Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני בעיות בפיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיג'ו 306 1.4 שנת 95 נהדרת, ולמרות זאת נתקלתי בשני בעיות מציקות בזמן האחרון.

הבעיה הראשונה היא חופש וקושי בהעברת ההילוכים במיוחד בראשון שני וחמישי, למרות שעדיין זה לא מונע ממני לנהוג התחושה עדיין מאוד מציקה ושמתי לב לזה במיוחד אחרי נהיגה ברכב דומה של חבר ששם ההילוכים עוברים מצויין (כמו "חמאה" איך שאומרים).

הבעיה השנייה היא לפעמים אחרי שהרכב עמד הרבה זמן, הוא לא מתניע במכה הראשונה שומעים את הסטרטר מנסה להניע אבל לא מצליח, אבל כשאני מכבה ומנסה בפעם השנייה הוא מניע ישר בלי להתאמץ, מה יכולה להיות הבעייה?

בתודה שניר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לגבי ההילוכים - ניסית להחליף שמן גיר?

ולגבי הסטרטר - הוא מחליק, או שהוא פשוט לא מצליח להתניע? אם הוא מחליק אז כנראה מדובר בבנדיקס.

פורסם
לגבי ההילוכים - ניסית להחליף שמן גיר?

ולגבי הסטרטר - הוא מחליק, או שהוא פשוט לא מצליח להתניע? אם הוא מחליק אז כנראה מדובר בבנדיקס.

הגיר עצמו השמן והקלאץ הוחלפו לחדשים לפני שנה, אני מאמין שהבעייה נמצאת באחד מהמוטות המקשרים בין הגיר למוט הילוכים השאלה איזה מהם? כי לפי היינס ראיתי שיש שם מלא מוטות ברזל באורכים שונים שאחראים להעברת ההילוכים יכול להיות שאחד מהם עשה את שלו וצריך להחליף אותו.

ולגבי הסטרטר מה הכוונה ״מחליק״? כשאהי מסובב את המפתח אני שומע רעש עמום כזה של משהו שמנסה לעבוד אבל אין התנעה, רק כשאני מנסה בפעם השנייה הרכב מניע.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לגבי הגיר אני לצערי לא יכול לעזור.

אבל לגבי הסטרטר - אם אתה שומע משהו שמסתובב על ריק, והמנוע שותק (ולא שומעים את רעש ההתנעה הרגיל), אז הסטרטר מחליק. אני לא יכול לפרסם קישורים, אבל אם תרשום בגוגל "סטרטר מחליק" תראה הרבה הסברים על העניין.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...