Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם. אני רוצה להתייעץ.

[התחלתי לעבוד ביום א' האחרון בארומה. המשרה היא משרה מלאה, כטבח (מכין סנדוויצ'ים וסלטים ליתר דיוק). האנשים סבבה, הבוס נחמד אבל הלחץ. אוי הלחץ. אני לא יודע להתנהל בלחץ והלחץ שם אדיר בשעות הבוקר (אני עובד משמרות בוקר). אני חותך את עצמי ללא הפסקה, מפיל דברים/שובר דברים מוציא מנות לא נכונות וטועה בלי הפסקה, וכל זה לא בכוונה.

אני חושה על לעזוב את העבודה ולמצוא משהו אחר שקולע למועדפת.

מה אתם, הייתם עושים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ללחץ אפשר להתרגל והביצועים בד"כ משתפרים עם הזמן.

אם אתה יכול להרשות לעצמך לא לעבוד זמן מה וחושב שתוכל למצוא עבודה שמתאימה לך יותר אז תתפטר.

אתה גם יכול לחפש עבודה אחרת בזמן שאתה עובד בארומה.

שיהיה בהצלחה באזרחות.

פורסם

להכין סנדוויצי'ם וסלט זה החלק הקל בחיים (לא מזלזלת חלילה),

אבל אתה צריך לקחת את הכל בצורה רגועה ולאט לאט.

אתה חדש בעבודה ולפעמים טועים.

תסגל לך צורת עבודה מסודרת, תהיה יותר זהיר ואולי מעט איטי יותר,

עד אשר תתמקצע ותגביר מהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי תנסה לקנות כפפת קצבים כדי לו לחתוך את עצמך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר קרה לי כמה פעמים בחיים שהתחלתי עבודה ועזבתי תוך שבוע-שבועיים.

לפעמים זה לא מתאים, ופשוט צריך לחתוך ולהמשיך הלאה. לא ביג דיל.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

התנסות נהדרת. (התמודדות עם לחץ)

רק תלמד מזה - אין לך מה להפסיד.

תחזור לכאן עוד שבוע ונדבר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ארומה בפיתוח במקרה? פישלו אצלי חזק פעם אחר פעם אתמול בבוקר :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אולי תנסה לקנות כפפת קצבים כדי לו לחתוך את עצמך?

אני עובד עם דגים (טונה וסלמון) וזה מצריך החלפת כפפות כל פעם. אני מבזבז שתי חבילות כפפות במשמרת (8 שעות).

ארומה בפיתוח במקרה? פישלו אצלי חזק פעם אחר פעם אתמול בבוקר :)

לא... זה במעלה אדומים, בקניון.

לשואלים - אני נמצא בכלל במצב אבסורדי (אני עומד לעבור ניתוח להוצאת בורג סינדסמוזי מהרגל, וכל השאר נשאר). אני במהלך תביעה משפטית על הפציעה שלי. אבל, אין מי שיכלכל אותי (אמא לא עובדת, ועם אבא אין קשר) אז אני חייב לעבוד. די פרדוקס.

אז זו ההתלבטות שלי. חשבתי לעבור להיות קב"ט במלון פה בי-ם. זה יאפשר לי ללמוד לפסיכומטרי כמו בנאדם (משמרות לילה) ופחות לחץ. מה אתם אומרים?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

רועי, עלייך לחכות שבוע נוסף לפני שאתה מחליט באופן סופי.

ובכל אופן, יש אנשים שעבודה של מלצרות/טבחות וכו' פשוט לא מתאימה להם. כשאני ניסתי להיות מלצר שברתי 5 כוסות/צלחות למשמרת ואחרי ארבעה ימים הבנתי שזה לא בשבילי.

עכשיו אני יושב על כסא במשרד עם מזגן, מתקשר לאנשים שואל אותם "שלום, מעוניינים לענות על סקר קצר בנושא...", מחכה שהם יקללו אותי/ינתקו וממשיך הלאה. זה יכול להיות משעשע במיוחד כשאתה מקלל אותם בחזרה.

פורסם

אל תפרוש אחרי שבוע. אולי תתרגל ללחץ בנקודה מסויימת. כך או כך, תחכה עם זה קצת - אני בטוח שאתה לא הראשון שמתבלבל. אם תראה שבאמת אין שיפור, אז תתפטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם עבדת קודם לכן ? (אם כן, מה היה אופי המשרה ?)

האם אתה בנוי לעבודה בלחץ ? האם התנסת פעם בעבודה תחת לחץ ?

