Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עם פולו קלאסיק 2001, לפני הקנייה באפריל 2014 התיכנון היה רכב בין 2012-2014 והנטייה הייתה לסוזוקי ספלאש/סוויפט לבין VAG הנע בין סיטיגו/מי/פולו/איביזה/פאביה לבין אותם דגמים חדשים מהניילונים. הרכב הבא שלי יהיה גם VAG עם נטייה לMII CITIGO UP או פאביה/פולו/איביזה וכנראה זה יהיה משומש ולא חדש מהניילונים.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שאני היחיד פה עם פיאט 500 טווין אייר...

מחכה להחליף לדגם החדש של הטווין אייר היותר חזקה או לפיאסטה ליטר אקובוסט.

שתגיע כבר.

פורסם

כרגע עם ST בת 10 חודשים ו 10K ק"מ ממש ללא תוכנית. נהנה מאוד ורחוק ממיצוי. בבוא היום ועוד לא מעט זמן מאמין שתוחלף ע"י הנעה אחורית, גיר רגיל ויכולות גבוהות.

S-MAX 240 מתקרבת לגיל 3 והיא פשוט מעולה. יתכן ובשלב מסויים נחליט שהיא גדולה מדי, אבל היא קבעה סטנדארט שמאוד קשה למצוא לו אלטרנטיבה במחיר הגיוני. אז אין תוכנית ואין משהו שמפתה.

בקרוב יהיה רשיון שלישי במשפחה וממש קשה לי לראות שלט נהג צעיר על הצמד - אז דווקא תתכן שלישית ותיקה ופשוטה לשלב הטירונות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עדיין עם הבימר. את הפיז'ו מכרתי ואני עובד על לתקן את כל הבעיות בבימר.

עדיין חושב על S2000 ואולי BRZ.

העיקר הנעה אחורית ידנית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הייתי רוצה להגיד שמיאטה ND, אבל קשה מאוד לנחש מה יהיה טווח המחירים שלה, ולדעתי, בהתחשב בתמחור של הbrz זולה היא לא תהייה.

אם זה ירד מהפרק, אז אולי מיאטה מדורות קודמים, או הנאה קדמית בסגנון של ה-500 שיש לי היום (שזה בעצם משאיר לי מעט מאוד אופציות :) )

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כרגע העין נחה לה על סאאב 9-5 2300 טורבו .

אני נותן לזה שנה.

מקפיץ את השרשור - הכדור בדולח דבר אמת.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

שאפו!

גם אני עמדתי פחות או יותר בתחזית:

בקרוב יהיה רשיון שלישי במשפחה וממש קשה לי לראות שלט נהג צעיר על הצמד - אז דווקא תתכן שלישית ותיקה ופשוטה לשלב הטירונות.

דיהטסו טריוס 2008 הצטרפה לצי.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

נכתב ב4/2013

בעוד שנה וחצי כניראה,תתווסף לפנדה מזדה לנטיס/סובארו ניו אייג/רנו מגאן/יונדאי אלטנרה.

אז לא בדיוק תתווסף,הפנדה לצערי נמכרה ובמקומה הגיע הספייס סטאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כדור הבדולח חזר אז אני אקרא בו לעתיד לבוא.

לקראת היום הולדת שלי באוקטובר אני רואה קבריו שמצטרפת לגיוליטה הדנדשה (3 שבועות) ולמיני one(בת ה-10חודשים) - מיאטה חדשה ? מאיטה בת כמה שנים ? מיני קבריו חדשה ?

מצטרפת כי נהיה עד אז 4 נהגים בבית או מחליפה את המיני one - לא יודע עדיין. נראה.

כמו כן צופה שבחודשי האביב ירכש אופנוע קסטום בנפח 125 לבן הגדול שזהתמיד היה החלום שלו. אני יודע שקסטום ו-125 נשמע רע אבל זה עדיין מתוק וכייפי גםבלי לנסוע איתו לאילת.

כמו כן אני מאוד רוצה הוספה של רכב קלאסי נוסע ועם טסט - אני נורא מתגעגע לתקופה שהיה לנו רכב כזה נוסע (כבר 7-8 שנים שהפיאט 850 שלנו מחכה למשיח ולשיפוץ)

נראה מה כדור הבדולח יגיד בהמשך השנה

פורסם

לפני שלוש שנים התחלתי לחשוב ברצינות על יוקרה בקטן ולפני חודש התממשה התחזית.

בעתיד הרחוק, אני רואה את עצמי נוהג ביוקרה בגדול יותר.. כבר אי אפשר לחזור אחורה אחרי שטעמת מהיין הטוב. ;)

:idea:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שרשור מגניב

לפני חודשיים רכשתי פיאט בראבו סנסיישן, מאוד מרוצה מהרכב, אבל הגעגועים לידני עזים...

התחזית המוטורית שלי:

הוטהאצ', יד2, ידנית, מוגדשת, אזור ה100-120K מחיר רכישה. המועמדות המתבקשות הן מגאן ופוקוס (נופלות מיידית על מראה), לאון ג'ולייטה וגולף GTI.

מניח שזה ייקח עוד מס' שנים, טווח שבין 3-5. בתכלס יותר נכון לומר 'מקווה' במקום מניח, מתחום האופניים אני יודע על עצמי שיש לי בעיית 'שדרוגיטיס', ובהתחשב בעובדה שאני יכול להרשות לעצמי הדבר היחיד שמחזיק אותי זה הקול הפנימי שאומר 'תהיה רציונלי'.

בתכלס כל עוד אני בלי חניה פרטית תחומה, אני אשתדל שלא לשדרג. יותר מדי כאב לב כשבני בליעל מחליטים להיות מאגניבים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

כרגע אני עם SX4 ומאזדה 2 לאישה.

לאחרונה הגעתי למסקנה שאני רוצה סוף-סוף רכב לעצמי להנות ממנו, רכב עם פלפל ועדיין במחיר קרוב לעממי.

כמו כן הילדים כבר גדולים ואין צורך של ממש ברכב משפחתי 5 דלתות.

התלבטתי בין לאון 1.4 ידנית 3 דלתות לבין A1 גם כן ידנית אבל פסלתי את A1 עקב התימחור המפלצתי שלה.

ובכן אני רוצה לקנות את הרכב תוך שנתיים מהיום.

עדיין אני לא סגור אם לרכוש חדש או משומש בן 2.

מצד אחד לקראת תום האחריות ההיצע של יד 2 יגדל אבל אני חושש שרוב הרכבים כאלה יהיו שחוטים כי מלכתחילה נרכשו ע"י צעירים מתלהבים.

כמו כן אני בונה על מבצע עצבני לקראת החלפת הדגם (זה סיאט :lol:).

נחיה ונראה...........

עריכה אחרונה על ידי נומד
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שרשור שחייבים להקפיץ מפעם לפעם! :)

ביעדים צריך לעמוד, לא?

מי מוכן לבדוק עצמו או לשתף בתחזית?

ממה שראיתי, יש פה כאלו שנתנו תחזיות וגם עשו...

• תוכן חדש...