Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני כמה ימים שמתי לב שבשני הפנסים שלי בהם מותקנות מנורות דמוי קסנון וצמוד להם מנורות W5W לד הותכו הכיסויים(הבסיס הפלסטיק) של הלד!!!

בדקתי את הלדים האחרים ברכב שלי וגם ברכב של אבא שלי ובשום מקום זה לא קרה...

המנורות נקנו לפני חצי שנה,הורכבו ברכב של אבא שלי למשך חודש ולאחר מכן הועברו לרכב שלי. אין לי מושג לגבי הפירמה של המנורות כי נזרקה הקופסה אבל הם עלו 50 שקל בתחנת דלק.

יכול להיות שהמנורות גרמו להתכת הפלסטיק? כשנסעתי עם מנורות רגילות לא היה שום נזק ללדים.

הרכב הוא שברולט אופטרה עם פנסים רפלקטורים בהם אורות החניה צמודים לאורות הדרך.

כעת יש לי פחד שיעלה באש הלד והפנס עצמו באמצע נסיעה...הסיבה היא המנורות או שאולי הלדים עצמם דפוקים?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
כמה וואט הדמוי קסנון?

וואי אין לי מושג אחי האריזה נזרקה מזמן...נורת H7 שנקנתה באלונית אם זה עוזר

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

הנורה צריכה להיות 55W-60W,

אתה יכול לבדוק את זה גם על הנורה עצמה,

יכול להיות שהנורות היו מעל ולכן התיכו את הפלסטיק

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

קרה לי בעבר, רוב הסיכויים שהוואט של הדמוי קסנון גבוה יותר ממה שצריך

צריך 55W~60W, כנראה הדמוי שלך הם 100W וזה מה שגורם לבעיה

כדי להיות בטוח שזאת אכן הבעיה אתה יכול להוציא מנורה אחת ולהסתכל על מה שרשום עליה

דוגמא לאיפה שצריך להיות רשום

jjykti5fmody.jpg

• תוכן חדש...