Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לעדכן את האחראי של התחנה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים שצריך להרוג: נהגי מוניות מזן נחות זה.

מקווה מאוד שהוא יישפט, אחרת זה כמו לשלוח רוצח בפוטנציה לחופשי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא קראתי את כל השרשור כי זה נהיה כבר ממש ארוך. עם זאת אני מאוד מקווה שפותח השרשור לא יפתח שאננות עם חלוף הזמן. זה עלול לקרות לעיתים כשהרוחות נרגעות ופשוט בא לך להמשיך בחייך מבלי להתעסק בשטויות.

אז לא! אני כמובן לא יכול לכפות עלייך למצות את הדין עם העבריין הזה, אך אני מקווה שאתה מבין את השרות החברתי שאתה עושה. על אחת כמה וכמה שכבר נחשפו לתקרית זו מאוד אנשים, וכולם רוצים צדק ושהעבריין יענש.

פורסם

אני מקווה מאוד שלא יקבל דו"ח. הלוואי ורישיונו לנהיגה ציבורית יפסל לכמה שנים טובות, שיעלו לו ביוקר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לפותח השרשור:

מה שהיה צריך לעשות זה אחרי שנהג מונית חתך לשמור ממנו מרחק מוגדל ולא לנסות בשום פנים ואופן לעקוף אותו.

ככלל מומלץ לשמור מרחק מוגדל מנהגים מסוכנים ולא לנסות לשחק איתם.

אני ראיתי את הסרטון ואני מבין למה נהג מונית כעס, והוא צודק חלקית מזווית הראייה שלו למרות שתגובה שלו הייתה מוגזמת ומנותקת מכל פרופורציה. הוא כעס בגלל שהיה אוטובוס והוא רצה לעבור נתיב בבטחה, ברגע שראית אוטובוס היית צריך להבין שנהג מונית יעבור נתיב והיה צריך ליצור את התנאים לכך במיוחד בידיעה שנהגי מונית אוהבים לזגזג בין הנתיבים. למעשה יצא שניסית לעקוף רכב עוקף ועשית את זה כאשר היית בשטח המת של המראות שלו (כי התחלתם את המהלך ביחד), נוצר מצב של תאונה.

נכון שטכנית אתה צודק ואם היית נכנס בו - היית נכנס בצד שלו והוא היה אשם, אבל ראית עם מי יש לך עסק כבר קודם לכן.

חבל להכנס למצבים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השרשור מתגלגל לפסים לא ראויים. מנהלים - לטיפולכם!

שאלה לי לכל מי שחושב שצריך לשלול את רשיונו של נהג המונית: האם לדעתכם מדובר בעונש יעיל? לדעתי לא, הבחור ימשיך לנהוג גם ללא רשיון.

הענישה היעילה היחידה תהיה השבתת המונית למספר חודשים, אם הנהג הוא בעל המונית הוא ילמד לקח קשה, ואם הוא שכיר הרי שבעל הבית שלו ילמד שצריך לסנן את המועמדים לעבודה, וש"חריצות" מוגזמת על הכביש תגרום להפסדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ראיתי את הסרטון ואני מבין למה נהג מונית כעס, והוא צודק חלקית מזווית הראייה שלו למרות שתגובה שלו הייתה מוגזמת ומנותקת מכל פרופורציה. הוא כעס בגלל שהיה אוטובוס והוא רצה לעבור נתיב בבטחה, ברגע שראית אוטובוס היית צריך להבין שנהג מונית יעבור נתיב והיה צריך ליצור את התנאים לכך במיוחד בידיעה שנהגי מונית אוהבים לזגזג בין הנתיבים. למעשה יצא שניסית לעקוף רכב עוקף ועשית את זה כאשר היית בשטח המת של המראות שלו (כי התחלתם את המהלך ביחד), נוצר מצב של תאונה.

נכון שטכנית אתה צודק ואם היית נכנס בו - היית נכנס בצד שלו והוא היה אשם, אבל ראית עם מי יש לך עסק כבר קודם לכן.

חבל להכנס למצבים כאלה.

מה זה הקשקוש הזה! בתחילת הסרטון הזבל האנושי שנהג על המונית חתך מימין ובלם בלימה חריפה. מזגזג בין נתיבים תוך סיכון הסביבה.ה ואתה עוד טוען שיש לו זכות להתעצבן? זה פשוט פח אשפה אנושי שצריך לשלם את המחיר על ההתנהגות שלו.

פורסם

פותח השרשור, כמובן שנהג המונית יצא כלב. אבל (וזה בלי קשר למהירות הנסיעה שלך) אני מעריך שעוד כשהיית במקביל לפלואנס ל' הוא רצה לעקוף אותך, המשכת לנסוע בשמאלי (כנרה מתוך מחשבה שבעיר השמאלי דינו כימני), וכבר אז נהג המונית כנראה רצה לעקוף, אבל...אתה ממשיך לך בשמאלי, ולא שפנית שמאלה בהמשך כן.., ופתאום שומעים ורואים בשנייה ה - 00:19 אותך מאיץ ופתאום אתה חייב להיות בימני :shock: . זה קרה, כמו שאני מבין מהסרטון, אחרי שהנהג המונית ניזה לעבור אותך מימין.

חוץ מזה, בשנייה ה - 00:44 רואים אותך בולם בפתאומיות, זה כמובן אחרי שנהג המונית חירפן אותך בצפירות והיצמדות לתחת שלך. וכנראה זה מה שחירפן את נהג המונית.

שוב, אם ניסית "לחנך" מישהו, אל תבוא ותבכה "נהג פסיכי".

בקיצור, את תתמם.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני כל הסרטון חושב מה היה קורה אם אבא שלי היה במקומך באוטו ומגיע למצב כזה, עושה צמרמורת.

מצטער על הבוטות : מאחל לו חיית ים עם שש רגליים בכל הגוף

פורסם
מה זה הקשקוש הזה! בתחילת הסרטון הזבל האנושי שנהג על המונית חתך מימין ובלם בלימה חריפה. מזגזג בין נתיבים תוך סיכון הסביבה.ה ואתה עוד טוען שיש לו זכות להתעצבן? זה פשוט פח אשפה אנושי שצריך לשלם את המחיר על ההתנהגות שלו.

בכביש צריך להיות חכם כדי לשרוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...