Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודי אצלך ברכב לא שומעים כלום חוץ מהסאבים אפילו אם תקנה מגבר שנותן 300רמס לערוץ)

טוב תודה לכולם!

אז איזה מגבר של 2 ערוצים כדי לרכוש?עד 2500 שקל?

musclecar.gif
פורסם

את ה VRX לא יצא לי לשמוע, ה P2 מגבר מדהים, אם היה לי איך לחתוך עוד אלמנט וטיפה מזומנים הוא מזמן היה לא רלוונטי.

מה גם שבניגוד לסלסטרות ה P2 יכול לתפקד כמונו אכזר מאד, ולדעתי הוא האופציה העדיפה.

על אף שרע לי שבעליו היקרים מוכר אותו.

SCANSPEAK

פורסם

בני כשקונים מגבר כזה השיקול הוא ממש לא איך הוא יגביר סאב.

וכל עוד אין לך איך להשוות בינו לבין המגבר השני להגיד על אחד הוא האופציה העדיפה זה קצת...:?

אני גם אוהב את הp2 מאוד ויודע איזה מגבר מדהים הוא אבל צריך להיות אובייקטיבי כשממליצים לאנשים.

פורסם

ורסטליות כמו של ה P2 היא דווקא כן נתון שאפשר להתייחס אליו, מכיוון שזה נתון שמביא נקודת זכות למגבר הזה.

לגבי החוות דעת האובייקטיבית? ברגע שרשמתי "לדעתי" , אז אני כבר לא אובייקטיבי, ולא טענתי לרגע שאני נותן חוות דעת אובייקטיבת.

בכל אופן אובייקטיבי בתחום הזה זה רק מי שהיה לו את שני המגברים (או כל ציוד אחד), וניסה את שניהם לזמן ארוך יכול איך שהוא להיות אובייקטיבי, שמיעה של כמה דקות או אפילו שעה ברכב של חבר לא מספיקה בשביל לעמוד על ההבדלים בין ציוד ברמה כזו.

קשה לי להאמין שיש פה מישהו שהיה לו את ה VRX ואת ה P2 ואת הסלסטה ואת הבוסטון, על אותו הסטאפ שיכול לתת חוות דעת.

ל-ד-ע-ת-י ה P2 הוא האופציה הכי טובה בשיקלול הכללי שכולל ורסטליות עוצמה איכות ומחיר.

SCANSPEAK

פורסם
אודי אצלך ברכב לא שומעים כלום חוץ מהסאבים אפילו אם תקנה מגבר שנותן 300רמס לערוץ)

טוב תודה לכולם!

אז איזה מגבר של 2 ערוצים כדי לרכוש?עד 2500 שקל?

שמעת אצלי באוטו שאתה אומר את זה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יש לי טויוטה אוריס 2008 ויש לי סאב באוטו....

אודי מה נירא לך? אני אומר סתם? ישבתי אצלך באטו וחוץ מקצת טויטרים לא שמעתי כלום עם הסאבים שלך )

אני פשוט חייב לשמוע קודם מה זה 2 ערוצים שנותן 150-200רמס לקומפוננט הקידמי שלי לפני שאני מחלית

אבל עדין קשה לי להיפרד מרמרולים אחוריים ברגע הזה

תכלס חשבתי להביא מגבר של 4 ערוצים פצצה ואולי אחרי זמן לקנות עוד מגבר של 2 ערוצים מפלצת שיתן בראש לקומפוננט קידמי

תכלס הרעיון הוא שבאוטו היה 3 סטים של רמקולים

אולי אחרי זה להחליף את ה 6/9 גם לקומפוננט או להביא 6/9 ממש איכותי...

musclecar.gif
פורסם
ורסטליות כמו של ה P2 היא דווקא כן נתון שאפשר להתייחס אליו, מכיוון שזה נתון שמביא נקודת זכות למגבר הזה.

לגבי החוות דעת האובייקטיבית? ברגע שרשמתי "לדעתי" , אז אני כבר לא אובייקטיבי, ולא טענתי לרגע שאני נותן חוות דעת אובייקטיבת.

