Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר VARTA וצמיג הנקוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום החלפתי ביונדאי I30 מצבר למצבר VARTA 55 אמפר. לקחו לי 550 ש"ח ונתנו תעודת אחריות ל20 חודשים.

1. האם מחיר טוב? המצבר באיכות טובה?

2. כשהגעתי הבייתה חיפשתי את הפתחים של המים מזוקקים... ולא מצאתי... האם צריך לפתוח איזשהו מכזה גדול על מנת לראות אותם?

ובלי קשר, קניתי צמיג הנקוק אחד מאחר שהצמיג הקדמי הימני שלי נשחק, (השמאלי הוחלף לפני כשנה בגלל פנצ'ר גדול).

האם הצמיג איכותי? שילמתי עליו 380 ש"ח...

אשמח לשמוע את דעתכם...

פורסם

ועוד שאלה...

הייצור המוטבע על הצמיג הוא 0712 כלומר פברואר 12

זאת אומרת שהצמיג שכב במחסן שנה וחודשיים.

האם סביר?

פורסם

המצבר איכותי והמחיר לא רע,

זה מצבר יבש שלא דורש טיפול כמו מצברים אחרים שנמכרים בארץ כגון שנפ.

לדעתי עדיף מצבר יבש על רטוב, יש לי נסיון יותר מוצלח איתם, גם מבחינה בטיחותית המצבר הנ"ל עדיף.

לגבי הצמיג אתה יכול לבדוק מחירים באינטרנט, לא חסר אתרים בגוגל.

על פניו המחיר נראה סביר, הצמיג לא מאוד טרי אבל עדיין בסדר, עדיף לקחת צמיג עד חצי שנה מתאריך ייצור ואצלך עברו 9 חודשים לערך, לא ביג דיל ואין לך מה להתבאס על זה, רק להבא תדע שעדיף עד חצי שנה אם המידה שלך לא משהו מיוחד.

להבא יותר חכם לקרוא באינטרנט טרום ההחלפה, כל מה שכתבתי נכתב בפורום המון פעמים בעבר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש לנו צמיגי הנקוק על השברולט מליבו של אמא שלי ואני נוסעה בצורה נורא אגרסיבית והם אוחזים טוב

אמא שלי פראירית האוטו לא עבר טסט בגלל הצמיגים אז היא הלכה לפנצריה הכי קרובה לטסט {תמיד טוחנים במחיר ובמיוחד נשים לחוצות שלא יודעת כלום בעולם הרכב חוץ מלהטניעה ת'אוטו } וקנתה כל אחד ב600 שקל או אפילו 650 {שבמחירהזה אפשר להביא צמיגים בהרבה יותר איכותיים } הצמיגים הבאים שלנו לא יהיו הנקוק במחיר הזה זה בטוח אבל במחיר שלך שווה לפי דעתי .

חשוב לציין אני מדבר על הדגם שלי ספציפית ולא יודע כלום על שלך

פורסם
עד כמה שידוע לי המספר שלפני השנה מסמן את מס' השבוע

כלומר אם רשום 2412 זה השבוע ה24 כלומר חודש יוני 2012

צודק טעות שלי, יום קשה^_^

אז קבלת צמיג ישן יותר.

באופן כללי החוק היבש במדינה אומר שאפשר לאחסן צמיג גם עד 7 שנים בתנאי אחסנה נכונים ולמכור אותו, ככה שאין הגבלה מהבחינה הזאתי.

תקח לדוגמא רכב חדש שמגיע מחול, לוקח לו איזה 2-3 חודשים עד שהוא מגיע לארץ, יש מכוניות שיושבות אצל היבואן גם כמעט שנה עד שמשחררים אותם, וכאלה שאפילו יותר.

תנאי האחסנה של צמיג כזה הרבה פחות טובים מהצמיג שלך ועדיין מוכרים אותם עם הרכב החדש ללא כל חשש.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...