Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה אומר על הסט הבא (הכל של Pioneer) ב4,000 שח:

DEH-80PRS cd

שח 1500

TS-D6902R 6x9 900

שח 1000

TS-D1002R 4" for front of the car -

500 שח

GM-D8604 AMP

שח 1000

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא חייב לבנות הכל מחברה אחת. את הרמקולים אחוריים וקומפוננט כןת בגלל אופי הצליל. את ה HU לפי בחירתך. כמו שהצאיו לך PRS80 או 702. לגבי מגבר, יש הרבה יחסית אפשרויות וגם מיד שנייה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אשמח לשמע על מקום או מישהו (בפרטי כמובן) שיש לו היצע של רכיבים וגם עושה התקנות, כמובן במחירים טובים, באזור פתח תקווה או נתניה.

תודה!

פורסם

עוד שאלה קטנה לגבי הרדיו - בDEH-80PRS של Pioneer כנראה שהכיול של הרדיו יהיה בעיתי עם קונה אותו בארה"ב.

יש מכשירים דומים שאין את הבעיה הזו של תחנות רדיו אבל יתנו תמורה לפחות כמו הPioneer?

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

אז בסופו של דבר תודה להרבה שעזרו כאן, הלכתי על הכיוון שמישהו המליץ (לא זוכר כינויים) ושמתי את הרכיבים הבאים -

Focal I 100 VRS ה4 אינצ' מקדימה (מדהימים)

מגבר Rockford P400-4 (נחמד ויחסית למחיר/תמורה היה נראה הכי משתלם)

רדיו Pioneer DEH4550BT (מה לעשות בארץ הרדיו דיסק מאד יקרים יחסית לארה"ב ששם דגם הרבה יותר מתקדם באותו מחיר אבל לא היתי קולט רדיו)

סאב 10 אינצ' של PowerBass

שמיעה ממש נקייה ומצוינת וסך הכל מרוצה, גם מהמחיר שנראה לי היה הוגן (אפשר לרשום כאן מחיר?) רק הבאס נשמע חזק מדיי והוא קצת 'רוקד' בתא המטען. חושב שכן היתי צריך ללכת על זוג 6x9 אכותי מאחורה במקום הסאב היחיד אבל זו תהיה ההשקעה הבאה כנראה...

תודה!

פורסם

תתחדש על המערכת החדשה

גם אצלי יש סאב של POWERBASS בגודל 10" דווקא אני מרוצה מהסאב הוא מפיק אחלה צלילי באס ומשתלב טוב יחסית עם המוזיקה

פורסם

אצלי יש 4450BT ולא 4550BT

שניהם קצת שונים ההגדרות אצלי

בס בוסט ברדיו דיסק +2

Loud על Low

mid +1

Treble +0

צריך לכוון דרך המגבר את הסאב הוא לא מכוון דרך המגבר ורק הקומפוננטים מכווונים דרך המגבר נדרש עוד קצת כיוון

פורסם

תודה, אצלי כשמפעיל את הLOUD גם אם על LOW הוא הבאס כבר יותר מדיי חזק אבל זה כנראה עניין של טעם. דרך רדיודיסק אני יכול לכוון את עצמת הסאב אז שמתי אותו על 80hz -1 -6, מישהו יודע מה ההבדל בין ההרצים ומה המומלץ?

פורסם

עכשיו אחרי שסידרתי את הכוונים במגבר כל הכיוונים ברדיו דיסק על +0

אצלי הקומפוננטים והסאב מכוונים על 80HZ בLPF וHPF

תכוון את המגבר בשביל שלא תצטרך להגביר את הבס דרך הרדיו דיסק

בהאזנה לרדיו צריך להגדיר את הLOUD על LOW כי אין ממש בס

פורסם

דרך אגב, יש ברקע כל הזמן רעש קבוע כזה מאד נמוך של ססססס שבמידה וממש מגביר את הווליום (כשכלום לא מתנגן) אז הרעש גובר, זה משהו טיבעי מהמגבר או שיש בעיה?

מגבר הוא Rockford P400.4

יש סאב אחורי של PowerBass

רמקולים קדמיים Focal Component 4inch

וHU של Pioneer

פורסם

אני חייב להגיד שאני דיי מאוכזב מהבחירה שלך ,לדעתי הייתה יכול להגיע לתוצאה הרבה יותר טובה במסגרת התקציב.

בנוגע לרעשי ההיססס בתור התחלה ,תנמיך גיין במגבר ,תבטל את הקרוס במגבר ותחתוך את האלמנטים מהHU

בדוק את האקולייזר במכשיר ותדאג שהוא נימצא בFLAT בכול הטווחים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

VOURT את הרדיו דיסק Pioneer DEH4550BT, קנית דרך אייבי או בארץ וכמה זה עלה לך?

אם זה דרך אייבי אתה יכול לפרסם קישור של המוצר?

תודה מראש :)

• תוכן חדש...