Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה למכור רכב, כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר סיאט איביזה 2010 רפרנס 5 דלתות אוטומט

האוטו עבר 64 אלף קילומטר, יד קודמת (ראשונה) ליסינג, יד שניה בעלות פרטית.

אז ככה אני בודק כל מיני אופציות עכשיו, אבל היום בשטיפה הגיע איזה סוחר מכוניות היה מעוניין לקנות, אבל הוא אומר שלפי הספר של לוי יצחק, מורידים על ליסינג 20%, אבל באתר של לוי יצחק ב-WINWIN יש הורדה רק של 12 או 13 אחוז אם אני לא טועה.. מי צודק? ובנוסף, שמתי לב שעל צבע מטאלי באתר שם מוסיפים 1000 ש"ח האם זה רלוונטי במשא ומתן?

שנית, האם כדאי לנסות לפרסם ביד2? האמת שאני דיי לא אוהב את העניין של אנשים מציקים כי אני במילא כל היום בעבודה מתעסק עם טלפונים, רק חסר לי שיתקשרו כל מיני אנשים מציקים.. מישהו יכול מניסיון לתת קצת טיפים על פרסום מודעה נכונה אם אחליט לפרסם שם?

פורסם

סוחר הוא סוחר - ויספר לך סיפורים מכאן ועד פתח תקווה כדי להוריד את המחיר. וגם יעשה קומבינה עם מכון הבדיקות כדי להוריד עוד 20% ויותר מערך הרכב. כמובן שכאשר הוא ימכור את הרכב יעלם עברו בליסינק והלחמות השלדה יהיו כלא היו.

כאשר אתה מחשב את "מחיר המחירון" הכנס את כל הפרמטרים שהמחירון כולל. זה יתן לך כיוון לפתיחת המו"מ. בהמשך יהיה עליך לחוש את השוק - עד כמה מתעניינים ברכב שלך במחיר בו פורסם. בהמשך יתכן שיהיה עלים להתגמש. עד כמה? תלוי כמה דחוף לך לקבל את הכסף. קונה יגיע בזמן כלשהו, השאלה היא כמה זמן יהיה עליך לשלם על החזקת הרכב בידך ומה יהיו ההוצאות. לעתים כדאי להתגמש, אפילו משמעותית, כדי להפטר מהרכב. שיקול שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.

אז אני מבין שהוא מחרטט אותי?

לפי כל הפרמטרים שהכנסתי, המחירון אומנם ירד משמעותית, אבל עדיין המחיר סביר.

רק לגבי הצבע מטאלי אשמח לקבל תשובה?

פורסם
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.

אז אני מבין שהוא מחרטט אותי?

לפי כל הפרמטרים שהכנסתי, המחירון אומנם ירד משמעותית, אבל עדיין המחיר סביר.

רק לגבי הצבע מטאלי אשמח לקבל תשובה?

רק שלא תתאכזב, מחירון בסיאט איביזה הוא לא פונקציה אמיתית לסגירה... כמו כל שוק הרכב כרגע.

Lexus CT200H

פורסם

עדיף לך לפרסם ביד 2 וגם לשים שלט על האוטו ולמכור לאדם פרטי .אחרי הכל אתה לא לחוץ ,נכון ?

לגבי המציקים זה כל מוכר רכב צריך לקחת בחשבון ,אין מה לעשות זה חלק מהמכירה ,אם אתה רוצה לקבל מחיר הוגן .

• תוכן חדש...