Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך רכב עד 7 אלף איזה רכבים מומלץ?

העדפות שלי: רק ידני

תחזוקה זולה,מרווח,כמה שפחות דלק,אמין. לא חובה כל אלה אבל מעדיף ברור שאני לא יכול לבקש יותר מידי בתקציב כזה אבל עדיין.

ראיתי אוטו שרציתי לשאול עליו פורד אסקורט מנוע 1.6\ZETA

השני פונטו ספייס.

מיציבושי לנסר.

סיטרואן סיסקו.

כרגע לא בטוח לגבי כלום אשמח להמלצות שלכם. ואם אפשר אם אתם ממליצים על רכב גם לקבל מידע מה לבדוק בבדיקה שאני הולך לראות רכבים דברים חשובים לבדוק שלא יעבדו עלי אני לא כל כך מבין :)

פורסם

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש ספייס כמו שציינת,פיאסטה,שרייד,את האסקורט אני לא מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ממליץ לך בחום על פיגו 205 .רכב אמין מאד וזול לאחזקה .נוח ומהנה לנהיגה .

נסה למצוא אחת שלא הייתי אצל ערסים או אצל בני דודנו היקרים.

וגם היא לא בטיחותית בעליל

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אוקיי ראיתי אותו מאוד נחמד נראה שמור במחיר טוב פורד אסקורט 97 מה דעתכם עליה יש משהו מיוחד שצריך לבדוק באוטו הזה לפני קניה איזה בעיה שיש בדגמים האלה משהו כזה?

• תוכן חדש...