו, בעצם?

גם לי יש רכב דומה עם צמיגים שעומדים לגמור את הקריירה בקרוב.

עד כמה שהבנתי, היצע הצמיגים במידה הזו מצומצם יחסית ולכן המחירים המעט גבוהים.

כאשר עולים מידה נחשפים לכמות גדולה יותר של צמיגים ולדעתי תהיה אפשרות למחירים נמוכים יותר.

חשוב לי לציין שלא חקרתי את העניין באופן אישי ויכול להיות שמדובר בבלבול שכל רציני, אבל כך הסביר לי מכר שעובד בתעשיית הצמיגים.

פורסם

הבנתי, תודה.

דווקא היה נדמה לי שזו מידה די נפוצה במכוניות סופר מיני, אבל אני לא מעודכן בעניינים האלה. אולי זה היה נכון לפני עשור.

פורסם
עד כמה שהבנתי, היצע הצמיגים במידה הזו מצומצם יחסית ולכן המחירים המעט גבוהים.

כאשר עולים מידה נחשפים לכמות גדולה יותר של צמיגים ולדעתי תהיה אפשרות למחירים נמוכים יותר.

חשוב לי לציין שלא חקרתי את העניין באופן אישי ויכול להיות שמדובר בבלבול שכל רציני, אבל כך הסביר לי מכר שעובד בתעשיית הצמיגים.

תנסה לברר מחירים ומלאי של ההנקוק K715 ותחזור לעדכן, אתה ממש תואהב את הרכב שלך, אצל אחותי היו צמיגים סיניים גם, אחרי ההחלפה הבדל של שמיים וארץ מבחינת איכות הנסיעה והרעש החודר מהכביש.

הצמיגים מאוד רכים ומשנים את החוויה לטובה.

אצלי על הגרנדה הם כבר בני שנה וחצי (בני כמעט שנתיים וחצי מהמיפעל) והם עדיין במצב חדש ורך כמו שקניתי אותם, להבדיל מצמיגים אחרים כמו פירלי (וגם ברידסג'ון שהיו מורכבים שקניתי) וכו' שבאקלים הישראלי הופכים לפלסטיק קשה ופוגמים באיכות הנסיעה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הנקוק K715 צמיג בינוני

צמיג טוב מאד עבורך ולא סיני ובמחיר טוב הוא הקלבר DYNAXER HP3 שעולה 300 שקל לצמיג

צמיג טוב עם אחיזת כביש טובה ביבש ורטוב, שקט ואיכותי.

בנוסף יש לך גם את היוקוהומה A. Drive שגם טוב מאד

ולא לקנות צמיג סיני - תקרא את הכתבה הזו - שהכותרת שלה Report: Budget Tyres Could Kill, But at Least They’re Quiet

ותיראה את הפרשי מרחקי העצירה במיוחד ברטוב - ואז הכותרת מאד אמיתית - צמיג יכול להרוג אותך אבל הוא שקט

צמיג שעצר ב 59.5 מטר מול צמיג שעוצר ב 82.4 מטר - אתה כבר בתוך התאונה לא עלינו.

קנה צמיג טוב מחברות טובות

קובי

:-)

פורסם

אל נא תיסמוך על ביקורות חובבניות של משתמשים ללא ידע וניסיון וללא זהות ליקבוע בצורה מיקצועית חוות דעת על מוצר מסויים במיוחד שמדובר על מוצר בטיחותי.

הינה אתר מקצועי ואמין שמבין בבדיקות אלו וממנו אפשר לקבל חוות דעת אמיתית.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_175_65_R14.aspx?tabid=tab1

שים לב שהצמיג של ההנקוק דורג כמעט באותה הרמה כמו קונטיפרמיום/ומישלין אנרג'י שהרבה יותר יקרים מימנו.

עכשיו שים לב לצמיג שעליו המלצת- כמו שאתה רואה הוא לא ממש דורג לטובה - אפילו GT הסיני עלה עליו:

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx

שבוע מבורך ונסיעה בטוחה לכולם!

• תוכן חדש...