Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה נראה לי רגע באמת עצוב בשבילך. מה הלאה? BRZ?

לעבור מ-NC משודרגת ל-gt86 זה לדרוך במקום.

הימור שלי- ימשיך ל-M3 E92 או בוקסטר/קיימן S דור קודם משומשות ידניות בנות 4-5.

ובמקרה "הגרוע" יתפשר על 370Z.

turboy

פורסם
תמציתי ויפה וגם התמונות.

ברשותך שאלה-שתיים:

1. מדוע מכרת את הרכב בכל זאת (אם ניתן לפרט באם הסיבה היא הרכב עצמו, או אולי רכב אחר...?)

2. מה הרכב הבא שאתה מכוון אליו ?

1. כי התחלתי עבודה חדשה שמעבירה אותי לאירופה.

2. אמרתי אירופה, לא? :wink:

האוטו נראה יפה מאוד

וגם נראה שלא "נפלת" במחיר שלו שלא כמו אלפא 159 שנחתכת ב50 אלף שקל בשנה {ברור שאין מה להשוות....}

אבל, אשמח לדעת

עד כמה היה השוני בהוצאות ובירידת הערך אם היה מדובר בZ4? לפי דעתך.

בסיכום הסופי מבחינת ירידת ערך המיאטה איבדה בדיוק 1000 שקלים לחודש מאז שקניתי אותה, שזה פחות מ-10% בשנה.

Z4, אפילו בסיסית, הייתה עולה פי 2 להחזיק, בוודאות.

בכול מקום שקראתי על הרכב היא הצטיירה כרכב כיפי,ולפי התמונות אני רואה עד כמה כיף.:lol:

יש מחשבות לגבי המחליפה?

יותר מדי מחשבות. כרגע זה נע בין להיות יותר טמבל לפחות טמבל... אסביר בשרשור עתידי.

רוני, שיהיה לך אחלה של חיים שם בקוטב הצפוני. אתה עוד תגיע לאיזה מפגש מועדון לפני שאתה טס?

בחמישי בבוקר אני כבר לא פה, אבל מתישהוא אחזור...

לעבור מ-NC משודרגת ל-gt86 זה לדרוך במקום.

הימור שלי- ימשיך ל-M3 E92 או בוקסטר/קיימן S דור קודם משומשות ידניות בנות 4-5.

ובמקרה "הגרוע" יתפשר על 370Z.

אם הייתי גר בארץ, כל מה שהצעת היה בבחינת חלום במסגרת התקציב שלי. אבל אני לא בארץ... :twisted: (כאן אני חוזר לכמה טמבל אני מתכנן להיות :lol: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הייתי גר בארץ, כל מה שהצעת היה בבחינת חלום במסגרת התקציב שלי. אבל אני לא בארץ... :twisted: (כאן אני חוזר לכמה טמבל אני מתכנן להיות :lol: )

אני יודע..אחרת לא הייתי רושם "ידניות":wink:

turboy

פורסם

:mmangel:

אירופה... יבשת האפשרויות המוטוריות הבלתי מוגבלות (לעומתנו לפחות).

כל מה שחלמנו - וראינו רק בתמונות.

(כמעט) כל מה שלא ניתן פה - ניתן שם.

בהצלחה !

alfa 156 2.5.

פורסם

יפה, נהניתי.

עכשיו תטמבל אותנו!

שיהיה בהצלחה בניכר ושיהיה לך תמיד חימום זמין :twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נשמע שאתה הבן אדם היחידי שרשם במודעת המכירה "עקב נסיעה לחול" ובאמת התכוון לזה :)

היום בעידן הרלוקיישנס זה לא כל כך נדיר. ב-2007 מכרתי את המיאטה NB שלי, בדיוק מאותה סיבה (וכך זה גם פורסם במודעה).

רוני,

נהניתי לקרוא - ויותר מזה, נהניתי להכיר אותך.

מאחל לך שתפיק את המיטב משהותך, היכן שלא תהיה - ושבזמנך החופשי תגשים גם חלומות בספורט המוטורי, על מסלולים ראויים - וללא זיוXי שכל מיותרים באדיבות הביורוקרטיה הלבנטינית.

בהצלחה :mm_yeah:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נהניתי מאד, תודה!

שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה ותהנה עם הכלה העתידית שאני בטוח שנשמע עליה רבות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

כייף לקרוא, שיהיה בהצלחה באשר תהיה.

להפתיע זה לקנות וולוסטר.

מקיימן\בוקסטר הייתי מתרחק, עם כל הכבוד ויש המון כבוד, האחזקה מעצבנת איפה שלא תהיה, בינתיים, בשנתיים האחרונות עם התחזוקה של הקיימן אפשר היה לקנות כמה מיאטות נחמדות בשביל הכייף. ויש להם מחלות כרוניות מעצבנות. נזילת שמן בין המנוע לגיר, משאבת שמן שהחזירה נשמתה לבורא ב37K מייל. קרקושים, מערכת ניווט כ"כ מחורבנת ומחזיקי כוסות לא הגיוניים.

שוב, רק בהצלחה :)

haters will hate

פורסם

מקסימום ילך על דיאבלו.. :p

כתבה מעולה שנהניתי לקרוא,

הרכב הוא רצון שלי כבר תקופה

וכמובן מאחל רק בהצלחה :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...