Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור בעלים של רכב עזוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי שנה אני רואה אותה שם, עומדת במגרש חניה, בפינה. לא זזה.

כבר אין טסט, אין אויר בגלגלים...

רק אבק.

היא יפה.

והיא אחות תאומה של הבייבי שלי.

השארתי פתק על החלון עם מספר טלפון וזה לא נשא פרי - הפתק עדיין תלוי שם.

איך אני יכולה לאתר את הבעלים של הרכב העזוב?

יש דרך עשות זאת לפי מספר רישוי?

פורסם

תיאורתית זה אפשרי רק עם יש לך חבר בחברת ביטוח כלשהי או במשרד הרישוי (או שנפלת על פקידה אקסטרא-אדיבה) או במשטרה.

פורסם

לי היה מקרה דומה ובשיחה עם המשטרה נפלתי על שוטרת לא הכי חכמה ואמרתי לה שהרכב מפריע ברחוב

ולפני שהם ישלחו שוטר או את העירייה עם קנס שתיתן לי את הפרטים ואני יפנה אל בעל הרכב והיא פשוט

נתנה לי את הפרטים

פורסם

מאוד קשה והייתי אומר כמעט ובלתי אפשרי אלא אם יש לך קשרים....

בזמנו מצאתי ווספה נטוש ליד הבית, פניתי למשטרה, לעירייה, ולאיפה לא ואף אחד לא היה מוכן למסור לי מידע בטענה שאני לא בעל הרכב.

בהצלחה.

פורסם

צריך להזהר עם מקרים כאלה...

לפני 20 שנה בערך עמדה רנו קארוול אדומה חלודה ומתפוררת בת"א

בדרך לא דרך השגתי את פרטי הבעלים וצלצלתי בתקווה שימכור לי את הרכב.

ענתה לי אשתו, כששאלתי אותה תחילה אמרה שאין לה מושג על מה מדובר ושאין להם שום רכב כזה,

אך לאחר שתיארתי לה באיזה רכב מדובר, נזכרה לפתע שכמה שנים קודם כשהלכה למוסך לקחת את הרכב שלה שבעלה הביא לטיפול,

רץ אליה אחד המכונאים עם מפתחות של רכב אדום עם גג פתוח ואמר שזה האוטו שבעלה הביא לטיפול ואז זינק בעל המוסך כנשוך נחש, לקח את המפתחות מהמכונאי, אמר שמדובר בטעות והפנה אותה לרכב שלה שהיה שם...

מיד הבנתי איזו טעות עשיתי והתנצלתי בפניה על "הגילוי שגילתה".. ולמרות שהודתה לי, יש לי הרגשה מאד לא נעימה עד היום כלפי בעל הרכב האומלל על מה שחיכה לו בודאי בבית כששב מהעבודה באותו יום..

פורסם

קראתי כמה וכמה פעמים ולא הבנתי כלום מהסיפור שלך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
צריך להזהר עם מקרים כאלה...

לפני 20 שנה בערך עמדה רנו קארוול אדומה חלודה ומתפוררת בת"א

בדרך לא דרך השגתי את פרטי הבעלים וצלצלתי בתקווה שימכור לי את הרכב.

ענתה לי אשתו, כששאלתי אותה תחילה אמרה שאין לה מושג על מה מדובר ושאין להם שום רכב כזה,

אך לאחר שתיארתי לה באיזה רכב מדובר, נזכרה לפתע שכמה שנים קודם כשהלכה למוסך לקחת את הרכב שלה שבעלה הביא לטיפול,

רץ אליה אחד המכונאים עם מפתחות של רכב אדום עם גג פתוח ואמר שזה האוטו שבעלה הביא לטיפול ואז זינק בעל המוסך כנשוך נחש, לקח את המפתחות מהמכונאי, אמר שמדובר בטעות והפנה אותה לרכב שלה שהיה שם...

מיד הבנתי איזו טעות עשיתי והתנצלתי בפניה על "הגילוי שגילתה".. ולמרות שהודתה לי, יש לי הרגשה מאד לא נעימה עד היום כלפי בעל הרכב האומלל על מה שחיכה לו בודאי בבית כששב מהעבודה באותו יום..

אתה ממש לא מובן...

מה היא גילתה? מה הסיפור?

פורסם
מה לא ברור?

הוא קנה רכב למאהבת...

:mm_yeah:

באמת מעניין על איזה רכב מדובר שאתה מנסה כל כך לאתר?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
קראתי כמה וכמה פעמים ולא הבנתי כלום מהסיפור שלך.

גם אני לא הבנתי שום דבר מהסיפור הזה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא פעם יוצא לי לראות רכבים בעיתיים כאלה..

אומגה, ווקטרה, לנצ'יות, 406, קסנטיות, xm, ועוד רכבים שפעם היו יקרים והיום בעייתיים, בעלי ערך אפסי, ויקרים לאחזקה, ככה שאין מה לעשות איתם...

סתם עומדות נטושות עד שמתחילים לשבור אותן עד שהן נגררות או נמכרות לברזל...

חח בקרוב לבעלי הוואגיות...;-)

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...