Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די חדש בתחום הרכב, והרכב היחיד בו נהגתי זה קורולה בשיעורי נהיגה :-)

 

בעיקרון אני מחפש רכב שקודם כל יהיה אמין מאד, ועלות האחזקה, הביטוחים והטיפולים לא יהיו יקרים מדי. גיר אוטומטי/ידני לא כ"כ משנה. הרכב לא ייסע הרבה והנסיעות לרוב יהיו עירוניות. כן חשוב לי שמבחוץ הוא ייראה "מפואר" ולא קופסה נוסעת ושתהיה נוחות נסיעה טובה. מכייון שהאוטו לא ייסע הרבה, לא הכי חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק (אבל רצוי כמובן).

 

את התקציב אפשר למתוח 2000-3000, לא יותר מזה...

 

בגדול מה יותר מומלץ, אוטו שנתון חדש (פאביה 10-11 נגיד), או אוטו עם שנתון ישן יחסית, אבל אמינות וסחירות ( כמו קורולה 06, סיוויק, גולף...)?

המליצו לי גם על סיריון וגטס, אבל הבנתי שגטס הוא לא הכי מוצלח. דווקא לסיריון יש ביקורות טובות.

 

אז... מה לדעתכם "תפור" עלי?

×
×
  • תוכן חדש...