Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש שמאפשר לי לעשות ביטוח שיניים פרטי.

המחיר הוא לא זול (באופן יחסי), כ 280 שקל בחודש לשלוש נפשות.

כיום יש לי כרטיס פלטינום של כללית, שנותן גם כיסוי מסויים לטיפולי שיניים, מבירורים שערכתי בסביבה הקרובה שלי, כולם אמרו לי שאם יש לי פלטינום אז לא כדאי לי לעשות ביטוח פרטי אבל לא ידעו לומר לי למה.

ה"למה" מאוד חשוב לי בכדי לא לקחת החלטה עיוורת לגבי זה, אני גם מוגבל בזמן, אם עד תאריך מסויים אני לא יעשה את הביטוח, לא תהיה לי אפשרות חוזרת.

לכן, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שעמדו מול אותה סיטואציה, לשמוע מה החליטו ולמה.

תודה

אופיר

פורסם

מה מצבכם עד עתה? יש הרבה שחזורים? כתרים?

בגדול כמו כל ביטוח זה לא משתלם אלא אם משהו ״כבד״ נופל עליך. לי אין כתרים בכלל (רק שש סתימות) ולכן בחרתי לא לעשות פרטי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם אני הייתי שמח לדעת לגבי הפלטינום אם שווה משהו.

חשבתי לעשות פלטינום אבל השאלה אם זה משתלם לעשות?

אני צריך לעשות טיפול גדול איך ניתן לדעת מה משתלם יותר ביטוח פרטי או פלטינום?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש לך טיפול גדול צפוי? מן הסתם הביטוח הפרטי ל יכסה אותו, או שתהיה תקופת אכשרה ארוכה. זה פרט שמצריך בדיקה לפני רכישת הפוליסה.

כמוכן בדוק את מחירון הטיפולים בכל אופציה.

לגבי מחירים - השירות היחיד שניצלתי עד כה (בפלטינום) היה ביקור שנתי אצל שיננית. את שאר הטיפלים - והם אינם רבים - אני מבצע אצל רופא פרטי, וכיון שהשיניים מטופלות באופן סדיר ההוצאה השנתית אינה מתקרבת לעלות הביטוח שאתה מתאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...