Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פוקוס 2005 עם הרדיו המקורי (דגם 6000CD), רק שהמסך קיבל מכה ונשבר.

בגלל שאין כניסת AUX אני כבר רוצה לשדרג אותו למשהו אחר אבל לא לוותר על כוון הווליום מההגה (זה מאוד נוח ובטיחותי).

אז יש לי כמה אפשרויות:

1. משהו תחליפי עם קיט התאמת DIN וצמות כמו זה, אבל העניין של השליטה מההגה אולי פתיר אבל בעייתי.

2. רדיו של דור שני כלומר מודל 2006 ומעלה (גם היא נקראת 6000CD) - האם זה יכול להתאים גם פיזית וגם השליטה מההגה? אם כן זאת האפשרות המועדפת עלי אבל לא הצלחתי לקבל תשובה עדיין.

3. להחליף בזהה תקין וזה הדבר הבטוח ביותר אבל אני מתבאס לקנות אחד שלם בשביל מסך שבור אז אם יש למישהו יחידה שלא עובדת ומעוניין למכור אשמח לקנות.

ניר.

פורסם

יש לך אפשרות לשים מתאם לרדיו ואז לשים איזה מכשיר שאתה רוצה.

המתאם לפוקוס בשנתון שלך עולה 359 ש"ח ועוד תוספת של מחבר שעולה 39 ש"ח. אחרי שאתה שם, אתה יכול להתקין כל מכשיר בגודל סטנדרטי.

אגב, אתה כותב שיש לך פוקוס 2005 ושמת קישור למתאם לפוקוס עד 2004. תשים לב לפני שאתה מזמין.

פורסם
יש לך אפשרות לשים מתאם לרדיו ואז לשים איזה מכשיר שאתה רוצה.

המתאם לפוקוס בשנתון שלך עולה 359 ש"ח ועוד תוספת של מחבר שעולה 39 ש"ח. אחרי שאתה שם, אתה יכול להתקין כל מכשיר בגודל סטנדרטי.

אגב, אתה כותב שיש לך פוקוס 2005 ושמת קישור למתאם לפוקוס עד 2004. תשים לב לפני שאתה מזמין.

זה לא חייב להיות רדיו כזה שיש לו ממש כניסה לשליטה? אחרת איך המתאם יכול לשלוט על הווליום נניח?

הייצור 2004 אבל ברישיון 2005.

• תוכן חדש...