Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוקף הגרסה אצלי עומד לפוג בעוד 14 ימים, כך ע"פ ההודעה שהם הקפיצו לי כשנכנסתי ליישום הבוקר. התעלמתי ממנו והמשכתי כרגיל. השאלה היא מה יקרה לאחר שבועיים, אם אמשיך כך? עקרונית אני לא מעונין לשדרג...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא תוכל לשלוח הודעות אם זה לא היה ברור.

זה רק 3 שח אני לא רואה מה הבעיה, זה חוסך לך הרבה יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מבחינתי, ברור שגם אם זה היה 50 שח לשנה, שהייתי משלם לאיש ברחוב, לא הייתה לי בעיה לשלם. זה בסה"כ פלטפורמה נוחה מאוד (מאוד) להודעות מיידיות, סרטונים, תמונות וחדרי צ'אט, גם אם זה לא חוסך שום דבר כספי בעידן ה"הכל כלול"...

המבאס זה שאני צריך לתת לגוגל את האשראי שלי, אחרי שנים שאני נמנע מלהקיש כל דבר שקשור לעולם הפיננסי שלי בכרום כדי שלא יהיה להם יותר מידי מעקב עליי.. :-(

פורסם

כבר פעמיים שהופיעה לי ההודעה הזאת (כל שנה) וכמה ימים אחרי עולה הודעה שהאריכו את המנוי בשנה נוספת.

בינתיים אל תתייחס, אם זה באמת ינעל לך אז שלם להם כמה גרושים.

Aprilia Shiver 750

פורסם

התשלום משתייך לחשבון מייל שלך,

כלומר, אחרי זה כל טלפון שתקנה, שיהיה בו את חשבון הגוגל שלך, תוכל להוריד את התוכנה כמלאה ללא צורך בתשלום מחדש.

זה לא תלותי מכשיר/מספר

בתור אחד שרכש כבר כמה אפליקציות, לא רואה בזה רע,

אפשר לרכוש גם ישירות מהמכשיר הנייד, זה בטוח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בעידן של החבילות ללא הגבלה - זה לא חוסך לך כלום.

בחו"ל זה חוסך, מספיק פעם אחת בשנה שנסעת וחסכת הרבה יותר מה3 שקל המסכנים האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הם לא יאריכו יותר. זאת הייתה הפעם האחרונה.

החל מהשנה הקרובה, רק בתשלום מטורף של דולר אמריקאי אחד!!!

לא שחסרות אלטרנטיבות לא פחות טובות, אבל מי שמשתמש באפליקציה, דולר זה סכום זעום לבקש. ועוד לשנה.

Kawasaki Versys !!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממתי זה הפך לבתשלום? שדרגתי את זה לאחרונה זה לא ביקש ממני שום תשלום. אף פעם לא הזנתי מס' כרטיס אשראי לגוגל כי בחיים לא קניתי מהם כלום. מאד מוזר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי מופיע 3/9/2014

ויש אפילו אפשרות לשלם עם google wallet.

13.74 שח ל5 שנים.

אם תחשבו על זה, אתם מוציאים יותר מזה על... בערך כל דבר :)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אצלי לפני כחודשיים קיבלתי הודעה שהתחדש לי אוטומטית לעוד שנה. מאז, לפני כשבוע, הייתי צריכה להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, ובתהליך הזה קיבלתי אוטומטית תוקף חברות לשנה, כך שבכל מקרה זו אופציה (ויש אפשרות לגבות לפני ההסרה, ולשחזר את התוכן לאחר ההתקנה מחדש, בקלות, מתוך התוכנה).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
כפי שנכתב אל תעשה כלום, הם כל הזמן מאריכים את התוקף.

בסוף הם יהיו כמו winrar:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...