בכל אופן אובייקטיבי בתחום הזה זה רק מי שהיה לו את שני המגברים (או כל ציוד אחד), וניסה את שניהם לזמן ארוך יכול איך שהוא להיות אובייקטיבי, שמיעה של כמה דקות או אפילו שעה ברכב של חבר לא מספיקה בשביל לעמוד על ההבדלים בין ציוד ברמה כזו.

קשה לי להאמין שיש פה מישהו שהיה לו את ה VRX ואת ה P2 ואת הסלסטה ואת הבוסטון, על אותו הסטאפ שיכול לתת חוות דעת.

ל-ד-ע-ת-י ה P2 הוא האופציה הכי טובה בשיקלול הכללי שכולל ורסטליות עוצמה איכות ומחיר.

וורסיטליות שמה? שתאלץ אותך להשקיע עוד הון בתשתית חשמל כדי לדחוף מגבר קלאס ab למעל 900 rms?

מצטער, להביא מגבר כזה בשיקול של לחבר אותו כמונו זה כמו לחשוב לדחוף מנוע של למבורגיני בטנק... סתם כי אפשר.

פותח השרשור, מה הכיוון שלך בכלל? Sq/spl?

אתה מעלה כאן שמות מאוד יוקרתיים של מגברים ומנגד מדבר על 3 סטים ברכב ודברים שפשוט מיותרים ואף יהרסו את התוצאה הסופית.

עדיף שאת כל הכסף הזה תשקיע בסט אחד רציני + התקנה טובה (חשובה לא פחות מאיכות הציוד) ותאמין לי שלא יחסר לך כלום.

פורסם
יש לי טויוטה אוריס 2008 ויש לי סאב באוטו....

אודי מה נירא לך? אני אומר סתם? ישבתי אצלך באטו וחוץ מקצת טויטרים לא שמעתי כלום עם הסאבים שלך )

אני פשוט חייב לשמוע קודם מה זה 2 ערוצים שנותן 150-200רמס לקומפוננט הקידמי שלי לפני שאני מחלית

אבל עדין קשה לי להיפרד מרמרולים אחוריים ברגע הזה

תכלס חשבתי להביא מגבר של 4 ערוצים פצצה ואולי אחרי זמן לקנות עוד מגבר של 2 ערוצים מפלצת שיתן בראש לקומפוננט קידמי

תכלס הרעיון הוא שבאוטו היה 3 סטים של רמקולים

אולי אחרי זה להחליף את ה 6/9 גם לקומפוננט או להביא 6/9 ממש איכותי...

בכל מקרה, אני בערך חודשיים ללא סאבים באוטו, ואני שומע מוזיקה נטו מהסט הקדמי.

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשמוע מה זה 2 ערוצים חזק שמגביר סט קדמי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מצבר של xs power כבל של 0גייג ואני חושב שזה מספיק בישביל 3 מגברים האלה....

תכלס אני מחפש רק SQ אבל אני רוצה להגיע למצב שבכול האוטו היה אקוסטיקה יפה + גם אני מחפש כוח אבל תכלס זה פחות מעניין אותי...

תעתיד אני גם ישדרג את הסאב ומונו אני חושה ללכת על DC

אבל בנתיים זה מה שיש ואני רוצה להוציא מי זה את המקסימום ותכלס עד עכשיו עם המגבר המגעיל שהיה לי lighting audio la4200 אנשים היום אומרים שיש לי אחלה סאונד באוטו.....ברור שזה יחסי...אבל היתי ממש מרוצה מאיך שזה נשמע שהיה לי את הcelestra fa475

פתחתי את הנוסעה הזה בישביל לראות אולי בתכלס אני יכול לשים אותו סכום של כסף או קצת יותר אבל להגיע לרמה יותר גבוה!

ואני יודע דבר אחד! אחרי שמכרתי את הלייטינג אודיו אני פשוט חייב מגבר!

זה שאני יקנה אחד זה בטוח אבל שאלה מה במת עדיף

עכשיו לשמוע באותו של בן אדם אחר וגם על רמקולים אחרים לגמרי זה לא מה שיעלה לי מחשבה לקנות מגבר של 2 ערוצים חזק

תכלס אני פשוט חייב לשבת באוטו של עצמי לחבר את המגבר ולשמוע איך הקומפוננט מנגן...רק אז אני במת יכול להחלית...אם זה במת שווה לרכוש מגבר של 2 ערוצים!

musclecar.gif

• תוכן חדש...