Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אבא, תקנה לי פרארי!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פגאני.

 

 

לגבי הסרטון אני לא יודע אם להחמיא לילד או לתלות את ההורים על היותם מטומטמים גמורים- הילד יכול לשלוט מצויין ברכב אבל לחיצה מוטעית על דוושת הגז תעיף את הרכב למעל 80 קמ"ש לפני שהילד יספיק לצעוק SHIT !!! והרכב יתרסק ויגמור את הילד.

הרגל שלו לא מגיעה ל80 קמ"ש 8)

 

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסטות טיפה מהנושא, חבר סיפר לי ששמע שיש איזה חברה פרטית שבקרוב תתחיל להשכיר רכבי פרארי ומזראטי בישראל, כן, כן!

הוא אף שלח לי את הלינק הבא.

הרעיון כמובן מצויין אבל האתר נראה לי קצת חובבני (כמובן יכול להיות שזה נכון), אולי מישהו כאן יודע אם זה נכון ויש לו יותר מידע?

 

http://www.testdriveil.co.il

פורסם
הילד הזה עוד יהיה נהג מירוצים מוצלח!

 

נראה שכל נהג כאן ניחן ביכולות ואינסטינקטים של נהג ראלי. אחרת הכביש היה נראה כמו שדה קטל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בתור הודי, שכבר יצא לו לבקר בהודו, אני יכול להגיד לכם שזה פשוט לא להאמין:

לא חסר שם אזורים של מליינים עם מכוניות על.

קשה להאמין שבצד אחד של העיר אין לאנשים מה לאכול ובצד השני אנשים עם מכוניות כאלה.

למי שיצא לראות את הפרק ב-TOP GEAR בהודו - יש שם קטע שהם עורכים מסיבה - מספיק רק לצפות

ברכבים שהגיעו לשם כדי להבין את ההבדל בין המעמדות.

פורסם

FAKE !

הקשיבו טוב ושימו לב לתגובת הרכב. רעש המנוע לא תואם לתגובת הרכב! לכן כביכול מדובר בגיר ידני. הרכב בקושי זז אבל שומעים את הטורים עולים היטב (משחק עם הקלאץ')ועם כל הכבוד לילד הזה לי קצת יותר קשה להאמין שהוא ינהג על ידני.

ז"א מישהו שתל סאונד בווידאו, ואם מישהו שתל סאונד הסרטון כבר לא אותנטי מה שגורם לי להאמין שיש מישהו בתוך הרכב

שנוהג והילדים מסתירים אותו, או פשוט מאוד כמו שכבר ראינו בעבר הרכב נשלט מרחוק. כמו בסרטוני פורשה למיניהם.

פורסם

car4fun. צה מהסרט ידידי. לאוטו הזה אין קלאץ' ואין שם משחקי קלאץ'.

זה אמיתי, ידידי.

לי יצא לפגוש את הילדים האלה בגילאים 18-22, רוכשים מיטב השכלה באונברסיטאות הכי מכובדות של ארצות הברית.

דווקא לא סנובים, כפי שהייתה מצפה מילדי מיליארדרים.


×
×
  • תוכן חדש...