Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי האשכול הקודם שלי לגבי הגיר שלא תופס הילוכים ובקושי מתחלף (אני לא יכול לפרסם קישור אין לי 20 הודעות)

הלכתי למוסך לבדוק את האוטו ואמרו לי שכבל של הגיר הוא קרוע וקשור וצריך להחליף אותו .. באותו המוסך אמרו לי שאני ילך ליקנות בחנות את הכבל והעבודה עצמה של התקנת הכבל תעלה 400 שקל , והכבל עצמו עולה 350 שקל ... זה הגיוני שכולה כבל + התקנת כבל יגיע למחיר של 750 שקל??

ועוד משהוא אמרו פה לא שווה לקנות תושבות סיניות , התושבות שקניתי הם מחנות דיי גדולה בעיר שלי והם מTAYWAN האם הם גם היו רעים לרכב? ולא יעלימו את הרעידות?

תודה לעונים.

פורסם

א)העבודה על כבל הגיר לא הכי פשוטה, אבל גם לא משהו שמצריך יותר משעתיים של עבודה. סה"כ מחיר סביר לעבודה. עלות של הכבל גם כן סבירה כי בסה"כ מדובר בחלק מקורי, ככה נראה לי לפחות.

ב)אל תרכיב תושבות סיניות. אחרי שנה תצטרך להחליף אותן. בשביל עוד 100-150 לכל תושבות (כן אני יודע שבמצטבר זה קצת יקר), תרכיב מקוריות, ככה יהיה לך שקט נפשי תקופה יותר ארוכה. בתושבות מקוריות יש נוזל שעוזר להפחית את הויברציות שהמנוע מייצר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האם התקנת הכבל הזה צריכה מוסך ממש מיקצועי כדי להתקין אותו ? או אפשר ללכת למוסך פרטי?

והאם אחרי התקנת הכבל ההילוכים יסתדרו לבד? או צריך מומחה שיסדר אותם? כי הם ישתבשו לי..

ולגבי התושבות אני קניתי מתוצרת TAYWAN האם הם מחזיקות ופותרות את הרעידות או לא? אני לא מדבר על הסיניות

פורסם

א)אתה יכול ללכת לכל מוסך.

ב)כבל כלל לא קשור לבעיה שלך. הבעיה שלך כנראה בגיר שמחליק או לחצי שמן לא תקינים.

ג)סיני, טייואני, הכל אותו חרא. הייתי נדבק למקוריות במקרה הזה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא יצא לי לראות טיוואני, אבל סיני נראה ומתנהג בהתאם (רעידות ונשיקות מהגיר)

המקוריות וכן החליפיות תוצרת NOK (תאילנדי) עושים עבודה טובה.

בכל מקרה, אם אין רעידות והכל טוב אז הטיוואני עושה את העבודה.

שי.

• תוכן חדש...