Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קם בבוקר, מגיע לאוטו ורואה שפגעו ברכב (קבצים מצורפים).

ניחוש שלי היה שזו השכנה שחונה בחניה שלה ב-90 מעלות למדרכה (אני חונה במקביל) וביציאה (או בכניסה) פשוט פגעה ברכב.

כשנגעתי בצבע הלבן שהשתפשף על הרכב שלי שמתי לב שהוא דמוי אבקה. בערב כשחזרתי ניגשתי לראות את הרכב של השכנה ואני רואה שכל הפינות שלו פגועות והפגיעות מרוחות בחומר דמוי גבס(??) בצבע לבן כך שאני חושב שזה ירד אל הרכב שלי בזמן הפגיעה.

למחרת בבוקר השארתי פתק על הרכב של השכנה. בערב נפגשנו והיא מבחינתה לא רצתה להודות בפגיעה. כשהזיזה את הרכב שלה (קיה גדולה כמעט ואן, לא זוכר איזה דגם) כדי להשוות גבהים בפגיעה אפשר לראות בבירור שהיא נהגת ממש לא טובה - לקח לה זמן וכמה נסיונות להוציא וליישר את הרכב שלה ובנוסף הייתה צריכה עזרה ממכוון אחורי. מבחינת הגבהים, ייתכן בהחלט שהרכב שלה הוא שפגע.

צילומים של 2 הרכבים - יש.

אין וידאו או עדים לפגיעה.

מה הדרך הכי טובה להמשיך ולטפל בעניין?

2013-04-09 08.16.26.jpg

2013-04-09 08.16.15.jpg

פורסם

זה בעיה,

הכל נסיבתי ואינך בטוח שזאת היא.

אם לא אכפת לך להסתכסך עם השכנה, כתוב לה מכתב שמסביר שאתה יודע שזאת היא ושיש לך הוכחות חותכות.

אולי יצא המזל והיא תודה.

בכל מקרה, הנזק קטן ולצערי ראיתי וספגתי "פגע וברח" גרועים יותר.

שי.

פורסם

בשיחה עם ידיד עו"ד שמסתובב בבתי משפט לא מעט, הבנתי שבתביעות קטנות מספיק להוכיח ב-51% ביטחון. השאלה היא, האם שווה לי אובדן יום העבודה, כאב הראש והסכסוך עם השכנה (שכבר התעמתתי איתה)?

מישהו יכול לתת הערכה לרמת הנזק ולהציע פתרונות לתיקון (אם אפשר בעצמי אז מה טוב)?

תודה.

פורסם

בדרך כלל כשרכבים ''מתחככים'' זה בזה יש סימני צבע של רכב מספר 1 ברכב 2 וההפך.

שים לזה לב. תצלם את הפגיעות שלך ושלה, ותנסה להשוות את שתי התמונות ביחד ולראות,

אותו אופן שמשווים תביעות אצבע.

שלומי.

פורסם

אם צילמת את הרכב שלך ואת הרכב שלה ויש התאמה בגבהים ובצבע אז יש לך סיכוי די טוב.

אבל התיקון לא נראה יקר ולא נראה לי ששווה לך להסתכסך.

• תוכן חדש...