Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום,

לאחר טיול של שבועיים עם רכב שכור, מחר אני צריך להחזיר אותו. מה שקרה במהלך הטיול הוא ששיפשפתי את המראה הימינית והפינה האחורית הימינית.

השפשוף האחרון די רציני ואני חושש שבחברת ההשכרה ששמה maggiore ינסו לתפוס עליי טרמפ. אני יודע שאני חייב לשלם על מה שעשיתי אבל חשוב לי לדעת מול מה אני עומד

בגדול יש לי ביטוחים הבאים: CDW, STK, TP.. כמו כן כתוב שאם תהיה בעיה או משהו כמו פגמים, אי מילוי דלק וכדו, החברה מורשית לקחת לי 350 יורו? האם זה המקסימום? מותר לה לדרוש יותר?

מה, על פי ניסיונכם, יכול לקרות לי ומה עליי לעשות כדי למזער את הנזקים?

היום היה השפשוף השני והבנתי שאני חייב למלא דוח CIE שמפרט על הפגם שנגרם.

מחר אני מתכוון למלא ולדווח.

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

פורסם

דבר ראשון אל תקלקל לעצמך את הטיול בגלל השטות הזאת. לא שווה...

האם עשית את ההשכרה דרך סוכן ישראלי?

אם כן. יתכן ויש לך כיסוי נוסף מעבר לזה שמופיע במסמך מול החברה המקומית. במקרה כזה אתה תחוייב בחו"ל ואח"כ תדרוש ותזוכה בארץ.

אם לא. כדאי שתקרא טוב טוב את המסמך שניתן לך. בעת ההחזרה יעברו על הרכב ויחתימו אותך על הפגיעות שנוספו לרכב בעת החזקתו על ידך. ממליץ לך לצלם את הפגיעות למקרה ותחוייב במשהו שהוא חריג.

מצער אך החברות מחייבות בסכומים נדיבים על פגיעות . זה קרה לי בעבר (3,000 ש"ח על שריטה עמוקה), אבל לאחר כחודשיים קיבלתי את הכסף בחזרה ע"י המבטח הישראלי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ערב טוב חברי הפורום,

לאחר טיול של שבועיים עם רכב שכור, מחר אני צריך להחזיר אותו. מה שקרה במהלך הטיול הוא ששיפשפתי את המראה הימינית והפינה האחורית הימינית.

השפשוף האחרון די רציני ואני חושש שבחברת ההשכרה ששמה maggiore ינסו לתפוס עליי טרמפ. אני יודע שאני חייב לשלם על מה שעשיתי אבל חשוב לי לדעת מול מה אני עומד

בגדול יש לי ביטוחים הבאים: CDW, STK, TP.. כמו כן כתוב שאם תהיה בעיה או משהו כמו פגמים, אי מילוי דלק וכדו, החברה מורשית לקחת לי 350 יורו? האם זה המקסימום? מותר לה לדרוש יותר?

מה, על פי ניסיונכם, יכול לקרות לי ומה עליי לעשות כדי למזער את הנזקים?

היום היה השפשוף השני והבנתי שאני חייב למלא דוח CIE שמפרט על הפגם שנגרם.

מחר אני מתכוון למלא ולדווח.

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

אולי תנסה להוריד את השפשופים עם פוליש עדין או ווקס שתקנה באיזה מרכז קניות שם ?

• תוכן חדש...