יש אנשים שלא בנויים לזה (וגם כאלה שסובלים מהפרעות כאלה ואחרות) ואינם מסוגלים לתפקד תחת לחץ או לבצע מספר משימות במקביל, זה לא בהכרח באשמתם, לפעמים זה עניין גנטי (יש לזה טיפול\פתרונות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עצה לי אלייך מנסיון ארוך במסעדנות (בין היתר בתי קפה, אמנם לא ארומה אבל עדיין): קודם תלמד להרכיב את המנות כמו שצריך, תבנה לעצמך סדר בראש של איך לבנות כל מנה מבחינת סדר פעולות כדי שידרשו ממך כמה שפחות פעולות (למשל אם יש לך שני בונים, אחד לסנדוויץ' והשני לסלט ואתה יודע שחלק מהמרכיבים בהם דומים, בנה אותם במקביל ורק בסוף שים בכל אחד את המרכיבים שייחודיים לו). אחרי שתקבל בטחון בלבנות את המנות, המהירות תגיע לבד כי ייתפתח לך "זכרון שריר" ולא תצטרך לחשוב על כל מנה.

מין הסתם שאם אתה בונה שתי מנות במקביל ב150% מהזמן שנדרש כדי להכין מנה אחת, כבר הרווחת זמן יקר.

יכול להיות שכל בליל המילים הזה לא כל כך מובן, אני מנסה לשחזר מהזכרון דברים שלמדתי לפני קרוב ל10 שנים וכשעבדתי בתחום לאחרונה כר היו אוטומטיים אצלי. אז אם יש לך שאלות אני אשמח לענות יותר בבירור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רועי, אני כרגע בשירות הצבאי שלי ולעיתים יש מקרים בהם אני חייב לעבוד בלחץ גדול יחסית. בהתחלה כמעט איבדתי את העשתונות תחת העומס, אבל הסתגלתי לזה צ'יק צ'ק ועכשיו אין בעיה. המפתח נמצא בסדר - אתה חייב לשמור על סדר. אני למשל אדם מבולגן ברמות קיצוניות, ועם זאת הצלחתי ליצור סוג של סדר משלי. אם זה עובד בשבילך - זה מסודר. גם אם זה לא נאה למישהו אחר בעין.

טיפ נוסף:

http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אמנם סרטון הומוריסטי, אבל הוא כן יכול לעזור קצת.:-P

.Your average Notepad

פורסם
האם עבדת קודם לכן ? (אם כן, מה היה אופי המשרה ?)

האם אתה בנוי לעבודה בלחץ ? האם התנסת פעם בעבודה תחת לחץ ?

יש אנשים שלא בנויים לזה (וגם כאלה שסובלים מהפרעות כאלה ואחרות) ואינם מסוגלים לתפקד תחת לחץ או לבצע מספר משימות במקביל, זה לא בהכרח באשמתם, לפעמים זה עניין גנטי (יש לזה טיפול\פתרונות)

איציק

עבדתי תחת לחץ אדיר בצבא. הייתי אחראי על תפעול של מערכות שונות ומשונות, שאלפי משתמשים נמצאים פעילים בכל רגע נתון. עבדתי עם CRM שתקלות נכנסות אליו בערך 5-6 בשניה. אז עבודה תחת לחץ - אני מתורגל. יחד עם זה הייתי מפקד חפ"ק צב"ש וסמל מחלקה.

רועי, אני כרגע בשירות הצבאי שלי ולעיתים יש מקרים בהם אני חייב לעבוד בלחץ גדול יחסית. בהתחלה כמעט איבדתי את העשתונות תחת העומס, אבל הסתגלתי לזה צ'יק צ'ק ועכשיו אין בעיה. המפתח נמצא בסדר - אתה חייב לשמור על סדר. אני למשל אדם מבולגן ברמות קיצוניות, ועם זאת הצלחתי ליצור סוג של סדר משלי. אם זה עובד בשבילך - זה מסודר. גם אם זה לא נאה למישהו אחר בעין.

אמנם סרטון הומוריסטי, אבל הוא כן יכול לעזור קצת.:-P

אני גם אדם מבולגן באופן קיצוני מאוד. סדר בניית המנות ברור מאוד אצלי אבל אני עדיין מתבלבל. אני יודע שצריך להכניס X אבל היד כבר רצה למשהו אחר, ולפני שאני מבין שזה לא נכון זה כבר בתוך המנה (ולך תפריד שיערות גזר מסלט טונה).

אני שם לב שאני לא מסתדר עם מטבח (חותך את עצמי ללא הרף, נשרף מהמצלייה, שורף דברים, מפיל ושופך). אני אנסה להמשיך עד יום שלישי (אני נכנס לניתוח להסרת בורג). אז נראה מה יהיה.

תודה לכולכם! ואם יש למישהו משהו להוסיף, בשמחה! :-)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

קח עצה:

תבוא, תפתח את המטבח ותתחיל לעשות גיבויים ושמירות. קח לעצמך רבע שעה-עשרים דקות לעשות גיבויים בכיף גם ככה תלמד להרכיב את המנות וגם תוכל להוציא מנות תוך שניות.

בהצלחה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...