Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזור לנו לעזור לך...

תן יותר פרטים כגון סגנון מועדף (לדוגמא דייבר או אלגנטי)

מנגנון קוורץ או אוטומטי, צבעים, סוג רצועה וגודל.

וכדי לא לבלבל אותך 2 דוגמאות:

שעון "דרס", צבע זהב עם רצועת עור:

Z

דייבר עם רצועת מתכת:

2Q==

פורסם

אלעד, תעבור כבר לסייקו.

MAXCHER, בד"כ שעוני אופנה לא שווים מחירים שציינת כי בטווח הזה יש כבר שעונים אמיתיים, בוודאי לגבר בן 55. אבל אם חייבים, תבדוק בהצע של ARMANI (מכאניים או קווארץ, הבדל המחירים לא כזה גדול) יש שעונים לא רעים בכלל, מעוצבים היטב ובנויים היטב, בד"כ נותנים תמורה טובה למחיר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תן להם פרטים ידביקו לך בול. אני לא ידעתי כלום על שעונים וגיליתי את השרשור המדהים הזה. מאז אני מבקר קבוע.

זו צריכה להיות תוצאה בין 3 הראשונות בגוגל לגבי שעונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אלעד, תעבור כבר לסייקו.

היה לי בעבר סייקו טיטאניום עם מנגנון קוורץ. היה נחמד, אבל בשלב כלשהו מיציתי אותו. אינני נעול על מותג ספציפי, פשוט נכון להיום טרם מצאתי סייקו שהצליח לתפוס אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מאז שקניתי סייקו אחרון שמופיע כאן אני כמעט ולא עונד שעונים אחרים. כן. הוא מטיטניום. עם מגנום קוורץ. לוח סולרי ואנטנה GPS בתוך בזל.

פורסם

אחרי שנתיים וקצת עם השעון, מפגש לא זהיר אך לא חזק עם משקוף דלת הסתיים בנפילה של תווית המותג בתוך השעון, שכמובן מפריעה למחוגים אם היא בזווית הלא נכונה (התמונה היא בשלב ה"לפני"). חוץ מזה, רצועת העור נשחקה אף היא.

וכאן אתם נכנסים לתמונה:

האם כדאי לקחת את השעון לתיקון התווית למוסך מורשה (היבואן הנוכחי מזה מס' חודשים הוא פלאנטיים, אחרי שרולטיים איבדו/ויתרו על הזיכיון) או שעדיף לקחת לשען פרטי קטן? ככל והאפשרות השניה היא המועדפת אשמח לקבל המלצות על מישהו מקצועי באזור תל אביב.

2. מאחר והרצועה במידה מעט חריגה (21 מ"מ) אני לא מצליח לאתר באינטרנט רצועת עור אפורה איכותית מבלי לשלם יותר מדי. מצאתי כמה אפשרויות באזור העשרים דולר, אבל ביקורות טוענות כי הן זולות ודקות. לאחר מכן מדובר על סביבות המאה דולר. בארץ הציעו לי רק רצועות 20 מ"מ, וגם אז לא ראיתי משהו יפה באפור.

תודהattachment.php?attachmentid=408965&d=1419775703

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אחרי שנתיים וקצת עם השעון, מפגש לא זהיר אך לא חזק עם משקוף דלת הסתיים בנפילה של תווית המותג בתוך השעון, שכמובן מפריעה למחוגים אם היא בזווית הלא נכונה (התמונה היא בשלב ה"לפני"). חוץ מזה, רצועת העור נשחקה אף היא.

וכאן אתם נכנסים לתמונה:

האם כדאי לקחת את השעון לתיקון התווית למוסך מורשה (היבואן הנוכחי מזה מס' חודשים הוא פלאנטיים, אחרי שרולטיים איבדו/ויתרו על הזיכיון) או שעדיף לקחת לשען פרטי קטן? ככל והאפשרות השניה היא המועדפת אשמח לקבל המלצות על מישהו מקצועי באזור תל אביב.

