Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

נכן לעכשיו עדיין מיוצר.

רציתי להוסיף לאוסף 007 אבל המחירים קפצו ב30% באיביי והוא הפך לצעצוע יקר אחרי חישוב עלויות שחרור מהמכס :(

שמעתי שמועה שיש עליו מבצע ביפן וכיום הוא עולה שם 75$, מישהו יכול לאשש זאת?

פורסם
סתם שמועה, אמנם המחירים של ה007 וה009 עולים אבל לא פסק שום ייצור

נכן לעכשיו עדיין מיוצר.

רציתי להוסיף לאוסף 007 אבל המחירים קפצו ב30% באיביי והוא הפך לצעצוע יקר אחרי חישוב עלויות שחרור מהמכס :(

שמעתי שמועה שיש עליו מבצע ביפן וכיום הוא עולה שם 75$, מישהו יכול לאשש זאת?

טוב לשמוע שהוא עדיין בייצור סדיר. שעון נהדר.

למה אתה לא רוכש את השעון בארץ?

פורסם

כי שעונים זה תחביב משני, הוא נמצא בתחתית הרשימה אחרי מכוניות, משכנתה, אוכל, 2 כלבים,תשלום משפחתון לילד וכמובן לא לשכוח כמויות אדירות של מלח לפיזור על חלזונות אחרי הגשם.

ובנימה רצינית, האוסף שלי עלה לא מעט ואחרי שכבר יש אומגה,לונג'ין,דבוסה וברייטלינג (ואלו היקרים יותר) ושאר הילדודס (SKX009, CK, שלושה סייקו נוספים, ארמני ועוד) קשה להצדיק רכישה של עוד שעון שעולה 75-100 דולר ב800 ש"ח רק בשביל שיהיה עוד SKX באוסף רק עם לוח ובאזל בצבע שחור...

פורסם
קשה להצדיק רכישה של עוד שעון שעולה 75-100 דולר ב800 ש"ח רק בשביל שיהיה עוד SKX באוסף רק עם לוח ובאזל בצבע שחור...

בוודאי שמצדיק.

רכשתי 3 כאלו. אחד לי, אחד לבן הבכור ועוד אחד לאחי הצעיר.

אשתי לא הבינה את הסיבה לכך ושאלה שאלות. אני נעלמתי ונתתי לבן הבכור לסגור את העניינים מולה :-)

פורסם

דווקא צבע הלוח לדעתי סיבה מספקת. שעונים של פחות מ1000 דולר אני קונה בגלל עיצוב. שעון כחול, שעון לבן, שעון שחור, שעון ירוק.

פורסם

טוב, הייתה התלבטות חזקה האם להקשיב לעכברוני ולקנות עוד אחד או להקשיב לאשתי ולוותר על 2 לילות בשינה על הספה.

נחשו מי ניצח? :wink:

הוחלט פה אחד (פה אחד= אשתי החליטה ואני פחדתי להגיב) שה009 הולך לעבור MOD ל007 משודרג באזל, רינג, רצועה ועוד ממתקים.

במקביל, סייקו FFF כחול הולך לעבור MOD של לוח, רצועה ואולי גם באזל על טהרת הכחול.

שיהיה לי בהצלחה :)

פורסם
http://www.longislandwatch.com/Orient_Mako_USA_Watches_s/1952.htm

יש לי את הדגם הכחול,הלבן הכי יפה אבל לא היה במלאי.

זכוכית ספיר,מנגנון אוטומטי אמין,לום מטורף,באזל 120 קליקים.

משאיר לך עודף מ800,ונראה מצויין עם רצועת נאטו.

יש לך מזל: נותר במלאי רק השחור, והשמועות שרצות ברשת הן שהופסק הייצור של הדגם הזה.

פורסם

למען האמת השחור קצת משעמם, הייתי מעדיף את הכחול.

הסייקו מדהים! איך הזכוכית שלו, עמידה לשריטות ומכות קלות? ומה לגבי המתכת?

אני מתלבט בין שתי הדגמים עם נטייה לסייקו, פשוט כי הוא מעניין יותר וכרגע אני עם סיטיזן בן 13 שנראה דיי דומה. c2ba4cdef847afb6f4a65b65a5b95ee8.jpg

פורסם (נערך)

זה דגם שרק יצא,הפסיק המאקו הרגיל,הדגם הזה הוא מאקו usa.

זכוכית הספיר היא הסיבה היחידה שרכשתי אותו,היה במבצע,ב170 דולר.

יש לאורינט את ה scout, המושחר נראה פצצה,אבל אין זכוכית ספיר.

http://www.longislandwatch.com/Orient_Scout_DB0C001B_Watch_p/db0c001b.htm

יש בחנות הזו 5% הנחה לנרשמים חדשים (לא דרך אף אחד).

הסיבה היחידה שאני לא רוכש את השחור כי אני חוסך לפרלה טורבין.

עריכה אחרונה על ידי skull
  • תוכן חדש...