Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו איפרזה sti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,רציתי לשאול האם כדאי לקנות sti שנת 2003 עם 140000 ק"מ,למרות שהיו לי בעבר 3 wrx ,הרכב מטופל ושמור אבל החשש שלי הוא מהמנוע והגיר לאור הק"מ שהוא עבר,מה דעתכם תודה

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מהנסיון הקצר שלי בתחום הסובארו והחיפושים שעשיתי המון המון רכבים מסוג זה עברו גירים,מנועים, תאונות מרובות ופגיעות, החוכמה למצוא את היד הראשונה תמיד עם קמ נמוך ו0 תאונות ופגיעות, סתם לידע כללי אני עשיתי בדיקה מקיפה ברשת וראיתי רכבים שעלותם 15 אלף במחירון ודורשים עליהם 80 אלף שהשיפורים שלהם מסכנים את הנוהג בהם ובכלל לא ניראה לי שיש שיפורים שעומדים בתקן של המדינה דבר שהוא מוגדר שפלילי לכל דבר!

פורסם (נערך)

חשבת אולי לקחת מהרכב הנ''ל דגימות שמן ולשלוח למעבדה  לניתוח או שהדבר הזה קיים רק בחול?

עריכה אחרונה על ידי alex1471
פורסם

אתה קונה אימפרזה שבורה , איך בדיוק יעזור לך דגימה של שמן? אתה רוצה אחד שתענה לדרישות שלך? תקנה אחת בלי שלדה עקומה ותיישר קו לפי צרכים שלך. 

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, 98civic כתב:

אתה קונה אימפרזה שבורה , איך בדיוק יעזור לך דגימה של שמן? אתה רוצה אחד שתענה לדרישות שלך? תקנה אחת בלי שלדה עקומה ותיישר קו לפי צרכים שלך. 

הוא שאל איך הוא יכול לבדוק עד כמה המנוע והגיר עייפים , בעזרת הדגימות אפשר ללמוד המון,  google it.

רק עכשיו אני שם לב שעבר עשור מאז...

• מצחיק 2
פורסם

מי שרוצה לשמור על המנוע מחליף שמן כל 250-280 שעות מנוע וזה במידה והשמן ברמה גבוהה. אם אתה רוצה לעשות דגימת אז קח דגימה באמצע חיים של השעות האלה סביב 120 שעות מנוע ותהיה לך אינדיקציה לרמת חימצון ומה מהתוספים כבר נעלם. ואז תמצא מעבדה שעושה את זה ואז תשאל את הבעלים לפני כמה שעות הוא החליף שמן ואז תבקש ממני "googli it".

פורסם (נערך)

איך אפשר לארגן דגימה דוקא באמצע החיים של השמן?

לפני 9 שעות, רוןS כתב:

@avir306 צודק.  :)

שנינו נפלנו. כל אחד בבור אחר.

איכשהו יצא שצדקת על אף שלא בטוח שיש לך במה לנופף.... (((((-;

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

כוונה חצי מהממוצע שהם בערך 250-280 שעות מנוע. אבל שום, אף אחד לא יעשה את זה . ויש בכלל מעבדה בארץ שתסכים לעשות את זה ללקוח מהרחוב ולא רק איזה מפעל?

פורסם

הבנתי חצי מהממוצע.

פשוט לא הבנתי איך בדיוק דואגים לקבל דגימה במצב הזה. 

נניח שהרכב כעת בתחילת או סוף התקופה.

העצה שלך לא באמת ישימה במציאות. ולמעשה אתה כותב זאת בעצמך.

אז אני לא מבין את הרעיון של העצה הזו

פורסם (נערך)
לפני שעה, 98civic כתב:

כוונה חצי מהממוצע שהם בערך 250-280 שעות מנוע. אבל שום, אף אחד לא יעשה את זה . ויש בכלל מעבדה בארץ שתסכים לעשות את זה ללקוח מהרחוב ולא רק איזה מפעל?

במידה ויש באמת בעיה במנוע כבר מהקילומטר השני יהיה אפשר למצוא גוז בשמן , אזי לא משנה כל כך מתי תיקח את הדגימה , אחרי חודש או שנה הממצאים יהיו אותו הדבר במידה והמנוע דפוק , לא כך?

ואני לא מדבר על מה נעלם , כי זה לא מעניין , יותר מעניין זה כמה הרינגים דולפים ואילו נוזלים בורחים ומגיעים לשמן ועד כמה יש שאריות של מתכת... 

לא חסר מעבדות (פרטיות)שיהיו שמחות להרוויח כמה מאות שקלים על כמה דקות של עבודה..

• תוכן חדש...