2. מאחר והרצועה במידה מעט חריגה (21 מ"מ) אני לא מצליח לאתר באינטרנט רצועת עור אפורה איכותית מבלי לשלם יותר מדי. מצאתי כמה אפשרויות באזור העשרים דולר, אבל ביקורות טוענות כי הן זולות ודקות. לאחר מכן מדובר על סביבות המאה דולר. בארץ הציעו לי רק רצועות 20 מ"מ, וגם אז לא ראיתי משהו יפה באפור.

תודה

עכברוני, אחלה שעון!!!

שי, אם אתה מאיזור המרכז\שרון הייתי ממליץ לך לגשת לשניידר ברעננה ולהתייעץ מולו, יש לו את האופציה לתקן אין האוס, לשלוח למומחה חיצוני ללוחות וכן למעבדות יבואן.

לדעתי הוא יוכל להמליץ לך בדיוק מה דרך הפעולה הנכונה ביותר.

לגבי הרצועה, 21 MM זה כולרה, גם לי יש את אותה בעיה עם לונג'ין.

הצלחתי "לדחוף" רצועת עור איכותית 22MM אבל היא נפגמה בזמן התהליך.

עדיין לא מצאתי רצועת עור 21MM איכותית במחיר נורמלי- יצרנים חארות.

חפש באתר strapsco.com, הם נותנים משלוח חינם לארץ, ו20% הנחה לקניה מעל 30$ בעזרת קופון שואכל לספק לך.

בהצלחה

פורסם

כשאני צריך רצועה אני מזמין מאתר Banda. מייצר לי מה שאני רוצה, מאיזה חומר שאבחר עם תפר שאבחר וגם עם השם שלי מוטבע בפנים. אומנם עולה כמעט מאתיים דולר לעור אליגטור משובח אבל נראה יותר טוב ממקורי בעלות חצי של המקורי.

פורסם

מישהו יכול להאיר את עיני לגבי ההבדלים בין שני הדגמים הבאים של סייקו, האחד שעון הצלילה הקלאסי skx009, והשני דגם זהה כמעט עיצובית המבוסס על סייקו 5 - snzf15.

http://www.longislandwatch.com/Seiko_SKX009K2_Watch_p/skx009k2.htm

http://www.longislandwatch.com/Seiko_SNZF15_SNZF15K1_Sport_5_Watch_p/snzf15k1.htm

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

סדרת ה- SKX: שעון צלילה תקן ISO לצלילה. כתר כיוונון נמצא אגב בשעה 4 (או 3.75, ליתר דיוק).

סדרת ה- SNZF: שעון ספורטיבי, לא צלילה.

הבהרה: כאשר מציינים 100 מטר או 200 מטר, אין כמובן הכוונה למטראז' שבו ניתן להשקיע את השעון במים מבלי שיגרם לו נזק, כן?

המספרים הללו אכן מציינים עמידות למים, אבל בקטגוריה שונה.

פורסם
מישהו יכול להאיר את עיני לגבי ההבדלים בין שני הדגמים הבאים של סייקו, האחד שעון הצלילה הקלאסי skx009, והשני דגם זהה כמעט עיצובית המבוסס על סייקו 5 - snzf15.

http://www.longislandwatch.com/Seiko_SKX009K2_Watch_p/skx009k2.htm

http://www.longislandwatch.com/Seiko_SNZF15_SNZF15K1_Sport_5_Watch_p/snzf15k1.htm

התבלטתי בין 2 השעונים שהזכרת. לבסוף בחרתי את ה-007 ולא את ה-009 או את ה-snzf15.

אגב, השמועה אומרת שייצור ה009 וה-007 פסק.

המחליף הוא, ככל הנראה, דגם ה-Turtle.

פורסם
התבלטתי בין 2 השעונים שהזכרת. לבסוף בחרתי את ה-007 ולא את ה-009 או את ה-snzf15.

אגב, השמועה אומרת שייצור ה009 וה-007 פסק.

המחליף הוא, ככל הנראה, דגם ה-Turtle.

סתם שמועה, אמנם המחירים של ה007 וה009 עולים אבל לא פסק שום ייצור

• תוכן חדש...